Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 25, 13:18)
Kiek gerybiu vakar parsinesiau ax.gif
KN nusipirkau ilgai svajota saltalankiu alieju, taip pat laukiniu morku ir champaku hidrolatus. champakos mane uzbure wub.gif
pasiemiau gerybes is Monikos-makadamiju ir argano aliejus, biciu vasko, perlamutro miltelius, ekokonservanta ir kakavos sviesta. makadamiju alieju galvojau ne tepsiu, o suvalgysiu biggrin.gif kvapas ir skonis wub.gif
ir dar atsiemiau prekes is Biologisch. Iki pilno krepselio, tiksliau pilnos laimes tik manukos EA tetruksta lotuliukas.gif gaila Monika dar neturi ax.gif

Oho,kiek gerio thumbup.gif Kaip faina ir malonu tiek vienu kartu pasiimti wub.gif
Atsakyti
buvo ir pasta, bet berods ir kremukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 13:53)
Išbandžiau vakar Laveros rožių kaukė, tai ką jūs... apie kažkokį odos sausumą net kalbos būti nebegali biggrin.gif šiandien ryte tik rugiagėlių hidrolatu papurškiau ir viskas. Oda tokia sveika ir minkšta wub.gif

Dar bandžiau Sante šampūna su apelsinais ir kokosu, tai plaukų mikštumas koks blink.gif  wub.gif  dar tokių nesu turėjus... Ir iš vis, paskutiniu metu mano plaukučiai tokie išlepinti ir išpuoselėti, kad tik žvilga, tik minkštėja lotuliukas.gif  Jokie silikoniniai aliejukai ar kaukės tokių nepadarydavo tongue.gif  Milžiniška pliusą dedu šilkui dėl blizgesio wub.gif

Kauke nuplovei poto? Ar uztepei ir palikai?

O sampunas kai plovei nevele plauku, man sitas aspektas labai svarbus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 14:46)
Biški buvau ne ten pataikiusi, tai rašau čia dabar jau  lotuliukas.gif

Aha, maciau biggrin.gif - cia kaip as su kakavos milteliais lotuliukas.gif
O tarp kitako biggrin.gif AZ maciau kakavos milteliu !! Reikes googliniame vertime pasidometi ka jie daro ir kur juos deti-nu as manau, kad turetu kazka kazkur daryti gero rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 25, 13:46)
Dar bandžiau Sante šampūna su apelsinais ir kokosu, tai plaukų mikštumas koks  blink.gif wub.gif 

Man nuo šito plaukai laaabai žvilgėjo, tikrai geras šampūnas thumbup.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 25, 14:09)
O sampunas kai plovei nevele plauku, man sitas aspektas labai svarbus  ax.gif

man Sante su apelsinais šampūnas visai nevelia, iš bandytų kol kas vienintelis, po kurio nreikėjo balzamo smile.gif
Atsakyti
Noriu isbandyti Laveros sampunus ir balzamus, nieko is ju nesu turejusi. Gal butu kokiu atsiliepimu is jusu?
Mano plaukai dazyti, gana sausi, noriu, kad butu purus ir paklusnus smile.gif
Beje, gal dar sios firmos ir aliejukas plaukams nuo elektrinimosi koks yra?
Busiu dekinga uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 25, 13:18)
Kiek gerybiu vakar parsinesiau ax.gif
KN nusipirkau ilgai svajota saltalankiu alieju, taip pat laukiniu morku hidrolata
pasiemiau gerybes is Monikos-makadamiju aliejus,  makadamiju alieju galvojau ne tepsiu, o suvalgysiu biggrin.gif kvapas ir skonis wub.gif

labai domins atsiliepimai bigsmile.gif 4u.gif saltalankius gal i vidu naudosi? taip pat pati gundausi laukiniu morku hidrolatu....makadamijas plaukuciams naudosi? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Brasa, Satura, dekui uz info apie aluna. Vargas, dar sito neturiu smile.gif Kai pagalvoji, as tiek daug neturiu... biggrin.gif Ir aluna noriu bandyt, ir silka plaukams..

