QUOTE(ernesin @ 2010 03 25, 20:31)
ievvvaa tu berods dažaisi su dažais iš
Biostudijos, sakyk kiek jie maždaug kainuoja, ar užtenka tau vienos pakuotės, ar atitinka spalva spalvą paletėje, ar greitai atsiplauna ir ar nesausina plaukų?
Va kiek daug klausimų pabėriau
taip, as
labai labai patenkinta esu, Niduliai irgi atrodo lb jie patinka
Kainuoja 44 lt ("madoj", vaistinej), ekostudijoje atrodo tie pat, bet negarantuoju, nes pirkau vasario men. Siuo metu ten kaip tik 10% nuolaida. Patinka tuo, kad: patogu naudoti(yra 2 atskiri buteliukai su uzsuktuvais, todel galima palikti kitam kartui), nudazo labai gerai, man asmeniskai dar apie savaite bega truputi juodas vanduo, bet spalva tikrai nenusiplauna. Po 5-6 sav, virsugalvis kiek pasiploves, bet cia turbut del daznu aliejiniu kaukiu(nors...visi kiti plaukai nei kiek nenusiplove...).
Spalva atitinka, na bet ka man kalbeti kai as juodai dazau- juoda yra juoda
Vienos pakuotes man per akis visiems plaukams, kurie, anot aplinkiniu, yra ilgi
Plauku manau nesausina, bet as naudoju begale priemoniu tai gal del to nesijaucia. Butent po dazymo, kaip ir po bet kurio, plaukai labai svelnus, slidus, vienu zodziu, rekomenduoju, ir kaina normali, ir dazai geri
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 22:07)
darykis galvos masažą, sveikai maitinkis, venk streso, mylėk save ir jie augs kaip ant mielių
aš asmeniškai naudoju Weledos rozmarinų vandenį ir tikiuos kad padeda
dar kai tepuos aliejines kaukes, pasimasažuoju visaip galvą
na auga tie plaukai, ypač kai trumpi, tai atrodo, kad greit auga
dar genai
as darau viska ka tu isvardinai ir dar daugiau jau ne net ne pusmeti o ilgiau, ir plaukai nei kiek ne greiciau auga, deja. O zinau kelias merginas, kurios, esu isitikinusi, nezino kas tie aliejai ir EA, bet plaukai auga tai neitiketinai greitai.
ar kuri realiai pastebejot kad augtu greiciau, jei naudojat tam tikras priemones?