Įkraunama...
Įkraunama...

GMP deklaravimas

QUOTE(anastra @ 2010 03 24, 12:52)
Kažkas klausė dėl 33 ir 46 laukelių:
tai 33 laukelyje parodoma kiek grąžinama GPM (pajamų mokesčio, turi būti su pliuso ženklu - VMI jums grąžina, jei su minusu - teks patiems grąžinti).
46 laukelyje parodoma sveikatos draudimo mokesčio suma - jei nulis, viskas tvarkoje, jei su minuso ženklu - reikės grąžinti patiems.

Taigi, bendra grąžinama valstybei suma būtų 33+46 laukeliai? Ar į 33 laukelį jau įsiskaičiuoja 46 (jei ir 33, ir 46 yra su minusu) ?
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 03 24, 15:07)
NE, ne 2300, gi tik vienas vaikas, o tau šį skaičių paskaičiavo kaip už tris vaikus
ar norėtum šuniukus kaip vaikus priskaičiuot? lotuliukas.gif

kuo daugiau grazintu tuo geriau zinoma, bet yra vienas vaikas. tai rasau 250. 4u.gif

Dekui mergickos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jevcia: 24 kovo 2010 - 14:18
Klausymas? ax.gif
jai buvo pirktas kompiuteris,tai si forma netinka GPM308 v.1?
tai kokia reikia pasirinkti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 24 kovo 2010 - 14:50
QUOTE(jevcia @ 2010 03 24, 14:03)
Kiti du tai mano suniukai, vaikas vienas.

biggrin.gif 250

QUOTE(siniata @ 2010 03 24, 14:04)
Dar karteli pabandysiu užduoti klausimą, gal kas nors padės.

Noriu užpildyti deklaraciją vyro vardu dėl hipotekos, mokėtos iš mano sąskaitos.

Pas vyrą yra tik 3 deklaracijos lapai, nėra lapo GMP308P kur galima būtų įvesti duomenis dėl mokėtų kredito palūkanų.

Aš niekaip negaliu rasti, kaip pridėti tą lapą?kokį mygtuką paspaust?

Kas čia per hipoteka? būsto palūkanas taip vadinate?
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif norejau jusu paklausti su kokia programa jums atidaro parsisiusta deklaracija?man jos niekaip neatidaro schmoll.gif o dar kai jungiates per seb banka ar jau yra deklaracijos?pas mane ne,o swedbanke yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(siniata @ 2010 03 24, 14:04)
Dar karteli pabandysiu užduoti klausimą, gal kas nors padės.

Noriu užpildyti deklaraciją vyro vardu dėl hipotekos, mokėtos iš mano sąskaitos.

Pas vyrą yra tik 3 deklaracijos lapai, nėra lapo GMP308P kur galima būtų įvesti duomenis dėl mokėtų kredito palūkanų.

Aš niekaip negaliu rasti, kaip pridėti tą lapą?kokį mygtuką paspaust?

form -> subform -> insert subform
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2010 03 24, 14:49)
Labas merginos 4u.gif norejau jusu paklausti su kokia programa jums atidaro parsisiusta deklaracija?man jos niekaip neatidaro schmoll.gif o dar kai jungiates per seb banka ar jau yra deklaracijos?pas mane ne,o swedbanke yra g.gif

Turii būti instaliuota abbyy eformfiller ir turėti parsisiuntus šabloną
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 03 24, 13:55)
thumbup.gif  aš irgi
gal nesi įrašius meilo?

tai kad irasiau, bet as nesupikciau, jeigu jie vietoj emailo pinigus iskarto pervesu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewile: 24 kovo 2010 - 15:03
QUOTE(Aruša @ 2010 03 24, 17:00)
Turii būti instaliuota abbyy eformfiller ir turėti parsisiuntus šabloną

yra ir tas , ir tas parsiusta.

atsidarau sablona, ikeliu savo deklaracija, atsiranda uzpildyta deklaracija.
Kiekviena karta atidarant man reik per ta sablona atidarineti.
O tai kaip issiusti?
nes atidarant vien savo deklaracija, ismeta lapa su daug visokiu skaiciu ir raidziu. ar siusti , o VMI pas save matys ka as matau keliant per sablona?

man atrodo pernai taip nebuvo g.gif

ar as jau visai kuku?
Atsakyti
Buvo buvo, tokia šablonų sistema visus metus galiojo, kai deklaracijos pildomos su form filler programa
Atsakyti
Ar galima vaziuoti i pati VMI, kad padetu uzpildyti? Ar reikia registruotis is anksto|?
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2010 03 24, 14:01)
jei gerai supratau, tai vyrui galima nepildyti, o tiesiog man reiktu padaugint priskaiciuota suma is 2 ir praeis blush2.gif ?

jeigu vyras per visus metus netaikė, tada galima į jūsų deklaracija įrašyt. jeigu taikė, tada ne.

QUOTE(eiven @ 2010 03 24, 14:14)
Taigi, bendra grąžinama valstybei suma būtų 33+46 laukeliai? Ar į 33 laukelį jau įsiskaičiuoja 46 (jei ir 33, ir 46 yra su minusu) ?

reikia sudėti

QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 03 24, 14:41)
Klausymas? ax.gif
jai buvo pirktas kompiuteris,tai si forma netinka GPM308 v.1?
tai kokia reikia pasirinkti?
Aciu 4u.gif

jeigu 2009 m. pirktas tada lengvata netaikoma
Atsakyti