QUOTE(angeliukė9 @ 2010 03 26, 08:05)
labukas gal kas gali paaiškinti kokią sumą gražins, jei 33 laukelyje: 665Lt o 46 laukelyje : -576Lt MB 8 mėnesius buvo darbo biržos klientas
jau buvo rasyta, norint zinoti kiek grazins pinigeliu, reikia 33+46, jei teigiama suma, grazins jums, jei neigiama, turite sumoketi pati.
QUOTE(alexxxia @ 2010 03 26, 08:21)
jei jis ten mokes valstybini draudima tai enreikes moket cia LT, tik reikes pateikti dokus, kad jis ten moka daudima.
pries kelis psl buvo kalbeta apie tai, kad jiems dzin,kad tu kitoj saly mokejai draudima
ikeliu dar karta ta pasisakyma
as atsakymo irgi neradau. man siandien VMI konsultantai bei teisininkai 2 karus pasake, kad man tik reikia pateikti mano nebuvimo salyje dokumentus ir irodyt, kad turejau sveikatos draudima kitoje salyje, bet paskui ta pati teisininke paskambino ir pasake, kad nesvarbu, kad bvau kitoje salyje, nesvarbu, kad niekuom nesinaudojau savo salyje, nesvarbu, ad sturejau sveiaktos draudima kitoje salyje, bei nesvarbu, kad as vykdziau savanorystes programa-as turiu susimoket uz visus 11 menesiu.
QUOTE(DIDIeuforija @ 2010 03 26, 08:41)
Tai kuris TAS langelis, kuris GALUTINAI parodo deklaracijoje, ar reikia sumoketi, ar grazins??
Nes raso nesamones ir neina suprasti. "Kai 33 laukelyje arba 46 laukelyje gaunama 4 Lt ir didesnė mokėtina suma, ji turi būti sumokėta iki gegužės 1 d."
33 raso 1153
46 raso -354
Tai ka cia man dabar daryti? ar turiu valstybei moketi ar man ismokes. Ar dar koks vikruntasas..
33+46 ir galutine suma
QUOTE(Gitacka @ 2010 03 26, 08:43)
va gali pasitikrinti ir pazes kas ir kaip:):
Elektroniniai valdžios vartai pasirinkę paslaugą Valstybinė ligonių kasa, galite sužinoti kokie Jūsų draustumo duomenys yra įtraukti į privalomojo sveikatos draudimo informacinę sistemą.
o as niekur nerandu tokio "Ligoniu kasa"
sakykit dabar jus man, o kur man kreiptis,kad kitais metais nereiketu moketi i men po 72lt, jei as busiu uzsienyje?
QUOTE(Ingiuxe @ 2010 03 26, 09:40)
nemanot kad zmones sukils del tokiu nesamoniu? gi nesidaro taip... pvz jei esi bedarbis ir nestovi birzoj uz draudima turi susimoket apie 800lt, gi nieks nezinojo kad taip bus, absurdas. o pvz uz mokslus negali deklaruot tavo giminaitis? pvz mano tecio brolis? nes mama nedirba, tai nei as nei mama deklaruot negali...
absurdu absurdas
QUOTE(ger @ 2010 03 26, 11:05)
Siais metais noriu pabandyti pati,deklaruoti,bet iskilo klausimu,pasemus kompiuteri issimoketinai nuo 2007 metu pernai baigiau issimoketi,ir dabar noreciau uz praeitus susigrazinti,tik beda nezinau kaip.Nes kur yra pateikta pazyma tai raso neperkelta o is darbovieciu perkelta.Ka tai reiskia.
jei raso neperkelta, tai vadinasi turi savo deklaracijoj ikelti prieda L ir jame irasyti suma uz kompiuteri, kompanija, kuriai mokejai

vieni draugai atsiranda iš reikalo, kiti nes sutapo laikas ir aplinkybės, o treti išlieka visam gyvenimui....