Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(bryyla @ 2010 03 25, 14:27)

Bryylute, ateinu atsiprašyt tavųjų balzamų - atšilus orui, man jie puikiausiai tinka, nebenaudoju sviestmedžio lūpom smile.gif Gauni pliusą riebų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 10:11)
meduotu gėlės žiedu  wub.gif

as manukos kvapo net negaliu niekaip sau apibudinti, mb kvapia sakais

QUOTE(Rasma @ 2010 03 25, 13:06)
Ačiū Dievui nors to gėrio neturiu biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Bryyla, friends.gif bandysiu ryt pasidaryti, nes neturiu atliekamo indelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 25, 14:36)
Bryylute, ateinu atsiprašyt tavųjų balzamų - atšilus orui, man jie puikiausiai tinka, nebenaudoju sviestmedžio lūpom smile.gif Gauni pliusą riebų  biggrin.gif

Ačiū labai blush2.gif
Nusiskundimo nei vieno nebuvo kad ir kiek bandžiau iškamantynėt, kas naudoja, net vyrams patinka bigsmile.gif MB balzamiuke kavos kvapo atsirado tokių kaip granulyčių, bet man taip buvo ir pirktiniame ECO balzamiuke, o tepasi vis tiek normaliai, tai gal nieko... rolleyes.gif O aš likau kaip batsiuvys be batų lotuliukas.gif kartais iš MB balzamiuką nugvelbiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 25 kovo 2010 - 15:20
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 25, 11:44)
už pudrą su nuolaida mokėjau 56,1Lt
o kvepaliukai - 100ml edt 110Lt, 50ml edp 180Lt, na ir šiuo metu -20proc. 4u.gif

Man truputį sklerozė, tai nepykit, bet kurie kvepalai iš natūralių gerai laikosi, o kurie ne...? blush2.gif
Noriu mamai gimtadieniui nupirkti, jos kvepalai kaip tik nužiūrėjau, kad baigiasi rolleyes.gif Jei dar nuolaidėlė ten (beje, iki kada?) gal reiktų iki Akropolio palėkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 25, 15:09)
Kauke nuplovei poto? Ar uztepei ir palikai?

O sampunas kai plovei nevele plauku, man sitas aspektas labai svarbus  ax.gif

Kaukę palaikiau 15min ir nuvaliau šlapiu vatos diskeliu smile.gif
šampūnas tikrai nevėlė plaukų. Aš labai nustebinta, kokie minkšti, švelnūs ir blizgūs plaukai wub.gif Toks jausmas, kad tų šiaudų nubalintų ir dažymų iškankintų net nebuvę bigsmile.gif Galbūt reiks ir man be balzamo pabandyt ax.gif
Atsakyti
Ar aš teisingai šilką A-Z radau...? Kad nenugrybaučiau su prancūzų kalba, o tai niekad nesimokiau, bet atrodo, kad visgi suprantu šitam puslapy šį bei tą biggrin.gif
http://www.aroma-zon...teines_soie.asp

Beje, kokiu tempu jis naudojasi? (turiu omeny, ar 5 ml čia ilgam, ar geriau 30 ml?)

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 03 25, 13:06)
Ačiū Dievui nors to gėrio neturiu biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Ir aš, žinok, neturiu - gal todėl dviračius labai mėgstu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 16:38)
Ar aš teisingai šilką A-Z radau...? Kad nenugrybaučiau su prancūzų kalba, o tai niekad nesimokiau, bet atrodo, kad visgi suprantu šitam puslapy šį bei tą  biggrin.gif
http://www.aroma-zon...teines_soie.asp

Beje, kokiu tempu jis naudojasi? (turiu omeny, ar 5 ml čia ilgam, ar geriau 30 ml?)

