Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 18:28)
Aha, jau gana, bet paskutinis klausimas - ar tavo specialybė ir tas bakalaurinis susiję su tuo kažkaip, ar ne? Smalsu labai  4u.gif

Aš būsima orų mergaitė biggrin.gif bet man nepatinka ši specialybė, tai, jei pavyks, studijuot labai noriu ką nors su ekologija magistre arba kokius kursus lankyti smile.gif tai va...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 25 kovo 2010 - 19:00
QUOTE(bryyla @ 2010 03 25, 20:00)
Aš būsima orų mergaitė biggrin.gif bet man nepatinka ši specialybė, tai, jei pavyks, studijuot labai noriu ką nors su ekologija magistre arba kokius kursus lankyti smile.gif tai va...

eiiiik, tai Nagliui Šulijai gali eit talkint laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 25, 19:51)
na aš irgi kabuki, bet mano artdeco (turėjau kažkada ir artdeco mineralinę) po ilgo nenaudojimo kažkoks šiurkštokas pasirodė, o bellapierre šepetėlis toks minkštas, švelnus, tai, galvoju, gal reiktų kito...

O kokios kainos šepetėlių ten? Kokybiški pasirodė?
Mano kabukis tai visai išprotėjo, šeriasi kaip nežinau kas, trupa - paskui nuo vido mažus šeriukus rankiok doh.gif Reikia man šepetėliu "parką" atnaujinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 25, 14:18)
neatsimenu, kur pirkau. seniai ir tik karta. gal sheabutter cottage? g.gif
ikeliau nuotrauka

QUOTE(rutuk @ 2010 03 25, 18:49)
Pirkau www.aromantic.co.uk tai daugeli savo geriu is ju emiau  biggrin.gif
Tiesa jei ziuresi kokiu alieju, tai atidziai, buna rafinuotu, bet siaip nemazai geriu jie turi  ax.gif

Dėkavoju širdingiausiai user posted image
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 19:15)
O kokios kainos šepetėlių ten? Kokybiški pasirodė?
Mano kabukis tai visai išprotėjo, šeriasi kaip nežinau kas, trupa - paskui nuo vido mažus šeriukus rankiok  doh.gif  Reikia man šepetėliu "parką" atnaujinti  biggrin.gif

Nepamenu, nelabai ir žiūrėjau, tik didžiausią pačiupinėjau, rodos, apie 50Lt jis (ar tik ne 45Lt). Va toks
user posted image
rašo, kad ir mineralinei tinka. Kabuki tai nepastebėjau unsure.gif
apie kokybę irgi nieko negaliu pasakyt, nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
Jau kaip man visko reikia is A-Z doh.gif Per diena ieinu po kelis kartus ir vis keiciu butinu prekiu sarasa doh.gif
O matet, kokia deze jie pardavineja EA, hidrolatu ir kitems buteliukams susideti? Va tokia: http://www.aroma-zon...ma/coffrets.asp pacioj pacio apacioj.
Galvoju, ji turbut is kartono, kad tokia pigi, na bet man butu pats tas savo bardakeli i viena vieta susideliot.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 25 kovo 2010 - 19:40
Sveikos. Noriu pasidomauti, ar ir naujokams leidžiat jungtis prie A-Z užsakymų? smile.gif Jeigu leidžiat, tai tada dar porą klausimų turiu, ar kokybiški jų aliejai ir EA? Ai, ir dar vieną prisiiminiau- gal patartumėt kurį iš jų siūlomų emulsiklių būtų galimti imti pradedančiai ir dar nei karto jokio kremo nemaišiusiai? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 14:04)
Gal žinot kokių gerų priemonių nagams stiprinti?  g.gif kad sustiprėtų, nelūžinėtų...
Tepti aliejukais, citrina, mirkyti druskos vonelėse, želatinoje smile.gif

