Įkraunama...
Įkraunama...

GMP deklaravimas

QUOTE(vaidabas @ 2010 03 24, 14:56)
kas del kompiuterio, pildziau draugams, tai neissigaskit, kai uzpildzius L prieda, bus sauktukas, ten perspejimas, kad galima susigrazint uz 2004-2008 pirkta kompiuteri, na kad kas 2009 pirkes neirasytu...
tai 2009 moketa suma galit drasiai rasyt

O kaip ta prieda L rasti ir ji reikia atskirai siusti ar prisegti prie bendro????ir dar (nemoku net paklausti)-busto mokamos palukanos bei draudimas ir auginamas vaikas tai cia ir yra ta bendra metine deklaracija jokiu kitu ten priedu (siuo atveju be L)nereikia ieskoti????
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2010 03 24, 15:11)
jeigu vyras per visus metus netaikė, tada galima į jūsų deklaracija įrašyt. jeigu taikė, tada ne.
reikia sudėti
jeigu 2009 m. pirktas tada lengvata netaikoma

aciu 4u.gif

dar kvailas klausimas ax.gif jei pagal juos neteisingai busiu pasiskaiciavus uz vaikus, tai tiesiog grazins taisyti ar patys pataisys blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 03 24, 15:00)
Turii būti instaliuota abbyy eformfiller ir turėti parsisiuntus šabloną

tai jo as ta abbyy parsisiunciau,viskas kaip reikia,o dabar kai bandau parsisiusti ta preliminaria deklaracija man rodo kad tokio failo nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azuolaite: 24 kovo 2010 - 15:39
QUOTE(azuolaite @ 2010 03 24, 15:49)
Labas merginos 4u.gif norejau jusu paklausti su kokia programa jums atidaro parsisiusta deklaracija?man jos niekaip neatidaro schmoll.gif o dar kai jungiates per seb banka ar jau yra deklaracijos?pas mane ne,o swedbanke yra g.gif

as ir jungiausi per seb banka, tai jau vakar buvo uzpildyta deklaracija
Atsakyti
o kaip su pensininkais? jeigu dirbo 9 menesius, po to isejo is darbo, tai 35A rasyti, kad 0 menesiu nedirbo?
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2010 03 24, 15:26)
as ir jungiausi per seb banka, tai jau vakar buvo uzpildyta deklaracija

o as siandien seb banka atsidarau,o ten deklaracijos nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2010 03 24, 16:28)

gal ir kvaila klausyma uzduosiu : o per seb banka i vmi buvot uzeje? ax.gif
Atsakyti
Pas mane jau Priimta Aktuali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 03 24, 17:05)
ar siusti , o VMI pas save matys ka as matau keliant per sablona?

man atrodo pernai taip nebuvo g.gif

QUOTE(Auges @ 2010 03 24, 17:09)
Buvo buvo, tokia šablonų sistema visus metus galiojo, kai deklaracijos pildomos su form filler programa

Jei gerai suprantu, vadinas siusti reikia tiesiog issaugota faila, o jie ten matys ka reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2010 03 24, 15:11)
jeigu 2009 m. pirktas tada lengvata netaikoma
Aciu 4u.gif Pirkta 2008m, 2 metams issimoketinai(lizingas)is omnitel tas deklaravimas likutis atejo 182 lt,darau deklaravimo viskas tvarkoj apie darba paemus klaidu neraso,bet to omnitel nera ax.gif praeitus metus buvo 4 p, si tik 3 man rodo g.gif
del to ir pamaniau gal ne ta forma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2010 03 24, 15:32)
gal ir kvaila klausyma uzduosiu : o per seb banka i vmi buvot uzeje? ax.gif

o tai ne jus galvojat lotuliukas.gif kaip kitaip as ta preliminaria deklaracija matyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2010 03 24, 15:28)
Pas vyra Seb bankas jau yra,pas mane swed bankas raso duomenu nera ax.gif net ir ne zinau gal ir ne bus ax.gif bet as siek tiek dirbau ax.gif g.gif
Atsakyti