Įkraunama...

GMP deklaravimas

QUOTE(Leblon @ 2010 03 26, 14:47)

Leblon, 26 Kov 2010 - 14:47, parašė:

Leblon, 26 Kov 2010 - 14:47, parašė:

neakivaizdininkai yra neapdrausti.
teks susimokėti jei nedirbot ir registravotės biržoje.

neakivaizdininkai yra neapdrausti.
teks susimokėti jei nedirbot ir registravotės biržoje.

o jeigu nedirbo, nesiregistravo biržoj (tik šiemet tai padarė) ir deklaruos už mokslus per mamą, gal neturėtų ateiti laiškas kad už praeitus metus yra skolinga?
Atsakyti
Na, o ką tada daryti, jei akivaizdžiai matau, kad pas mane taikytino MNPD suma įrašyta dvigubai mažesnė, nei turi būti doh.gif (aš gavau išrašą iš buhalterijos).
O juk ji įrašyta automatiškai kažkaip unsure.gif Kaip ją galima pakeisti?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ger @ 2010 03 26, 14:58)

ger, 26 Kov 2010 - 14:58, parašė:

ger, 26 Kov 2010 - 14:58, parašė:

Tai jei viska uzpildau L priede tai kaip apskaiciuoti kiek grazina.Tiksliau uzpildzius tolesni veiksmai.

Tai jei viska uzpildau L priede tai kaip apskaiciuoti kiek grazina.Tiksliau uzpildzius tolesni veiksmai.

paspausti šauktu raudona ir pasitikrinti 33 laukelį, jei suma teigiama jums tiek grąžins, reiktų atkreit dėmesį ir į 46 laukelį kokia sumą ten rašo
Papildyta:
QUOTE(Renadai @ 2010 03 26, 15:03)

Renadai, 26 Kov 2010 - 15:03, parašė:

Renadai, 26 Kov 2010 - 15:03, parašė:

Na, o ką tada daryti, jei akivaizdžiai matau, kad pas mane taikytino MNPD suma įrašyta dvigubai mažesnė, nei turi būti  doh.gif  (aš gavau išrašą iš buhalterijos).
O juk ji įrašyta automatiškai kažkaip  unsure.gif Kaip ją galima pakeisti?

Ačiū

Na, o ką tada daryti, jei akivaizdžiai matau, kad pas mane taikytino MNPD suma įrašyta dvigubai mažesnė, nei turi būti  doh.gif  (aš gavau išrašą iš buhalterijos).

Ačiū

galima keisti įrašant (jis priklauso tik nuo vaikų skaičiaus)
Atsakyti
dar klausimelis o kur rasti ta raudona saukta.
Atsakyti
QUOTE(jursalt @ 2010 03 25, 13:43)

jursalt, 25 Kov 2010 - 13:43, parašė:

jursalt, 25 Kov 2010 - 13:43, parašė:

Ar man reikia taisyti preliminaria deklaracija, jei MPNPD yra irasyta 1800 ir viskas paskaiciuota, nes antras vaikas gime tik 2009m rugpjucio men, tai manau, kad ta suma turetu buti mazesne g.gif  O jei as istaisysiu ta MPNPD, tai tada pati tikrai nemokesiu visko perskaiciuot doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ar man reikia taisyti preliminaria deklaracija, jei MPNPD yra irasyta 1800 ir viskas paskaiciuota, nes antras vaikas gime tik 2009m rugpjucio men, tai manau, kad ta suma turetu buti mazesne g.gif  O jei as istaisysiu ta MPNPD, tai tada pati tikrai nemokesiu visko perskaiciuot doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai tu tik įrašyk teisingą sumą (manau 1000 lt.)į 17 langelį ir paspausk šauktuką autmatiškai persiskaičiuos
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2010 03 26, 14:03)

Renadai, 26 Kov 2010 - 14:03, parašė:

Renadai, 26 Kov 2010 - 14:03, parašė:

Ačiū

Ačiū

QUOTE(saidošius @ 2010 03 26, 14:05)

saidošius, 26 Kov 2010 - 14:05, parašė:

saidošius, 26 Kov 2010 - 14:05, parašė:

galima keisti įrašant (jis  priklauso tik nuo vaikų skaičiaus)

galima keisti įrašant (jis  priklauso tik nuo vaikų skaičiaus)

Galima keisti 17 laukelį MPNPD - tame laukelyje mano skaičiukas sutampa sutuo, kurį gavau išraše, o 15 laukelyje skaičius įrašytas automatiškai ir jis skiriasi nuo to, kurį turiu aš
Atsakyti
QUOTE(ger @ 2010 03 26, 15:09)

ger, 26 Kov 2010 - 15:09, parašė:

ger, 26 Kov 2010 - 15:09, parašė:

Abby programėlės įrankių juostoj ten yra, viršuj 4u.gif
Atsakyti
dar truputuką info apie deklaravimą. Besiaiškindama dėl savo -72 Lt sužinojau štai ką - Sodra (bent jau Vilniaus skyrius) pateikė neteisingus duomenis mokesčių inspekcijai apie ligos ir motinystės pašalpas (sudubliuotos kai kurios sumos), todėl duomenys preliminarioje deklaracijoje neteisingi. Duomenys bus patikslinti kitą savaitę (taip sakė telefonu). Taigi gavę šios rūšies pašalpas praėjusiais metais, laukiam naujų deklaracijų (tikėkimės be mokėtinų sumų cool.gif )
Atsakyti
sorry jei kartosiuosi, kur ir ka reikia irasyti jei neisdirbau visus metus , 6 men, stovejau birzoje, o kitus men. dirbau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2010 03 26, 14:38)

neraj, 26 Kov 2010 - 14:38, parašė:

neraj, 26 Kov 2010 - 14:38, parašė:

sorry jei kartosiuosi, kur ir ka reikia irasyti jei neisdirbau visus metus , 6 men, stovejau birzoje, o kitus men. dirbau.  4u.gif

sorry jei kartosiuosi, kur ir ka reikia irasyti jei neisdirbau visus metus , 6 men, stovejau birzoje, o kitus men. dirbau.  4u.gif

nulį į 35a langelį
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2010 03 26, 16:03)

Renadai, 26 Kov 2010 - 16:03, parašė:

Renadai, 26 Kov 2010 - 16:03, parašė:

Ačiū

Ačiū

NPD gali but jums pritaikytas didesnis darbe nei priklauso, jei tarkim koki menesi jus gavot prieda ir jusu pajamos isaugo, jei dirbot kur kitur ar siaip kokiu pajamu turejot, tuomet jums teks grazinti
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 26, 14:40)

Leblon, 26 Kov 2010 - 14:40, parašė:

Leblon, 26 Kov 2010 - 14:40, parašė:

nulį į 35a langelį

nulį į 35a langelį

kai istaisiau is 6 i 0 tada grazintina suma 0 schmoll.gif ar taip gali buti doh.gif
Atsakyti