Sitas. Nezinau tempo , nes lasinau kelis lasiukus, tai man atrodo, kad pakankamai to 5 ml, nors jei visur noresis pilt ir galva daznai plauni, gal ir 30 ml neprosal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 25, 16:40)
Sitas. Nezinau tempo , nes lasinau kelis lasiukus, tai man atrodo, kad pakankamai to 5 ml, nors jei visur noresis pilt ir galva daznai plauni, gal ir 30 ml neprosal biggrin.gif

Na, galvą aš kas antrą dieną plaunu, kartais kas trečią smile.gif O jį galima kaskart plaunant naudoti? (neužfiksavau šitos info blush2.gif )
Šiaip nėr ir 30 ml brangu, gal reik pajamt - jei nepatiks, gal kažkam kitam reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 25, 00:36)
Kalbedama apie namudinius hidrolatus, juos rasau "", nes tai nera distiliavimo produktas, o virimas puode, bet jokiu budu arbatos uzkaitimas. Procesas yra parasytos Monikos tinklapyje kur roziu zieslapiai

EA nezinau, bet KN yra absoliuto, tik nezinau ar jis parduodamas. O kokiu tikslu tu jo nori? Nes jo kaina tai nemaza, o kvapas -tai nieko bendro su granatais neturi, jei ka  ax.gif jis orientuotas i parfumerija

Ir gaunasi rožių hidrolatas? bigsmile.gif

O nežinai, iš AZ tas kvapų ektstraktas kvepės granatomis? Aš noriu į lūpų balzamą dėti, kad būtų granatų kvapas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 25 kovo 2010 - 15:59
QUOTE(ssaule @ 2010 03 25, 15:17)
Noriu isbandyti Laveros sampunus ir balzamus, nieko is ju nesu turejusi. Gal butu kokiu atsiliepimu is jusu?
Mano plaukai dazyti, gana sausi, noriu, kad butu purus ir paklusnus smile.gif
Beje, gal dar sios firmos ir aliejukas plaukams nuo elektrinimosi koks yra?
Busiu dekinga uz atsakymus smile.gif

Laveros sampunui su mangais duociau 10 balu thumbup.gif labai super patinka, isplauna visas aliejines kaukes, nesausina, plaukai blizga wub.gif Dar meginau su apelsinais, bet nuo sito man plaukai greiciau riebaluodavosi.
O apie balzamus, tai geriausias is visu mano bandytu eko balzamu yra laveros basis, plaukai pamaitinti, svelnus, zodziu super thumbup.gif
Bandziau ir kaukes mangu bei roziu, mangu pasirode geresne, bet vistiek basis balzamas geriausias ax.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 25, 15:17)
makadamijas plaukuciams naudosi? Aciu 4u.gif

As jau pora kartu tepiausi plaukus makadamiju aliejumi, plaukuciams patiko wub.gif bet man dauguma alieju tinka plaukams smile.gif
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 16:32)
Kaukę palaikiau 15min ir nuvaliau šlapiu vatos diskeliu smile.gif
šampūnas tikrai nevėlė plaukų. Aš  labai nustebinta, kokie minkšti, švelnūs ir blizgūs plaukai  wub.gif Toks jausmas, kad tų šiaudų nubalintų ir dažymų iškankintų net nebuvę bigsmile.gif  Galbūt reiks ir man be balzamo pabandyt  ax.gif

Dekui aciuks.gif Dabar gailiuosi, kad Sante sampuno nepasiemiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 16:54)
Na, galvą aš kas antrą dieną plaunu, kartais kas trečią smile.gif O jį galima kaskart plaunant naudoti? (neužfiksavau šitos info  blush2.gif )
Šiaip nėr ir 30 ml brangu, gal reik pajamt - jei nepatiks, gal kažkam kitam reikės smile.gif

O kodel negalima ? Tik kas turi silikono pvz. -as biggrin.gif nail.gif , tai gali pamaisyti - kaip cia rase merginos-karta silko, karta silikono..As tai dabar sakiau silko kas kart isilasinsiu tam kartui - i delna su balzamu ar sampunu... Stebesiu lens.gif rezultata, nes nelabai pastebejau pirma karta.
Jamk aisku!! Ner cia ko smulkintis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 25 kovo 2010 - 16:02