Sveikos mergaites, jungiuosi ir as i tortu tema, kepu sioms sventem tris tortus: Napoleona, (biski pagal savo recenta, nes kepu ji jau N metu )
Otelas ir Juodasis miskas
labai reikia patarimo del Juodojo misko, nes kepu ji pirma karta:
vakar vakare velai iskepiau biskvitus, siandien rosiuosi sutepti o ryt puosti ar teisingai darau viska. ar ne per anksti surenku, nes valgomas bus tik sekmadieni, neramu del grietineles.
Noriu virsu apipilti sokoladiniu glajumi t.y. sikoladas istirpintas su pienu ar gerai bus, ar geriau daryti blizgu sokoladini torto pavirsiu pagal Cipciuka.
ir dar klausimelis, pilant sokolada virsus biskvito turi buti kazkuo apteptas ar ne? (nu baisiai geda, bet noriu rezultato neblogo bent )
Aciu labai labai uz atsakymus
Snikerso recepte raso stiklinem, tai stikline mazdaug ~200gr butu? Susiruosiau kepti ir toks klausimas kilo
QUOTE(vredna @ 2010 04 02, 08:24)
Nu merginos atsinešu tortą alkoholiką
kur receptas?
Gali būt , kad jau buvo aptarinėta tą vietikė iš "Rafaleo svajonės", bet nerandu niekur, o jau tuoj kept ruošiuos
gal kas galėtų pakomentuot
"190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."
gal kas galėtų pakomentuot
"190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."
Jei kepat kiekvieną biskvitą atskirai, tai tešlą pasidalinat į 4 dalis ir kiekvieną dalį atskirai pašaunat į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių temperatūros, kepat apie 10 min.
Kuri vieta čia jums neaiški?
Kuri vieta čia jums neaiški?
QUOTE(fishke @ 2010 04 02, 13:50)
Gali būt , kad jau buvo aptarinėta tą vietikė iš "Rafaleo svajonės", bet nerandu niekur, o jau tuoj kept ruošiuos
gal kas galėtų pakomentuot
"190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."
gal kas galėtų pakomentuot
"190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."
aš ir ne tik kepu vieną biskvitą ir kitą dieną supjaustom-super viskas gaunas
nu as savo ruoztu noriu pasidalinti patirtimi darant pastilaza skirta figurelems lipdyti (pagal Asseni),gal kas pakomentuos kas ne taip...zodziu pirmiausiai man neatitiko proporcijos...turejau prideti gerokai daugiau pudros ir krakmolo,kol is to galejau ka nors lipdyti...naudojau skystus dazus,tai prasikeikimas kol isminkai juos tolygiai,turbut 100 % ir nesigavo tai padaryti,negana to eme lipti prie ranku...ka tokiu atveju daryti? paskui matyt buvo perdaug krakmolo,ilgeliau padirbus ima trupeti ypac jei bandau kazka plastisko padaryti nu kad man jokios figureles nesigavo tai cia jau mano beda,matyt reikia daugiau praktikos o sakykit ja galima laikyti,nes man jos liko sociai
QUOTE(fishke @ 2010 04 02, 13:50)
Gali būt , kad jau buvo aptarinėta tą vietikė iš "Rafaleo svajonės", bet nerandu niekur, o jau tuoj kept ruošiuos
gal kas galėtų pakomentuot
"190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."
gal kas galėtų pakomentuot
"190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."
aš kaip tik kepu šį biskvitą, bet aš tik į 2 dalis tešlą padaliknau viena dalis jau iškepė, labai purus atrodo, bet man ilgiau kepė nei 10 min
ir buvo rašyta, kad labai jau jautrus šis biskvitas, tas tiesa
rafaelo svajones biskvita jei kepciau dar karta, tai tik VIENU KARTU visa tesla (o paskui pjaustyti i 4 dalis).
Kitu atveju (isbandziau vakar), man kepant viena laksta jis gavos per trapus. Jau geriau tikrai ne atskirai lakstus kept.. tada bent purus, minksti ir ne kaip dziuvesis gausis
p.s. Vredna
Kitu atveju (isbandziau vakar), man kepant viena laksta jis gavos per trapus. Jau geriau tikrai ne atskirai lakstus kept.. tada bent purus, minksti ir ne kaip dziuvesis gausis
p.s. Vredna
dėkavoju pasisakiusioms ir visgi kepiau per du kartus na gražūs, purūs ir taip atrodo gavos vykę
Sveikos,
reikia patarimo - gavau pirkti tik prasto kepimo popieriaus, prie kurio viskas limpa.. Jei as ji sviestu istepciau, kazin - butu efektas? Man reikia plikyto torto lakstus iskepti..
reikia patarimo - gavau pirkti tik prasto kepimo popieriaus, prie kurio viskas limpa.. Jei as ji sviestu istepciau, kazin - butu efektas? Man reikia plikyto torto lakstus iskepti..