Įkraunama...
Įkraunama...

GMP deklaravimas

QUOTE(ewile @ 2010 03 24, 13:26)
Sveikinu, as tikrinau sistemoj, jau parasyta, kad priimta aktuali, ale meiles laisko dar negavau  biggrin.gif  g.gif
Pas mane žaliai priimta, bet aktuali nerašo ax.gif Parašys, kad varnas gaudo biggrin.gif

Bandžiau atidžiai skaityti, bet nesupratau kodėl jei žmogus nedirbo jam reikia už kažką sumokėti VMI. Niekaip nesuprantu, jokios logikos mano protui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 03 24, 14:42)
Pas mane žaliai priimta, bet aktuali nerašo  ax.gif Parašys, kad varnas gaudo biggrin.gif
Bandžiau atidžiai skaityti, bet nesupratau kodėl jei žmogus nedirbo jam reikia už kažką sumokėti VMI. Niekaip nesuprantu, jokios logikos mano protui  g.gif

Gal kas zino, ka irasinet i 17 langeli? turiu viena vaikuti gimusi liepa ....kaip paskaiciuot? pagal ka? nes is komentaru supratau,kad tax. lt skaiciuokle jau nebeaktuali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 03 24, 11:56)
Gavau meilės laišką iš VMI, sako viskas gerai praėjo,  žiūrėsim kada sulauksiu  bigsmile.gif

thumbup.gif aš irgi

QUOTE(ewile @ 2010 03 24, 12:26)
Sveikinu, as tikrinau sistemoj, jau parasyta, kad priimta aktuali, ale meiles laisko dar negavau  biggrin.gif  g.gif

gal nesi įrašius meilo?

QUOTE(jevcia @ 2010 03 24, 13:52)
Gal kas zino, ka irasinet i 17 langeli? turiu viena vaikuti gimusi liepa ....kaip paskaiciuot? pagal ka? nes is komentaru supratau,kad tax. lt skaiciuokle jau nebeaktuali  doh.gif

5*50-250
o kiti du vyresnieji ne tavo? (tada 2300)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 24 kovo 2010 - 13:56
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 03 24, 13:41)
as irgi zadu siemet pati bandyti uzsipildyti,nors pas mane el.banke raso,kad dar nera duomenu,ar cia kazkas ne taip? ir sakykit,kad jau gave,ar ten lapai uzpildyti buna,na del vaiko pvz,mokslu,darbo ir kt. ar reik paciam suvesti,bet kaip zinoti uz ka man grazina tuos pinigus ir kaip ten pildyti tas lenteles,juk jei nezinosi uz ka reik paciam uzsipildyti,tai ir nuplauks tie pinigai,o informacijos kiek kam uz ka priklauso labai pasigendu ar nemoku ieskoti? Aciu visiems uz atsakyma 4u.gif

Pabandysiu kažkiek pati paaiškinti, kiek pati išmokau. Visų pirma nuėjus į savo el.bankininkystę, reikia susirasti "Prisijungti prie EDS" (swedbank'e>kasdienės paslaugos>el.paslaudos>VMI deklaravimas, Snoro banke>Kitos paslaugos>VMI deklaravimas). Prisijungus prie EDS susirandi "Pleminarios deklaracijos", parsisiųsti (prašys sutikimo).
Tada jau reikia parsisiųsti ir įsirašyti deklaravimo pildymo programą. Be viso šito, dar reikia parsisiųsti tinkamą dokumento šabloną (deklaruojant už 2009m. reikia GPM308 v.1 (zip.formatu)
Viską padarius, spaudžiant ant savo parsisiųstos deklaracijos. Klaidas meta apačioj. Ištaisius vieną klaidą, spaudžiat viršuje įrankių juostoje esantį raudoną šauktuką ir vėl apačioj mes klaidas. Tai kur ko prašo įrašot, ko nereikia ištrinat. Tikiuosi aiškiai parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 03 24, 14:41)
as irgi zadu siemet pati bandyti uzsipildyti,nors pas mane el.banke raso,kad dar nera duomenu,ar cia kazkas ne taip? ir sakykit,kad jau gave,ar ten lapai uzpildyti buna,na del vaiko pvz,mokslu,darbo ir kt. ar reik paciam suvesti,bet kaip zinoti uz ka man grazina tuos pinigus ir kaip ten pildyti tas lenteles,juk jei nezinosi uz ka reik paciam uzsipildyti,tai ir nuplauks tie pinigai,o informacijos kiek kam uz ka priklauso labai pasigendu ar nemoku ieskoti? Aciu visiems uz atsakyma 4u.gif

Siūlyčiau palaukti, kol atsiras duomenys.
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2010 03 24, 14:11)
tai jeigu kur pazymos-duomenu nera ir kur preliminarios deklaracijos nieko nera,tai dar reikia laukti ar jau cia aisku,kad nieko nesusigrazinsim, o kaip dabar yra su kompiuteriu jei jis pirktas 2008 metu pabaigoj ir moketos palukanos visus praeitus metus, sugris kazkas ar gausis didelis sss.....

mums ir dar nera, skambinau, sake iki savaitgalio pasistengs sukelt..
kas del kompiuterio, pildziau draugams, tai neissigaskit, kai uzpildzius L prieda, bus sauktukas, ten perspejimas, kad galima susigrazint uz 2004-2008 pirkta kompiuteri, na kad kas 2009 pirkes neirasytu...
tai 2009 moketa suma galit drasiai rasyt
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2010 03 24, 11:43)
už pirmą 50x12, už antrą 100x9, jeigu norit prisitaikyt ir už vyrą, gautą sumą dauginat iš 2

jei gerai supratau, tai vyrui galima nepildyti, o tiesiog man reiktu padaugint priskaiciuota suma is 2 ir praeis blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 03 24, 14:55)
:
5*50-250
o kiti du vyresnieji ne tavo? (tada 2300)

Kiti du tai mano suniukai, vaikas vienas. tai ir as ir mano vyras rasome 17 langelyje 2300, ar ne smile.gif
Atsakyti
Dar karteli pabandysiu užduoti klausimą, gal kas nors padės.

Noriu užpildyti deklaraciją vyro vardu dėl hipotekos, mokėtos iš mano sąskaitos.

Pas vyrą yra tik 3 deklaracijos lapai, nėra lapo GMP308P kur galima būtų įvesti duomenis dėl mokėtų kredito palūkanų.

Aš niekaip negaliu rasti, kaip pridėti tą lapą?kokį mygtuką paspaust?
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2010 03 24, 13:42)
jei 33 laukelyje nera "-" zenklo tai jums grazins

tai jei pas mane "-" 336, aš skolinga? blink.gif įdomu už ką g.gif

nedirbu, auginu vaiką, moku draudimus ir paskolą g.gif
Atsakyti
siniata, jus galite prideti lapa. Kiek pamenu programoje ABBYY yra virsuj mygtukas FORM ir paspaudus bus insert ir pasirenkate norima iterpti lapa smile.gif Pabandykit.
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2010 03 24, 16:03)
Kiti du tai mano suniukai, vaikas vienas. tai ir as ir mano vyras rasome 17 langelyje 2300, ar ne smile.gif

NE, ne 2300, gi tik vienas vaikas, o tau šį skaičių paskaičiavo kaip už tris vaikus
ar norėtum šuniukus kaip vaikus priskaičiuot? lotuliukas.gif
Atsakyti