57-oji mūsų prikalbėta tema surandama čia
iš viso Supermamose apie natūralios kosmetikos gamintojus prirašėme jau beveik 34 tūkst. žinučių
esminė informacija:
Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)
sąrašas nėra baigtinis! Kas neaišku, ieškome įvairiuose interneto šaltiniuose. Jjei nerandame ar nesame tikros tuo, ką randame, klausiame ir tikslinamės temoje
Natūralios sertifikuotos BDIH kosmetikos gamintojų sąrašas
dažniausiai sutinkami ekologiškos produkcijos sertifikatai BDIH bei
Ecocert
Prekybos taškai Lietuvoje:
* Sarma (Madara)
* Droge (Alterra, rusiškas molis)
* KristiAna (Pure Altitude - sertifikuota tik linija)
Prekybos taškai Vilniuje:
* "Nimfali", PC Mada, PC Panorama (Senteurs du Sud, Feniqia, Lauralep, Ciel d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* "Žalia Žalia", Stepono g. 6 (Dr.Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi, Argital). Taipogi čia dirba tik natūralią kosmetiką naudojanti kosmetologė ir masažistė Elytė
* "Bio pasaulis", PC VCUP, PC Panorama (Logona, Sante, Florame, Madara)
* "Eko studija", PC VCUP (ECO, Sophyto, Bentley Organic)
* "Holos", Užupio g. 4, V.Gerulaičio 1, "Alfa" verslo centras (Weleda, Urtekram)
* "Baroca", Šv.Mykolo 14 (GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* "Sveiki produktai" (Aubrey Organics, Essential Care)
*"Grožio alėja" Mados, PC Gedimino 9 - Vokiečių vaistinėje (Dr.Hauschka, Argital, Pure)
*"Bioteka" Klaipėdos g.3, Vilnius (Jāsön, BioExclusive)
* Saluks vaistinė PC Ozas (Weleda, Oaskin, Natura Siberica)
Kvapų namai:
* Vilniuje: pagrindinė buveinė Čiurlionio g. 4; jogos centras Savitri Augustijonų g. 2-3; Idzumi Sporto g. 12; Žalia-žalia Šv. Stepono g. 6;
* Kaune: Agnum centras;
* Klaipėdoje: "Bioeco", Šaltkalvių 3 (prie "Friedricho pasažo"), tel. 860016655, 846 214222;
* Juodkrantėje: vaistinėje tel. 860028173;
* Alytuje: kosmetologijos centras Svaja tel. 860028173
* Šiauliuose: tel. 861613300.
Užsisakome internetu:
*Vokietijos internetinės parduotuvės: "Natractiv", "Biologisch24", Violey
*Ebay parduotuvėlė
*"Nikovita"
*"Lovelula"
*"Akamuti"
*"Akoma Skin Care"
*"Materia Aromatica"
*"Biolander"
*"Aroma-Zone"
Lietuvoje:
*"Biolinija"
*"Dvi širdys"
*"Ekolinija"
*"Damodara"
*"AromaNatural", jos šeimininkė - mūsų bendramintė Monica
*"Naturata" (Akamuti, Moom depiliacinės priemonės)
*kosmetikos yra ir "Rojaus sode"
Mūsų blogas yra ČIA su atsiliepimais apie įvairių gamintojų siūlomas priemones, receptais - konkreti informacija be paplepėjimų. Jo šeimininkė bryyla Virtualių mūsų "kelionių", skirtų teisingos kosmetikos atsargų papildymui, tvarkaraščiai dedami šičia
svarbiausi sutrumpinimai: eteriniai aliejai - EA, Kvapų namai - KN, AromaNatural - AN, Aroma Zone - AZ, Daddygirl arba DG muilai
naujokėms būtų pravartu paskaitinėti bent kelias paskutines mūsų temas bent tam, kad įvaldytų vietinę leksiką
Ačiū
Kodėl? Labai nuotaikingas, nes tos grimasos Aš dabar konkrečiai ne šiuos kursus nurodysiu, bet šiaip sporte mes treniruojam ir veiduką, tai psichologiškai sunku perlipt per save ir vaipytis grupėje..labai juokinga..ypač kai pažiūri į kitas ir galvoji kaip pati atrodai