QUOTE(Brilliant @ 2010 03 24, 17:15)
Sveikos  mirksiukas.gif  Šiandien nusipirkau  migdolų aliejų...
Bet, kad parsinešus namo, žiūriu nei spalvos jis neturi, toks permatomas, nei kvapo tokio super specifinio blink.gif  Jaučiuosi apgauta g.gif  Ot nereikėjo naiviai tikėti ta pardavėja schmoll.gif
Gal galite trumpai papasakoti kokios savybės migdolų nerafinuoto aliejaus, kokia spalva, ar stipriai jaučiasi kvapas? ax.gif  Nu jei bus rafinuotas, tai nežinau, kur man jį pilti g.gif  Pirkau šlaunims, masažą darant panaudoti, bet net šlaunims nesinori bile kokio "brudo" tepti... unsure.gif
Ant buteliuko turi būti baltas lipdukas su ryškiu užrašu "Nerafinuotas" mirksiukas.gif

QUOTE(Placebo. @ 2010 03 24, 21:54)
tikrai? bigsmile.gif  pamenu lyg ernesin turėjo ir gerai atsiliepė...
aš tai 1nr paėmiau, ir tikiuosi nebus per tamsi biggrin.gif  šiaip tai spalvos man kaip šviesiaodei nekokios pasirodė, 2nr į geltonumą, toliau- labai jau tamsios...
Taip, aš turiu Bella Piere mineralinę birią pudrą, man ji pati pačiausia wub.gif
Pas mane Nr5, tai žiemą buvo pats tas, dabar jau pavasarį gal truputį šviesesnės norėtųsi, bet tepu plonytį sluoksnį ir viskas čiki ok.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 25, 13:15)
mergaites kokie ea suteikia plaukui blizgesio? db baigineju raudonojo apelsino ea tai noriu uzsisakyti kazka naujo.... Aciu 4u.gif

Mandarinų smile.gif

QUOTE(ssaule @ 2010 03 25, 14:17)
Noriu isbandyti Laveros sampunus ir balzamus, nieko is ju nesu turejusi. Gal butu kokiu atsiliepimu is jusu?
Mano plaukai dazyti, gana sausi, noriu, kad butu purus ir paklusnus smile.gif
Beje, gal dar sios firmos ir aliejukas plaukams nuo elektrinimosi koks yra?
Busiu dekinga uz atsakymus smile.gif
Man su apelsinų pieneliu labai patinka smile.gif Mano plaukai dažyti, linkę sausėti ir pūstis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 16:24)
vos neverkiu dabar, kad šilko neėmiau angel_sadangel.gif Tikrai nereikėjo, bet dabar kai pasiskaitau, norisi naują sąrašą darytis  biggrin.gif

ne tu viena hihihi.gif visu plaukai tik blizga, tik svelneja, bet reikia tureti valios pioneer.gif

Kazkas klause apie Laveros sampunus, as turiu Lemon Milk, labai fainas ir kvepia skaniai ir plauna puikiai, siandien kauke kaip tik bandziau issiplaut, tai 10 balu thumbup.gif
bet va kazkaip labai greit naudojasi g.gif nepraejo ne menesiukas, o jau pusele ax.gif

Dar susizavejau Weledos rozmarinu sampunu, o jau kaip kvepia, gaiviai, pavasariskai wub.gif

Beje, pastebejot, SP atpigo Aubrey kosmetika, tai ta proga siandien nusipirkau zele spuogeliams
Atsakyti
ievvvaa tu berods dažaisi su dažais iš Biostudijos, sakyk kiek jie maždaug kainuoja, ar užtenka tau vienos pakuotės, ar atitinka spalva spalvą paletėje, ar greitai atsiplauna ir ar nesausina plaukų? 4u.gif Va kiek daug klausimų pabėriau biggrin.gif
Atsakyti
Ką jūs darote, kad plaukai augtų greičiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 03 25, 20:54)
Ai, ir dar vieną prisiiminiau- gal patartumėt kurį iš jų siūlomų emulsiklių būtų galimti imti pradedančiai ir dar nei karto jokio kremo nemaišiusiai? Ačiū smile.gif

Patariu imti emulsinį vašką ir migdolų aliejų, su pastaruoju didžiausia tikimybė, kad gausis kremas.

QUOTE(Babi* @ 2010 03 25, 22:45)
Ką jūs darote, kad plaukai augtų greičiau? blush2.gif

Aš lašinu kanangų, greifrutų ir pan. ea.
Atsakyti