Įkraunama...
Įkraunama...

GMP deklaravimas

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2010 03 25, 11:59)

Sveikos, o aš norėčiau dar kartą pasidomėti blush2.gif man gaunasi taip, jog turiu pati susimokėti (kelis mėn nedirbau ir nesiregistravau darbo biržoj), tačiau šiuo metu tikrai nėra iš ko (nesidomėjau pasikeitusiais įstatymais, tai dabar siurpizas...). Ką geriausia būtų daryti? Apsimesti, kad nieko nežinau ir žiūrėti, ar ieškos? O jei mokėčiau vėliau po gegužės 1, būtų kokie delspinigiai? Ar laukti kitų metų ir susimokėti tada iškart už dvejus?
Nes nu neturiu iš kur dabar susimokėt tai valstybei doh.gif

Sveikos, o aš norėčiau dar kartą pasidomėti blush2.gif man gaunasi taip, jog turiu pati susimokėti (kelis mėn nedirbau ir nesiregistravau darbo biržoj), tačiau šiuo metu tikrai nėra iš ko (nesidomėjau pasikeitusiais įstatymais, tai dabar siurpizas...). Ką geriausia būtų daryti? Apsimesti, kad nieko nežinau ir žiūrėti, ar ieškos? O jei mokėčiau vėliau po gegužės 1, būtų kokie delspinigiai? Ar laukti kitų metų ir susimokėti tada iškart už dvejus?

organizuoti ieskini valstybei uz ta mokesti doh.gif organizuoti kolektyvini ieskini , uz ka jis moakamas? uz soc garantijas kuriu negautum? jei prireiktu ax.gif
Atsakyti
jei neuzpildysi ir nepateiksi deklaracijos (jei jos pagal istatyma nereikia teikti) nemanau kad ieskos, be to jei ir ieskotu pirma turetu atsiusti ispejima, nes juk zmogus gali buti ir nemates tos deklaracijos, ir siaip, kokiam kaime gyvena zmogelis, nedirba nemoka jokiu PSD ir kompo gyvenime nemates tai kur ten juos visus sugaudys, va kai jau pateiki deklaracija, manau tuomet isieskot gali.
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2010 03 25, 12:41)

jei neuzpildysi ir nepateiksi deklaracijos (jei jos pagal istatyma nereikia teikti) nemanau kad ieskos, be to jei ir ieskotu pirma turetu atsiusti ispejima, nes juk zmogus gali buti ir nemates tos deklaracijos, ir siaip, kokiam kaime gyvena zmogelis, nedirba nemoka jokiu PSD ir kompo gyvenime nemates tai kur ten juos visus sugaudys, va kai jau pateiki deklaracija, manau tuomet isieskot gali.

patikek, suras ir atsius, jokio ispejimo nesiuncia, kiek zinau atveju atsiuncia laiska, buna ir po 2-3 metu, kad skolingas ir delspinigius priskaiciuoja doh.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=30362805 - Mokesčių inspektoriai žada pasitelkti antstolius
Atsakyti
sveikos.....o tai sias metais grazins uz kompiuterius jai paimti 2008m 4u.gif
ir dar klausymas ar mokesciu inspeksijoj jau priima deklaeacijas 4u.gif
Atsakyti
grazins jei pirkote 2008 m. tik paciai isirasyti duomenis is pazymos reikes i deklaracija
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2010 03 25, 13:07)

http://www.delfi.lt/...s.d?id=30362805 - Mokesčių inspektoriai žada pasitelkti antstolius

įdomu, kur galima susirast sąskaitos nr į kurį reikia pervesti VMI pinigus?
Atsakyti
Auges,Mano pajamos per menesi 2009 metais buvo 230lt. blush2.gif Tai reiskia kad man nera ka grazinti, nes banke raso kad Duomenu nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2010 03 25, 11:59)

QUOTE(*Rūta* @ 2010 03 25, 12:35)

organizuoti ieskini valstybei uz ta mokesti  doh.gif  organizuoti kolektyvini ieskini , uz ka jis moakamas? uz soc garantijas kuriu negautum? jei prireiktu  ax.gif

organizuoti ieskini valstybei uz ta mokesti  doh.gif  organizuoti kolektyvini ieskini , uz ka jis moakamas? uz soc garantijas kuriu negautum? jei prireiktu  ax.gif

Va va, dabar toj pačioj situacijoj, pusmetį nedirbau, ir už dabar už NEgautas soc. garantijas turiu kažkodėl susimokėti.... Taip vakar persiutau, kad net peticiją sukūriau, kas netingit, pasirašykit blush2.gif

http://www.peticijos.lt/visos/3265

Suprantu, peticija - mažai ką reiškiantis dalykas, bet manau, reikia ir rimčiau šiuo reikalu užsiimti, nes tikrai nesuvokiama, už ką dabar reikia mokėti žmonėms tuos pinigus. Tikrai mastau apie kolektyvinį ieškinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avis: 25 kovo 2010 - 13:25
pagal mane cia:
http://www.vmi.lt/lt/?itemId=1089523 imoku kodai
Valstybinės mokesčių inspekcijos renkami mokesčiai, rinkliavos ir įmokos mokami į vieną biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą

Nr. LT24 7300 0101 1239 4300, esančią banke „Swedbank“, AB,

Banko kodas 73000,

SWIFT kodas HABALT22.

Lėšų gavėjas Valstybinė mokesčių inspekcija prie LR FM, juridinio asmens kodas 188659752.

Atsakyti
o kur reikia irasyti del kompiuterio imoku grazinimo 4u.gif
Atsakyti
va darka radau apie kodus.

1441 GPM nepriemokai
ir 1781 PSD nepriemokai, ir daryti atskirus pavedimus.
Atsakyti