O paskaitos vyksta čia: http://www.mokyklaao...=...=19&lang=lt
Paskaitos antradieniais vakariniu laiku ir pradedama tada, kai surenkama žmonių grupelė, praneša
Žadu eiti, nes savamoksliškai nežinu ar taisyklingai atlieku.. , o kiek tos jogos treniruotėse - nepakanka man
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 13:39)
o kur paskaitos vyksta ir kuriomis dienomis? Bėda, tik kad užsiėmimas mažai atraktyvus
Kodėl? Labai nuotaikingas, nes tos grimasos Aš dabar konkrečiai ne šiuos kursus nurodysiu, bet šiaip sporte mes treniruojam ir veiduką, tai psichologiškai sunku perlipt per save ir vaipytis grupėje..labai juokinga..ypač kai pažiūri į kitas ir galvoji kaip pati atrodai
Paskaitos antradieniais vakariniu laiku ir pradedama tada, kai surenkama žmonių grupelė, praneša
Žadu eiti, nes savamoksliškai nežinu ar taisyklingai atlieku.. , o kiek tos jogos treniruotėse - nepakanka man
Merginos galbut kuri zinote naturalios kosmetikos gamintojus airijoje? Labai aciu
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 13:48)
Kodėl? Labai nuotaikingas, nes tos grimasos
su kitomis tai gal ir taip Užtat kai viena pagal tą temą namuose darydavau, tai kažkaip greit praradau susidomėjimą
kaina nemaža Kažin, čia tik mėnesį reikia eiti, ar gali kiek nori, vis tą pačią kainą mokant?
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 14:25)
O į temą - man atrodo, kad su amžiumi verčiau treniruoti veiduko raumenis, nei ieškoti kuo tepti. SM'e yra labai nebloga tema - "veido joga", labai daug vaizdinės medžiagos youtube, Vilniuje net vyksta 6 paskaitų ciklas norinčioms išmokti, tad manau, kad toks dalykas duotų daugiau efekto nei išorinis dermos patepliojimas Odą laiko poodinis raumenynas, pati savaime ji nei stangri, nei subliuškusi, tiesiog paprastai tariant 'danga'.
Jei po asfaltu duobė, tai anksčiau ar vėliau, tas asfaltas triokštels ir susmegs..taip ir su oda..jei negerai 'po ja', tai ilgainiui ir matysis..
Jei po asfaltu duobė, tai anksčiau ar vėliau, tas asfaltas triokštels ir susmegs..taip ir su oda..jei negerai 'po ja', tai ilgainiui ir matysis..
Aš ir pasisakysiu
Turėjau galimybę išbandyti vibro platformą va tokio tipo Galiu pasakyti rezultatas stulbinantis. Pakako savaitės, kad pasijaustų sutvirtėję raumenys. Manau ilgiau treniruoajntis, tai padėtų ir veidui. Nes kratosi visas kūnas Tiesiog ta vibracija atrodo nueina iki smegenų. Net slogą turėjau, tai vis eidavau pasivibruoti, mat po vibracijos nustodavo bėgti
QUOTE(Satura @ 2010 03 24, 13:57)
kaina nemaža Kažin, čia tik mėnesį reikia eiti, ar gali kiek nori, vis tą pačią kainą mokant?
Nea, čia tik paskaitų kursas, kad išmokt ir gaut individualią proramą, pan. kaip KN rengia savo paskaitų ciklus Tai 6 paskaitų kaina ir užtrunka 6 antradienius iš eilės kaip supratau paiaškinimą O po to jau darbas su savimi individualiai
Gal žinot kokių gerų priemonių nagams stiprinti? kad sustiprėtų, nelūžinėtų...
