Įkraunama...
Įkraunama...

GMP deklaravimas

QUOTE(OILILY @ 2010 03 25, 12:19)
Ar pas ka dar nera duomenu? Vis tikrinu, jau kiek pildo o pas mane raso nepateikta doh.gif

g.gif pas mane irgi raso kad pazima tuscia-duomenu nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusi2003: 25 kovo 2010 - 11:27
Paskaiciau cia, tai kaip supratau, jei zmogus 2009 metu keleta men. nedirbo, ebuvo registruotas DB ir isvyko i uzsieni dirbti, tai gaus laiskel is VMI, kad turi susimoketi uz sveikatos draudima? CIa mano brolis isvyko, bet oficialiai nedeklaravo, kad isvykes. Tai turbut riekia, kad ten, kur js deklaraves gyvenamaja vieta jis israsytu kaip isvykusi i uzsieni? 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irg dar nera.
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 03 25, 11:27)
g.gif pas mane irgi raso kad pazima tuscia-duomenu nera doh.gif

QUOTE(funtikas @ 2010 03 25, 11:28)
Pas mane irg dar nera.

Aciu, kai labai lauki tai ir pergyveni. Laukiam tada toliau 4u.gif
Atsakyti
kas zinote ar priede GPM308L galima rasyti tik kas sudares 3 pensiju pakopa, ar ir 2 pakopos imokas? blush2.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos, gal zinote ar uz 2009 m. parduota metala grazins mokescius.Atsakykit jei zinote, nes nerandu kur galeciau apie tai suzinoti.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Cleo_27 @ 2010 03 25, 10:41)
Auges, gal galėtum atsakyti?  4u.gif Gal labai kvailas mano klausimas?  blush2.gif

Tiksliai nežinau, bet turėtų sumažinti grąžintiną GPM'ą, t.y. išskaičiuoti skolą ir likutį grąžint

QUOTE(darlia25 @ 2010 03 25, 11:35)
kas zinote ar priede GPM308L galima rasyti tik kas sudares 3 pensiju pakopa, ar ir 2 pakopos imokas?  blush2.gif

tik 3

QUOTE(Mamyte Vilmute @ 2010 03 25, 11:52)
Prasau pagalbos, gal zinote ar uz 2009 m. parduota metala grazins mokescius.Atsakykit jei zinote, nes nerandu kur galeciau apie tai suzinoti.Aciu

1882 smile.gif ten geriausiai paaiškins.
Pernai grąžindavo, jeigu parduoto turto vertė neviršydavo 24 NPD, šiemet nežinau
Atsakyti
Pas mano vyra duomenu dar irgi nera.
Atsakyti
Sveikos, o aš norėčiau dar kartą pasidomėti blush2.gif man gaunasi taip, jog turiu pati susimokėti (kelis mėn nedirbau ir nesiregistravau darbo biržoj), tačiau šiuo metu tikrai nėra iš ko (nesidomėjau pasikeitusiais įstatymais, tai dabar siurpizas...). Ką geriausia būtų daryti? Apsimesti, kad nieko nežinau ir žiūrėti, ar ieškos? O jei mokėčiau vėliau po gegužės 1, būtų kokie delspinigiai? Ar laukti kitų metų ir susimokėti tada iškart už dvejus?
Nes nu neturiu iš kur dabar susimokėt tai valstybei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2010 03 25, 11:59)
Sveikos, o aš norėčiau dar kartą pasidomėti blush2.gif man gaunasi taip, jog turiu pati susimokėti (kelis mėn nedirbau ir nesiregistravau darbo biržoj), tačiau šiuo metu tikrai nėra iš ko (nesidomėjau pasikeitusiais įstatymais, tai dabar siurpizas...). Ką geriausia būtų daryti? Apsimesti, kad nieko nežinau ir žiūrėti, ar ieškos? O jei mokėčiau vėliau po gegužės 1, būtų kokie delspinigiai? Ar laukti kitų metų ir susimokėti tada iškart už dvejus?
Nes nu neturiu iš kur dabar susimokėt tai valstybei doh.gif

mano pažįstamam metu gale atėjo laiškas, kad tiek ir tiek skolingas VMI.
tik nžn, ar buvo tų delspinigių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 25 kovo 2010 - 12:11
QUOTE(Auges @ 2010 03 25, 12:55)
Tiksliai nežinau, bet turėtų sumažinti grąžintiną GPM'ą, t.y. išskaičiuoti skolą ir likutį grąžint.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 25, 12:04)
tik nžn, ar buvo tų delspinigių.

Gal būtų galimybė pasiteirauti jo? ax.gif Spėju, kad ne man vienai kilo toks klausimas, o šiaip ir už kelių mėn jau turėčiau tuos pinigėlius, tad jei nėra delspinigių, nereikėtų ir nerimauti rolleyes.gif
Atsakyti