Kokiu geriu, Satura, turi bigsmile.gif wub.gif As dabar irgi laukiu sandalmedzio, vetiverio ea ir vaniles. Darysiu kvepaliukus ax.gif
Ir svajoju jau apie absuliutus... wub.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 25, 09:31)
Daddygirl, rutuk - kur UK perkat rasulo molį?

neatsimenu, kur pirkau. seniai ir tik karta. gal sheabutter cottage? g.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 03 25, 10:07)
kada bus galima bus apziuret rezultata? biggrin.gif blush2.gif  4u.gif

ikeliau nuotrauka

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 25, 12:11)
kazkas buvo idejes foto su kuno kremu, konsistencijos kaip 'piure', darytas is sviestmedzio ir aliejaus. berods DG smile.gif  ar imanoma kazka tokio pasidaryt is kakvos sviesto ir kokosu aliejaus?kaip reiketu daryti? 4u.gif

jei as tai tai buvo labai seniai, nes jau kuris laikas as tik muilu foto keliu doh.gif lotuliukas.gif
bet kokiu atveju, kaip pagaminsi, taip nepagadinsi smile.gif as megstu det daug kietu (40-50%), kokoso (10-20%), ir likusi dalis - skysti aliejai. istirpink kietus ant radiatoriaus ar karsto vandens voneleje, supilk visa kt, ismaisyk. tada as pasaldau ir, kai pradeda kietet, isplaku.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 25, 14:11)
kazkas buvo idejes foto su kuno kremu, konsistencijos kaip 'piure', darytas is sviestmedzio ir aliejaus. berods DG smile.gif  ar imanoma kazka tokio pasidaryt is kakvos sviesto ir kokosu aliejaus?kaip reiketu daryti? 4u.gif

gal ir klystu... 4u.gif bet gal kas pasakys, jei pasildysiu kakavos sviesta ir sumaisysiu su kokosu, man gausis kokios konsistencijos aliejus? doh.gif o kakava sildyt ar istirpinti?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 25, 14:18)
Kokiu geriu, Satura, turi  bigsmile.gif  wub.gif As dabar irgi laukiu sandalmedzio, vetiverio ea ir vaniles. Darysiu kvepaliukus  ax.gif

va, turiu ir aš sandalmedžio EA, bet juo nesikvėpinu. Gal dar ne laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 25, 14:19)
gal ir klystu... 4u.gif bet gal kas pasakys, jei pasildysiu kakavos sviesta ir sumaisysiu su kokosu, man gausis kokios konsistencijos aliejus? doh.gif o kakava sildyt ar istirpinti?

Kažkada Kunigunda rašė, kaip ji daro sviestus, jai gaunasi purūs, gerai susigeriantys. Cituoju jos aprašymą:
"pirma dubenelyje su vandeniu istirpinu vaska -biciu ir kakavos sviesta, tada isimu dubeneli is puodo ir dedu kokosus, nes pas mane jie labai kieti, gerai ismaisau, tada geliu vaskus. Mano sviestmedis yra minkstas -tai as ji dedu po to kai supilu skystus. Jei sviestmedis kietas -tada gali tekti sudeti po to kai istirpinamas kakavos sviestas. Taigi, tada as dedu visokius mango, kombo ir kitus tirstus aliejus, kiekviena pries tai gerai ismaisius. Kai kieti/tirsti aliejai ismaisyti tada eina skysti aliejai ir viskas gerai masoma, kol nelieka jokiu guzeliu ir pan. Galiausiai dedu i inda su ledukais, ant virsaus statau dubeneli su aliejais ir plaku kol pradeda tirsteti. Tada isimu, sulasinu EA, ismaisau ir i indeli. "
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 03 25, 15:17)
Noriu isbandyti Laveros sampunus ir balzamus, nieko is ju nesu turejusi. Gal butu kokiu atsiliepimu is jusu?
Mano plaukai dazyti, gana sausi, noriu, kad butu purus ir paklusnus smile.gif
Beje, gal dar sios firmos ir aliejukas plaukams nuo elektrinimosi koks yra?
Busiu dekinga uz atsakymus smile.gif

Aš čia ne apie Lavera pasisakysiu, bet noriu pagirti tikrai gerą BEMA kondicionierių thumbup.gif : http://www.kvapunama.../produktas/194/ Yra KN, ir dar mačiau Akropolio Ekostudijoj.
Atsakyti