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 23, 19:44)
Dar labai idomu dalyka pastebejau- noriu paklausti tu, kurios hamameliu hodrolata naudoja- man zinokit nuo jo veidas tinsta .Ar taip gali buti? Tiesiog visas veidas. Viena grazu ryta atlekiu i darba visa geros nuotaikos, kavos benorinti tik, toks pazistamas buvo kaip tik - sako- o tu cia pasitaisius?pavalgius-zandukai tik pupso Nu manau-amen !! Ka tik po dietos, ka tik pakudus- PAVALGIUS!! Ner gyvenimo maniau! Nu bet zinokit kita diena nesipurskiau, trecia -ne - o poto vel pasipurskiau- atsikeliau- Privet, chamiakam!!!
Nu ar gali taip buti? Tai bertu gal, gal raudonuotu, bet man rodos kad tikrai patinsta...arba tikrai jau pavalgius
Nu ar gali taip buti? Tai bertu gal, gal raudonuotu, bet man rodos kad tikrai patinsta...arba tikrai jau pavalgius
Geri nuotykiai.
Nepastebėjau tokio hamamelių šalutinio poveikio...
QUOTE(bryyla @ 2010 03 23, 20:51)
Sveikinimai!!!
QUOTE(kotri_ @ 2010 03 23, 21:08)
Mergytes, ar Jums nusuprausius su Gasulo moliu netraukia odos, nesausina?
Taip, sausina. Pastebėjau, kad, jei pasidarau tirštesnę košę, sausina labiau, o jei skystesnę - ne. Bet vis tiek planuoju pamaišyti su aliejumi, kai jį pasiimsiu iš Monicos.
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 15:04)
Gal žinot kokių gerų priemonių nagams stiprinti? kad sustiprėtų, nelūžinėtų...
aš tepu bet kokiu aliejum kas vakarą. Tikrai labai efektyvu, mano ir sluoksniavosi ir lūžinėju atrodo iš niekur nieko. Nagų kaip tokių nelabai ir turėjau. Dabar pakankamai ilgi ir sutvirtėję
Visad laukiu naujos temukės ir naujų Saturos paveikslėlių Šitas tai sakyčiau "pavasarinio vėjo gūsis"
Ateinu dar pakliedėt, kaip Laveros savaiminio įdegio kremukas man patinka Kvapas aišku yra, bet rezultatas viską atperka.
Ir išmėginau Aniros sezamų aliejų plaukams. Pats pačiausias dabar mano aliejukas galvai! Praspjovė avokadus net.
Ateinu dar pakliedėt, kaip Laveros savaiminio įdegio kremukas man patinka Kvapas aišku yra, bet rezultatas viską atperka.
Ir išmėginau Aniros sezamų aliejų plaukams. Pats pačiausias dabar mano aliejukas galvai! Praspjovė avokadus net.
QUOTE(Rasma @ 2010 03 24, 13:25)
Šiaip ta diskusija apie 'kiekviena gali', man atrodo beprasmė...
Žiūrint iš mano varpinės aš irgi taip ilgą laiką galvojau , bet kai susidūriau su realybe, tai kategoriškumas išgaravo...
Žiūrint iš mano varpinės aš irgi taip ilgą laiką galvojau , bet kai susidūriau su realybe, tai kategoriškumas išgaravo...
tai mes cia ir nekalbam apie klosares ar socialiai remtinas, kurios gyvena tik pasalpu uz vaikus deka
Tai taip galima ir apie afrikos kasdienybe pradeti diskutuoti, kaip ten moterys vargsta
QUOTE(bryyla @ 2010 03 24, 13:27)
Niu būčiau nuolaidas pranešinėjusi dabar ten 40 % nuolaida medvilninėms pėdkelnėms
Dėkui
Dėkui
tik speju ne toms, kur po 80 lt
QUOTE(ashtri @ 2010 03 24, 15:12)
Visad laukiu naujos temukės ir naujų Saturos paveikslėlių Šitas tai sakyčiau "pavasarinio vėjo gūsis"
Aha, labai vilioja -koks gi bus paveikslelis
Uoj, kledesiu ir as neuzilgo - traukinukas rieda,rieda...
O kaip ismeginta? Ant slapiu,sausu, itrinti-palikti per nakti ar kaip? Prasome placiau , jei sitokis geris