Įkraunama...
Įkraunama...

GMP deklaravimas

QUOTE(Gitacka @ 2010 03 26, 12:49)
15 langelis uzpildytas?

15 užsipildė automatiškai - įrašyta 1619,18, o darbe išraše gavau, kad mano MNPD yra 3217 (3 vaikai iki 18 metų auginami kartu su vyru).

Kažkaip reiktų pakeist?
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2010 03 26, 12:52)
O mano irgi nėra sad.gif ir tai tikrai niekaip nesusiję su darbovietės duomenų pateikimu, nes kolegės jau seniai susitvarkė...

Mano irgi. Eilinį kartą paskambinom į VMI pasidomėtui, patikrino net asmeniškai, pagal asmens kodą biggrin.gif - sako, tikrai tikrai darbovietė nepateikė duomenų, nes visa kita informacija (draudimai, paskolos ir t.t.) yra. Darbovietė, jau užknista tokių klausimų, su datomis išrašė, ką ir kada pateikė, ir gavo patvirtinimą iš VMI, kad ok. O buvo tas dar vasario vidury doh.gif .
Sakau, VMI - trintukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2010 03 26, 12:17)
mokiausi, dieniniam skyriui studijuoju, tai is kur -720? tikiuosi nereiks grazint? cia 46 laukelis...

jei studijuojat dieniniam, tai įrašykit į atitinkamą langelį 0 ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2010 03 26, 12:52)
Kadangi deklaruosiu pirmą kartą tai klausimų turėsiu turbūt dar ne vieną blush2.gif  4u.gif
ką turiu padaryti  g.gif

( Eil. Nr. Formos kodas Formos pavadinimas Aprašymas Deklaracijos šablonas (ZIP) Pildymo instrukcija MS Word (ZIP) Pildymo instrukcija PDF
1  GPM308 v.1  Metinė pajamų deklaracija

Versija 2010-03-23  Duomenys teikiami ir tikslinami už 2009 ir vėlesnius mokestinius metus Atsisiųsti Atsisiųsti Atsisiųsti
2  FR0512 v.1  Prašymas pervesti iki 2 procentų pajamų mokesčio sumos Lietuvos vienetams, pagal Lietuvos Respublikos Labdaros ir paramos įstatymą turintiems teisę gauti paramą

ir t.t.t..  ar turiu kažką atsisiųsti blush2.gif

Taip, turite atsisiųsti Metinės pajamų deklaracijos šabloną, būti susiinstaliavusi tą E Form Filler, ar kaip ten ją, programą, o tada atsisiųsti preliminarią deklaraciją, jei pas jus ji jau pateikta. Ir tada pabaigti pildyti ir nusiųsti atgal jiems.
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2010 03 26, 13:22)
jeigu niekur nedirbai tai todel tikriausiai ir nera duomenu,as tris metus niekur nedirbau,auginausi mergyte,tai pas mane it nera jokiu duomenu

tai kad dirbau, o kai buvau vaiko auginimo atostogose, sekmingai deklaruodavau ir atgaudavau kazkiek pinigeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nykstuke 7 @ 2010 03 26, 12:29)
Ar dar yra kam rodo,kad duomenys treciuju asmenu nepateikti? Mistika kazkokia g.gif

yra. ir jokios čia mistikos.
kiekvienais metais buvo taip, kad vieniem ankščiau, kitiem vėliau atsiranda tos pažymos.
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 26, 14:01)
yra. ir jokios čia mistikos.
kiekvienais metais buvo taip, kad vieniem ankščiau, kitiem vėliau atsiranda tos pažymos.

pas mus su vyru ir dar nėra pažymų g.gif
Atsakyti
aciu kas padejot, pataret. akmuo nuo sirdies nusirito... smile.gif
Papildyta:
o tai tada tuos 72lt ir atgausiu kur 33 langely irasyta? vistiek keista kad tiek mazai, kai pernai 300lt atgavau biggrin.gif na, bent ne i minusa...
Atsakyti
Siais metais noriu pabandyti pati,deklaruoti,bet iskilo klausimu,pasemus kompiuteri issimoketinai nuo 2007 metu pernai baigiau issimoketi,ir dabar noreciau uz praeitus susigrazinti,tik beda nezinau kaip.Nes kur yra pateikta pazyma tai raso neperkelta o is darbovieciu perkelta.Ka tai reiskia.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2010 03 26, 12:48)
Ačiū,
o tai MNPD niekur nereikia įrašyt?  unsure.gif

Man dabar gaunasi, kad 33 eilutėj MINUS 240 Lt - tai reiškia, kad aš turėsiu tiek pinigų jiems sugrąžinti????!!!!  doh.gif

31 eilutė gavosi +240
33 eilutė minus 240

46 eilutėj pas mane NULIS

Tai reiks man jiems susimokėt, ar ne? g.gif
Atsakyti
mergytes, jei jus esat tikros kad visus metus buvot apdraustos ar dirbot ar db buvot, o vmi preliminarioj meta kad kazkiek men nebuvot draustos, keiskit skaiciu i nuli ir tiek. va mano mb jau priimta aktuali, o pas ji buvo parasyta kad 2 men nedraustas buvo, pakeiciau i nuli.
Atsakyti
Valstybinė mokesčių inspekcija informuoja, kad mokesčių mokėtojams, kurie turi teisę pasinaudoti mokesčio lengvatomis, t.y. mokėjusiems už studijas, gyvybės draudimo įmokas ir t.t., permokos bus pradėtos grąžinti nuo balandžio 12 d.

http://www.delfi.lt/...d.d?id=30417083

bigsmile.gif
Atsakyti