man rodos, riebalai siek tiek pagelbetu
Klausykit, gal galit kas padėt Iškepiau Napaleono lakštus jau, padariau tą kremą su 500 g sviesto ir pienu ir t.t. ir dabar nukėlus nuo ugnies, pradėjo sviestas atsiskyrinėt iš visos masės Ką ne taip padariau?
QUOTE(Eima @ 2010 04 03, 18:42)
Klausykit, gal galit kas padėt Iškepiau Napaleono lakštus jau, padariau tą kremą su 500 g sviesto ir pienu ir t.t. ir dabar nukėlus nuo ugnies, pradėjo sviestas atsiskyrinėt iš visos masės Ką ne taip padariau?
Ar sviestas kambario temperatūros buvo ?
TAigi pagal šį iš vis užverdi http://www.supermama...;#entry22662062
O aš ateinu pasigirt -pagaliau man pavyko Rafaelo svajonės biskvitą iškept per vieną kartą,o tiksliau jį iškeptą supjaustyt Daugiau niekada nežaisiu ,kaip iki šiol,atskirai kiekvieną kepdama
Čia ne į temą,bet Eima,jau tas tavo avataras... -gerai,kad niekas nematė,kaip aš nuo ekrano kažkokį vabalą "gaudžiau"
Čia ne į temą,bet Eima,jau tas tavo avataras... -gerai,kad niekas nematė,kaip aš nuo ekrano kažkokį vabalą "gaudžiau"
Nieks nežinot Imanoma dar gelbėt kažką ar ne
QUOTE(Eima @ 2010 04 03, 20:35)
Nieks nežinot Imanoma dar gelbėt kažką ar ne
Kazkam taip buvo, tai man atrodo dar pakaitino ar grietineles imaise dar plaktos
Tai ką bandyt? Kaitint ar grietinėlės kišt Ainu chalturint ką...
Sveikos,visas su grazia pavasario svente,kepiau vel RAFAELO SVAJONE,nu skanus jis man be galo,bet vat kepant visa biskvita ,kazkaip ne taip ,nu tarsi virui jau gana,bet vidus dar neiskepe,tai teko kepti kol iskeps,nu ir iskepe,tik truputi rudesnis buvo nei reiketu viena sluoksni viduryje dejau to kremo kur grietinele su rududu ,beje jis gavosi kuo puikiausiai ir labai skanus,dar paskrudinau migdolu riesutu smulkintu ir be luobeles,na ir parodau savo darba,o papuose ji mano dukra,dar noriu pasakyti ,kad labai smagu dirbti su mase is saldainiu (pamirsau kaip vadinasi,bet tu kempininiu) ,o dengimas ,tai MMG
O cia kitas velykinis darbelis ,taip pat RAFAELO SVAJONE
O cia kitas velykinis darbelis ,taip pat RAFAELO SVAJONE
edcka,ne į tą tėmą įdėjai-dėk į papuošimų-gražūs tortai
Na kagi... sio torto vyras sukirto du didelius gabalus iskart vadinas tortas geras nesulauke tortas ne Velyku, tik gabalelis liko tik pas RiMami kazkodel labai rudas
Ambasadoriu medutis
Ambasadoriu medutis
QUOTE(adriu @ 2010 04 04, 19:12)
edcka,ne į tą tėmą įdėjai-dėk į papuošimų-gražūs tortai
Atsiprasau pasitaisysiu