Sveikos, jei abu teveliai augina viena vaika gimusi 2009 sausio men, tai ka irasyti i 17 langeli - 600??????
Ir ka irasyti i N6 langeli?????
QUOTE(elfė @ 2010 03 25, 15:09)
Na ir skubat. Pas mane ne tik deklaracijos nėra, bet ir pažymos dar neįkėlė. O vyras neįgalus ir visai nedirbo, tai jo pažymoj rašo, kad į draudžiamų sąrašą nepatenka, taigi VMI norėtų, kad jis susimokėtų PSD
Belieka apsišarvuot kantrybe ir laukt.

Belieka apsišarvuot kantrybe ir laukt.
Neigaliems nereikia PSD moketi.
QUOTE(amaliute @ 2010 03 25, 17:33)
Sveikos, jei abu teveliai augina viena vaika gimusi 2009 sausio men, tai ka irasyti i 17 langeli - 600??????
po 550, nes sausis kaip ir iskrenta, tai 50*11
sveikos, turiu toki keista klauimeli, kokia suma reik rasyti i 12 langeli, nes pas mane p4 kiekviena menesi skirtingas, tai ar vidurki, ar bendra suma? Visai susimakalavau, kuo daugiau skaitau, uo neaiskiau man cia viskas

QUOTE(Cika @ 2010 03 25, 17:37)
sveikos, turiu toki keista klauimeli, kokia suma reik rasyti i 12 langeli, nes pas mane p4 kiekviena menesi skirtingas, tai ar vidurki, ar bendra suma? Visai susimakalavau, kuo daugiau skaitau, uo neaiskiau man cia viskas 

i 12 langeli automatiskai turetu isirasyt is P priedo suma is P6 langelio (t.y. P4 bendra suma) nzn ar aiskiai parasiau

QUOTE(Cika @ 2010 03 25, 16:37)

į P4 įrašom metines pajamas, ir paspaudus šauktuką jos automatiškai atsiras 12 langelyje.
QUOTE(juliukas25 @ 2010 03 25, 17:42)
i 12 langeli automatiskai turetu isirasyt is P priedo suma is P6 langelio (t.y. P4 bendra suma) nzn ar aiskiai parasiau 

aciu, dabar aisku

QUOTE(amaliute @ 2010 03 25, 17:47)
SOS ka reikia irasyti i langelius 42 ir 43?????
Ar gali buti taip kad zmogus kiaurus metus dirbes skolingas lieka vistiek valstybei?
Ar gali buti taip kad zmogus kiaurus metus dirbes skolingas lieka vistiek valstybei?
siaip jei dirbes tai negali tai but, nebent uz ji nebuvo moketas PSD. mano manymu i tuos langelius reik rasyt po 0
QUOTE(amaliute @ 2010 03 25, 16:47)
SOS ka reikia irasyti i langelius 42 ir 43?????
į tuos langelius reikia 0 rašyti.
o skolingas gali būti kiekvienas, nors dirbo visus metus.
Aš dirbau visus metus, ir esu skolingas, nes per didelį npd pritaikė (dirbau per 2 darbus).
Tėtis mano skolingas, irgi visus metus dirbo. jam matyt skola, nes biuletenyje buvo ir irgi neteisingą npd pritaikė.
QUOTE(alexxxia @ 2010 03 25, 17:21)
nu, o as gavau siurpriza, -792 lt. Nors net negyvenau LT ir darbiniu santykiu cia netureta, isskyrus 2009 sausi. pasirodo, mano sveiaktos draudimas kitoje salyje turetas buvo is privacios kompanijos, o ne valstybinis, tai dabar turiu susimoket valstybei. gal galetu man kazkas paaiskinti sia situacija.
dirbau tik sausi, valstybes tarnyba. isvaziavau nuo vasario iki rugsejo savanoriaut, neturejau jokiu pajamu, man ES buvo ispirkus privatu sveikatos draudima. grizau rugsejo viduryje. nuo spalio pabaigos buvau birzoj. kaip man aiskina, kadangi neturejau kitoje salyje valstybinio draudimo as ji privalau susimoket LT. ir kaip sake VMI teisininkai, visi tokie emigrave, bet neturintis valstybinio draudimo tures susimoket. gal galetumet man kas aiskiau pakomentuot si varianta.
dirbau tik sausi, valstybes tarnyba. isvaziavau nuo vasario iki rugsejo savanoriaut, neturejau jokiu pajamu, man ES buvo ispirkus privatu sveikatos draudima. grizau rugsejo viduryje. nuo spalio pabaigos buvau birzoj. kaip man aiskina, kadangi neturejau kitoje salyje valstybinio draudimo as ji privalau susimoket LT. ir kaip sake VMI teisininkai, visi tokie emigrave, bet neturintis valstybinio draudimo tures susimoket. gal galetumet man kas aiskiau pakomentuot si varianta.
Sveikos, panasus klausimas ir man aktualus, dabar ziuriu vyro deklaracija ir irgi grazu skaiciu pamaciau, beveik 600lt uz PSD turim susimoketi. Vyras Lietuvoje dirbo praeitu metu sausi- balandi, o nuo balandzio dirbo anglijoje, ten ir mokescius mokejosi. Tai ka tokiu atveju dabar su ta deklaracija daryt?