[quote=Ingiuxe,2010 03 26, 12:08]
[quote=Elzė,2010 03 26, 13:03]
pas mane irgi dar nera
cia jau kazkuri rase kad sutuoktinis arba vienas is tevu gali. Bet gal kuri ir labiau pakomentuos
o jei neturiu vyro, mama nedirba, tetis mires, tai ir nesusigrazinsiu uz mokslus?
[/quote]
taip iseina
[quote=Elzė,2010 03 26, 13:03]
pas mane irgi dar nera
cia jau kazkuri rase kad sutuoktinis arba vienas is tevu gali. Bet gal kuri ir labiau pakomentuos
o jei neturiu vyro, mama nedirba, tetis mires, tai ir nesusigrazinsiu uz mokslus?
[/quote]
taip iseina

QUOTE(Renadai @ 2010 03 26, 14:08)
Sveikutės, noriu paklaust:
AR 17 eilutė Taikytino MPNPD suma yra
Taikytas MNPD plius Taikytas MPNPD ????
Aš įrašau tą sumą, bet galutiniam varijante gaunu raginimą pasitikrinti taikytiną MPNPD
Jei priduosiu tokią deklaraciją - man ją atmes? ar patikrins ir priims?
AČIŪ
Aš įrašau tą sumą, bet galutiniam varijante gaunu raginimą pasitikrinti taikytiną MPNPD

AČIŪ
17 eilutej tik MPNPD
QUOTE(Renadai @ 2010 03 26, 13:08)
Sveikutės, noriu paklaust:
AČIŪ

AČIŪ
17 eilutė- MPNPD yra tik metinis PNPD už vaikus. Jokio plius metinio NPD negali būti.

QUOTE(Gitacka @ 2010 03 26, 13:11)
Jei dar nedirbate ar negaunate kitų apmokestinamųjų pajamų, jums priklausančia mokesčių lengvata gali pasinaudoti ir pinigus susigrąžinti jūsų tėvai, įtėviai, globėjai ar sutuoktinis.
taip gaunasi kad ne, o jus pati nedirbote?
taip gaunasi kad ne, o jus pati nedirbote?
dirbau vasara viena menesi... bet tai anksciau susigrazint mokescius uz moksla galejo ir pats studentas nedirbantis? kas per nesamone...
Ingiuxe, 46 langelis rodo kad nebuvote socialiai apdrausta t.y. nedirbote nesimokete dieninese studijose, nestovejote darbo birzoj ir pan.
Papildyta:
susigrazint galejo tik tie kurie mokejo gyventoju pajamu mokesti dabar taip pat.
Papildyta:
QUOTE(Ingiuxe @ 2010 03 26, 14:12)
ai dar ka pamaciau, nesuprantu. 33 laukelyje parasyta 72, o 46 laukelyje -720. tai kaip suprast?
QUOTE(Ingiuxe @ 2010 03 26, 14:13)
dirbau vasara viena menesi... bet tai anksciau susigrazint mokescius uz moksla galejo ir pats studentas nedirbantis? kas per nesamone...
susigrazint galejo tik tie kurie mokejo gyventoju pajamu mokesti dabar taip pat.
QUOTE(Ingiuxe @ 2010 03 26, 12:12)
ai dar ka pamaciau, nesuprantu. 33 laukelyje parasyta 72, o 46 laukelyje -720. tai kaip suprast?
Išeina, kad jums grąžinama suma 72, o jūs turite sumokėti 720

QUOTE(Gitacka @ 2010 03 26, 13:15)
Ingiuxe, 46 langelis rodo kad nebuvote socialiai apdrausta t.y. nedirbote nesimokete dieninese studijose, nestovejote darbo birzoj ir pan.
Papildyta:
Papildyta:
mokiausi, dieniniam skyriui studijuoju, tai is kur -720? tikiuosi nereiks grazint? cia 46 laukelis...
o del pazymos is drabo birzos tai manau kad jei pristatysi pati viskas vyks daug greiciau, nes man taip buvo vienais metais su kompu kad nepateike duomenu, tada pati pristaciau popierius ir viskas buvo gerai:)
QUOTE(ernesin @ 2010 03 26, 13:17)
gal juokauji? *** apsizliumsiu tuoj.. gi mokiausi dieniniam, uz ka as grazint tureciau???
QUOTE(Gitacka @ 2010 03 26, 12:18)
o del pazymos is drabo birzos tai manau kad jei pristatysi pati viskas vyks daug greiciau, nes man taip buvo vienais metais su kompu kad nepateike duomenu, tada pati pristaciau popierius ir viskas buvo gerai:)
Ačiū, tuomet taip ir darysiu