QUOTE(juskirena @ 2010 03 26, 13:48)
klausimelis kodel as prisirasiau sau vyro pnpd ,o vmi atmete mano deklaracija? kas galit padeti gal ka netaip padariau? ir ka man dabar daryti
o kokia kalida parase? gal vyrui jau buvo jis pritaikytas darbovietej?
QUOTE(Ingiuxe @ 2010 03 26, 12:50)
tai i nei viena mano kl negalit atsakyti?
o ka atsakyt?visa tema pagrinde apie tuos 72lt. O kiek susigrazini priklauso nuo to kiek uzdirbai
QUOTE(Gitacka @ 2010 03 26, 11:51)
o kokia kalida parase? gal vyrui jau buvo jis pritaikytas darbovietej?
tai kad mano vyras visus metus nedirbo. o kur ta klaida turi buti parasyta .buvo parasyta nepriimta aktuali
radau klaida bet nesupratau raso kad 24 laukelyje netokia suma. dekl. reikia dauginti is 15 proc. o klaidoje raso kad 20proc. kaip suprasti
QUOTE(Elzė @ 2010 03 26, 12:52)
o ka atsakyt?visa tema pagrinde apie tuos 72lt. O kiek susigrazini priklauso nuo to kiek uzdirbai
tai kad pas mane ir parasyta grazintina 72lt. tai to ir nesuprantu...ar cia ta tikra suma ar kaip, kuria atgausiu. ir klausiau del mokslu, kas gali deklaruot, ar butinai mama tetis seses broliai?
QUOTE(zzana @ 2010 03 26, 12:52)
Ir dar norejau paklausti ar jau visoms yra preliminarios deklaracijos?Nes pas mane raso uz 2009 metus bet tuscia,ir kur pazymos raso duomenu nera
pas mane irgi dar nera
QUOTE(Ingiuxe @ 2010 03 26, 12:57)
tai kad pas mane ir parasyta grazintina 72lt. tai to ir nesuprantu...ar cia ta tikra suma ar kaip, kuria atgausiu. ir klausiau del mokslu, kas gali deklaruot, ar butinai mama tetis seses broliai?
cia jau kazkuri rase kad sutuoktinis arba vienas is tevu gali. Bet gal kuri ir labiau pakomentuos
o del grazinino tai ziuri 33 ir 46 laukelius?
QUOTE(Gitacka @ 2010 03 26, 10:33)
logiskai mastant jei viena diena dirbant per menesi jau skaitaisi socialiai apdraustas, tai ir stovint DB 3 dienas to menesio tai kaip ir jau buvai ta menesi apdraustas, del viso pikto galima butu pasiskambinti i DB
Oi kiek skambinėjau, perjunginėja vis kitais numeriais, galiausiai tėškė "mes nieko neprivalome teikti VMI", o pasakius kad ką tik iš ten pasakė, atvažiuokite ir išsiimkite pažymą 

QUOTE(zzana @ 2010 03 26, 11:52)
Ir dar norejau paklausti ar jau visoms yra preliminarios deklaracijos?Nes pas mane raso uz 2009 metus bet tuscia,ir kur pazymos raso duomenu nera
Aš kasmet gaunu.
Merginos, nesuprantu, kodėl norint elektroniniam prašymui EDS sutarčiai gauti vis rašo nepavyko išsiųsti bandyti dar kartą, man jau atsibodo, o gal ką darau ne taip

Sveikutės, noriu paklaust:
AR 17 eilutė Taikytino MPNPD suma yra
Taikytas MNPD plius Taikytas MPNPD ????
Aš įrašau tą sumą, bet galutiniam varijante gaunu raginimą pasitikrinti taikytiną MPNPD
Jei priduosiu tokią deklaraciją - man ją atmes? ar patikrins ir priims?
AČIŪ
AR 17 eilutė Taikytino MPNPD suma yra
Taikytas MNPD plius Taikytas MPNPD ????
Aš įrašau tą sumą, bet galutiniam varijante gaunu raginimą pasitikrinti taikytiną MPNPD

Jei priduosiu tokią deklaraciją - man ją atmes? ar patikrins ir priims?
AČIŪ
[quote=Ingiuxe,2010 03 26, 14:08]
[quote=Elzė,2010 03 26, 13:03]
pas mane irgi dar nera
cia jau kazkuri rase kad sutuoktinis arba vienas is tevu gali. Bet gal kuri ir labiau pakomentuos
o jei neturiu vyro, mama nedirba, tetis mires, tai ir nesusigrazinsiu uz mokslus?
[/quote]
Jei dar nedirbate ar negaunate kitų apmokestinamųjų pajamų, jums priklausančia mokesčių lengvata gali pasinaudoti ir pinigus susigrąžinti jūsų tėvai, įtėviai, globėjai ar sutuoktinis.
taip gaunasi kad ne, o jus pati nedirbote?
[quote=Elzė,2010 03 26, 13:03]
pas mane irgi dar nera
o jei neturiu vyro, mama nedirba, tetis mires, tai ir nesusigrazinsiu uz mokslus?
[/quote]
Jei dar nedirbate ar negaunate kitų apmokestinamųjų pajamų, jums priklausančia mokesčių lengvata gali pasinaudoti ir pinigus susigrąžinti jūsų tėvai, įtėviai, globėjai ar sutuoktinis.
taip gaunasi kad ne, o jus pati nedirbote?