Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Babi* @ 2010 03 25, 22:45)
Ką jūs darote, kad plaukai augtų greičiau? blush2.gif

Rozmarinu ea skatina augima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 25, 19:51)
na aš irgi kabuki, bet mano artdeco (turėjau kažkada ir artdeco mineralinę) po ilgo nenaudojimo kažkoks šiurkštokas pasirodė, o bellapierre šepetėlis toks minkštas, švelnus, tai, galvoju, gal reiktų kito...
user posted image

pas mane berods irgi nuo artdeco kabukis smile.gif isplauk tu ji su eko sampunu, perplauk kondicionieriumi, pamatysi koks svelnutis pasidarys, man jis geriausias biriai pudrai.Turiu toki,kaip idejai nuotraukle,man nepatinka, kabukis visgi geriausias
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 25, 21:45)

Šilto aliejaus masažiukai 2-3 kartus per savaitę (jei nepatingiu šildyt blush2.gif ), ir augimą skatinantys EA (rozmarinas, levanda, greipfrutai - skirtingi šaltiniai skirtingus EA tam rekomenduoja, aš imu kuriuos dažniausiai mini). Gal kitos pamėtės geresnių idėjų - senus kirpčius niekaip nenuauginu biggrin.gif
EA pilu į aliejus, kai laikau per naktį juos, bei į šampūną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 25 kovo 2010 - 22:00
Oi, kaip čia išgyrėte šilką ax.gif kaip tik laukiu aš jo... Nežinau, net ką daryti su plaukų galais, koks geras sprindis nuo apačios, man išsausėję jie, įtariu drėgmės trūksta... Bet tai kaip jos suteikti jiems...?
Dar pasigirsiu vakar nusipirkau Nimfalyje muilo pastą (gaila, kad nebebuvo juodosios) su rozmarinais... wub.gif Kokia faina, o kvapas... Sumažinta kaina iki 29 Lt buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 25, 22:45)

darykis galvos masažą, sveikai maitinkis, venk streso, mylėk save ir jie augs kaip ant mielių lotuliukas.gif
aš asmeniškai naudoju Weledos rozmarinų vandenį ir tikiuos kad padeda thumbup.gif dar kai tepuos aliejines kaukes, pasimasažuoju visaip galvą smile.gif na auga tie plaukai, ypač kai trumpi, tai atrodo, kad greit auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 25, 20:31)
ievvvaa tu berods dažaisi su dažais iš Biostudijos, sakyk kiek jie maždaug kainuoja, ar užtenka tau vienos pakuotės, ar atitinka spalva spalvą paletėje, ar greitai atsiplauna ir ar nesausina plaukų? 4u.gif Va kiek daug klausimų pabėriau biggrin.gif

taip, as bigsmile.gif 4u.gif labai labai patenkinta esu, Niduliai irgi atrodo lb jie patinka thumbup.gif Kainuoja 44 lt ("madoj", vaistinej), ekostudijoje atrodo tie pat, bet negarantuoju, nes pirkau vasario men. Siuo metu ten kaip tik 10% nuolaida. Patinka tuo, kad: patogu naudoti(yra 2 atskiri buteliukai su uzsuktuvais, todel galima palikti kitam kartui), nudazo labai gerai, man asmeniskai dar apie savaite bega truputi juodas vanduo, bet spalva tikrai nenusiplauna. Po 5-6 sav, virsugalvis kiek pasiploves, bet cia turbut del daznu aliejiniu kaukiu(nors...visi kiti plaukai nei kiek nenusiplove...).
Spalva atitinka, na bet ka man kalbeti kai as juodai dazau- juoda yra juoda bigsmile.gif Vienos pakuotes man per akis visiems plaukams, kurie, anot aplinkiniu, yra ilgi biggrin.gif Plauku manau nesausina, bet as naudoju begale priemoniu tai gal del to nesijaucia. Butent po dazymo, kaip ir po bet kurio, plaukai labai svelnus, slidus, vienu zodziu, rekomenduoju, ir kaina normali, ir dazai geri 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 22:07)
darykis galvos masažą, sveikai maitinkis, venk streso, mylėk save ir jie augs kaip ant mielių lotuliukas.gif
aš asmeniškai naudoju Weledos rozmarinų vandenį ir tikiuos kad padeda thumbup.gif dar kai tepuos aliejines kaukes, pasimasažuoju visaip galvą smile.gif na auga tie plaukai, ypač kai trumpi, tai atrodo, kad greit auga smile.gif

