QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2010 03 25, 11:59)
Sveikos, o aš norėčiau dar kartą pasidomėti
man gaunasi taip, jog turiu pati susimokėti (kelis mėn nedirbau ir nesiregistravau darbo biržoj), tačiau šiuo metu tikrai nėra iš ko (nesidomėjau pasikeitusiais įstatymais, tai dabar siurpizas...). Ką geriausia būtų daryti? Apsimesti, kad nieko nežinau ir žiūrėti, ar ieškos? O jei mokėčiau vėliau po gegužės 1, būtų kokie delspinigiai? Ar laukti kitų metų ir susimokėti tada iškart už dvejus?
Nes nu neturiu iš kur dabar susimokėt tai valstybei 
Sveikos, o aš norėčiau dar kartą pasidomėti

man gaunasi taip, jog turiu pati susimokėti (kelis mėn nedirbau ir nesiregistravau darbo biržoj), tačiau šiuo metu tikrai nėra iš ko (nesidomėjau pasikeitusiais įstatymais, tai dabar siurpizas...). Ką geriausia būtų daryti? Apsimesti, kad nieko nežinau ir žiūrėti, ar ieškos? O jei mokėčiau vėliau po gegužės 1, būtų kokie delspinigiai? Ar laukti kitų metų ir susimokėti tada iškart už dvejus?
Nes nu neturiu iš kur dabar susimokėt tai valstybei
QUOTE(*Rūta* @ 2010 03 25, 12:35)
organizuoti ieskini valstybei uz ta mokesti
organizuoti kolektyvini ieskini , uz ka jis moakamas? uz soc garantijas kuriu negautum? jei prireiktu 
organizuoti ieskini valstybei uz ta mokesti

organizuoti kolektyvini ieskini , uz ka jis moakamas? uz soc garantijas kuriu negautum? jei prireiktu
Va va, dabar toj pačioj situacijoj, pusmetį nedirbau, ir už dabar už NEgautas soc. garantijas turiu kažkodėl susimokėti.... Taip vakar persiutau, kad net peticiją sukūriau, kas netingit, pasirašykit
http://www.peticijos.lt/visos/3265
Suprantu, peticija - mažai ką reiškiantis dalykas, bet manau, reikia ir rimčiau šiuo reikalu užsiimti, nes tikrai nesuvokiama, už ką dabar reikia mokėti žmonėms tuos pinigus. Tikrai mastau apie kolektyvinį ieškinį.