Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 16:54)
Na, galvą aš kas antrą dieną plaunu, kartais kas trečią smile.gif O jį galima kaskart plaunant naudoti? (neužfiksavau šitos info  blush2.gif )
Šiaip nėr ir 30 ml brangu, gal reik pajamt - jei nepatiks, gal kažkam kitam reikės smile.gif

jei nepatiks - aš eilėj prie pirkimo smile.gif) nes nusipirkau 30ml, bet dar dviem draugėm dalinau po 10ml, nes norėjom visos pabandyt ir žiūrėt, ar verta pirkt didesnį kiekį smile.gif)
va man irgi buvo kilęs klausimas, ar verta ir ar reikia dėti kiekvieną plovimą? g.gif aš naudojau du kartus, bet plaukai blizga belekaip iki šiol.. na čia dar tas naujas šampūnas gal dadėjo savo:)) tuoj nebeatseksiu nuo ko tokie superiniai plaukai ( na man jie super po tiek laiko šiaudų krūvos ant galvos, dauagybės priemonių ir labai daug išleistų pinigų) wub.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 17:01)
jei nepatiks - aš eilėj prie pirkimo smile.gif) nes nusipirkau 30ml, bet dar dviem draugėm dalinau po 10ml, nes norėjom visos pabandyt ir žiūrėt, ar verta pirkt didesnį kiekį smile.gif)
va man irgi buvo kilęs klausimas, ar verta ir ar reikia dėti kiekvieną plovimą? g.gif aš naudojau du kartus, bet plaukai blizga belekaip iki šiol.. na čia dar tas naujas šampūnas gal dadėjo savo:)) tuoj nebeatseksiu nuo ko tokie superiniai plaukai ( na man jie super po tiek laiko šiaudų krūvos ant galvos, dauagybės priemonių ir labai daug išleistų pinigų) wub.gif yahoo.gif

Nu viskas, jebituteee, jau kaip pilsiu sekanti karta to silko, kad man blizgetu!! new_russian.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 25 kovo 2010 - 16:07
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 25, 16:40)
Sitas. Nezinau tempo , nes lasinau kelis lasiukus, tai man atrodo, kad pakankamai to 5 ml, nors jei visur noresis pilt ir galva daznai plauni, gal ir 30 ml neprosal biggrin.gif

as viena i lasinau, o man poveiki pastebi, drauge jau susirupino ka darau plaukams, kad ju tiek daug ir tokie sveikesni atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
vos neverkiu dabar, kad šilko neėmiau angel_sadangel.gif Tikrai nereikėjo, bet dabar kai pasiskaitau, norisi naują sąrašą darytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 17:24)
vos neverkiu dabar, kad šilko neėmiau angel_sadangel.gif Tikrai nereikėjo, bet dabar kai pasiskaitau, norisi naują sąrašą darytis  biggrin.gif

Ale čia pusę mūsiškių reikia į politiką leisti arba viešuosius ryšius - tooookią agitaciją padaro wink.gif lotuliukas.gif
Bet aš truputį susipainiojau su užsakymais, pasirodo, Kaunas dabar siunčiasi, ne Vilnius... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 25 kovo 2010 - 16:28
QUOTE(ssaule @ 2010 03 25, 15:17)
Noriu isbandyti Laveros sampunus ir balzamus, nieko is ju nesu turejusi. Gal butu kokiu atsiliepimu is jusu?
Mano plaukai dazyti, gana sausi, noriu, kad butu purus ir paklusnus smile.gif
Beje, gal dar sios firmos ir aliejukas plaukams nuo elektrinimosi koks yra?
Busiu dekinga uz atsakymus smile.gif

Bandžiau Lavera basis šampūną su balzamu, rožių balzamą, šampūną bei kaukę ir abrikosų šampūną bei balzamą. Mano plaukai dažyti, tai tikriausiai labiausiai patiko abrikosų šampūnas, basis balzamas ir rožių kaukė.
Atsakyti
Aleliūja doh.gif paskambino iš KN, norėjo kviesti į pokalbį dėl darbo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 16:27)
Ale čia pusę mūsiškių reikia į politiką leisti arba viešuosius ryšius - tooookią agitaciją padaro wink.gif  lotuliukas.gif

o ką, po kokį papildomą procentuką ir išgyvensim krizę puikiai lotuliukas.gif Bandau atsikoduoti: ne, man tikrai nereikia, visko turiu per akis ir dar daugiau. Turiu ir netirpstančių šilko miltelių, kam man skystas šilkas? g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 17:27)
Ale čia pusę mūsiškių reikia į politiką leisti arba viešuosius ryšius - tooookią agitaciją padaro wink.gif  lotuliukas.gif
Bet aš truputį susipainiojau su užsakymais, pasirodo, Kaunas dabar siunčiasi, ne Vilnius...  verysad.gif

Kryyyyste rašė, kad balandžio antrą savaitę kažkur planuoja siųstis smile.gif Ji iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 25, 17:34)
Aleliūja  doh.gif paskambino iš KN, norėjo kviesti į pokalbį dėl darbo sad.gif

Visada taip būna biggrin.gif Bent jau man panašiai du kartus buvo - kai įsidarbini, pakviečia ten, kur labiau norėjai... doh.gif
Atsakyti

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif o kur pati labiau norėtum?.. Nu bet ir būna..
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 17:27)
Bet aš truputį susipainiojau su užsakymais, pasirodo, Kaunas dabar siunčiasi, ne Vilnius...  verysad.gif

Nesupratau?? Pasiimi raudono vyno buteli ekologisko lotuliukas.gif ir atvarai i Kauna!! Kokios cia bedos dabartes?? biggrin.gif

Nu zinai, aleliuja tikrai
Atsakyti