dar genai rolleyes.gif as darau viska ka tu isvardinai ir dar daugiau jau ne net ne pusmeti o ilgiau, ir plaukai nei kiek ne greiciau auga, deja. O zinau kelias merginas, kurios, esu isitikinusi, nezino kas tie aliejai ir EA, bet plaukai auga tai neitiketinai greitai.
4u.gif
ar kuri realiai pastebejot kad augtu greiciau, jei naudojat tam tikras priemones? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 25, 22:22)
taip, as  bigsmile.gif  4u.gif  labai labai patenkinta esu, Niduliai irgi atrodo lb jie patinka  thumbup.gif Kainuoja 44 lt ("madoj", vaistinej), ekostudijoje atrodo tie pat, bet negarantuoju, nes pirkau vasario men. Siuo metu ten kaip tik 10% nuolaida. Patinka tuo, kad: patogu naudoti(yra 2 atskiri buteliukai su uzsuktuvais, todel galima palikti kitam kartui), nudazo labai gerai, man asmeniskai dar apie savaite bega truputi juodas vanduo, bet spalva tikrai nenusiplauna. Po 5-6 sav, virsugalvis kiek pasiploves, bet cia turbut del daznu aliejiniu kaukiu(nors...visi kiti plaukai nei kiek nenusiplove...).
Spalva atitinka, na bet ka man kalbeti kai as juodai dazau- juoda yra juoda  bigsmile.gif  Vienos pakuotes man per akis visiems plaukams, kurie, anot aplinkiniu, yra ilgi biggrin.gif  Plauku manau nesausina, bet as naudoju begale priemoniu tai gal del to nesijaucia. Butent po dazymo, kaip ir po bet kurio, plaukai labai svelnus, slidus, vienu zodziu, rekomenduoju, ir kaina normali, ir dazai geri  4u.gif

Primink jų pavadinimą, gal Herbatint? mirksiukas.gif Beje, o tu pati visus nusidažai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 kovo 2010 - 22:50
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 23:07)

Aš tai galiu centimetrais išmatuoti, kiek man plaukai auga, nes tada dažyt jau reikia lotuliukas.gif Bet šiaip pas mane visada antenų yra, trumpučių naujų, tai tuo ir džiaugiuosi. O šiaip vėlgi genai čia. Pas mano brolio žmoną auga dvigubai greičiau nei pas mane, nors ji nieko labai gero jiems nedaro wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 25, 23:25)
dar genai  rolleyes.gif  as darau viska ka tu isvardinai ir dar daugiau jau ne net ne pusmeti o ilgiau, ir plaukai nei kiek ne greiciau auga, deja. O zinau kelias merginas, kurios, esu isitikinusi, nezino kas tie aliejai ir EA, bet plaukai auga tai neitiketinai greitai.

Mano mintis surašei tiesiog drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, daznai lendu cia pas jus pasiskaitinet ir nezinau ar cia i tema, tas mano klausimas, bet ka naudojat paakiu prieziurai? Na tos kurioms +/- 30? Nes paakiu temoj, tai viskas, kas is sarmu, drogu - to vengiu tept ant veido, o lagona, lavera lyg nieko nesulo, ar nerandu g.gif . Ir dar:gal lietuvoj yra to silko plaukams, ar lietuviskuose interneto psl? Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 15:54)
Na, galvą aš kas antrą dieną plaunu, kartais kas trečią smile.gif O jį galima kaskart plaunant naudoti? (neužfiksavau šitos info  blush2.gif )
Šiaip nėr ir 30 ml brangu, gal reik pajamt - jei nepatiks, gal kažkam kitam reikės smile.gif

o tai gal tu noretum per puse su manim pirkti ? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
as labai noretau isbandyti, neabejoju, kad patiks. bet nieko nesuprantu tam puslapy doh.gif doh.gif ot tai ir norisi, kad kazkas nupirktu man blush2.gif o as atsiskaityciau . jei atvirai, nu taip ziauriai tingiu ta puslapi mokintis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 25, 22:56)
jei atvirai, nu taip ziauriai tingiu ta puslapi mokintis  doh.gif  blush2.gif

Aš irgi blush2.gif man ten tiek inf-jos, tokia gausa..kad pasimetu ir nebežinau nei ką žiūrėt, nei ko norėt blush2.gif biggrin.gif Tad kol kas išvis nelendu doh.gif O ir 60 Eur neturiu..nesijuokit..jaučiu "pramuštų", jei imčiau rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 25, 22:30)
Primink jų pavadinimą, gal Herbatint? mirksiukas.gif Beje, o tu pati visus nusidažai? mirksiukas.gif

taip, herbatint.
Zinok per vargus, bet pati. Pati supranti kaip sunku nusidazyt pakausio srity doh.gif ir dar: tie daziukai yra tarsi zele konsistencijos, labai gerai dengiasi, ir kas svarbiausia- po to gali lengvai prasukuot su retom sukom. Kazkada daziau su natur dazais, irgi naturaliais, bet ten chna atrodo buvo sudety, tai vargas buvo, suku ne neikisau doh.gif
Atsakyti