Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(biriusa @ 2010 04 01, 16:07)
Jau kepiau Snikersa bet ruosiuosi sekmadieniu vel kepti, tik cia perskacius fraze susinervinau...ar tikrai Snikersa reikia "brandinti", planavau tik ryt lakstus kepti o sestadieni rinkti...tai gal tada man ryt ir rinkti ji? g.gif kaip ten yra, ar turi jis pasotveti ar ne?

Turi turi, geriausia tris dienas ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
O as siandien susitepiau Napaleona is vaikystes o valgyt zadam sekmadieni tai kazin ar ne per anksti as ji pasidariau g.gif kazkur esu skaiciusi kad ji kaip ir Snikersa reikia brandint 3 dienas.
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 04 01, 16:11)
Turi turi, geriausia tris dienas ir daugiau 4u.gif

Aciukas 4u.gif , na teks pastovet tik 2 paras bet manau geriau nei viena biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri kepejele galetu atsakyti i mano klausima - kokiu santykiu atitinka soda kepimo miltelius? jei kepimo milteliu reikia pvz 15g, tai kiek reiktu det sodos?
Atsakyti
Iskepiau biskvita tortui su bananais ir mascarpone suriu. Tik biskvitas gavosu toks, kad pavyko supjaustyti tik i 2 dalis verysad.gif, kazin kodel g.gif nesigauna man tie biskvitai su kakava doh.gif
Ir dar klausimelis, recepte parasyta kad reikia "150 ml bananų likerio arba bet kokio kito alkoholio", kuom jus dazniausiai sulaistot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_b: 01 balandžio 2010 - 18:15
QUOTE(jurate_b @ 2010 04 01, 19:15)
Iskepiau biskvita tortui su bananais ir mascarpone suriu. Tik biskvitas gavosu toks, kad pavyko supjaustyti tik i  2 dalis  verysad.gif, kazin kodel  g.gif nesigauna man tie biskvitai su kakava  doh.gif
Ir dar klausimelis, recepte parasyta kad reikia "150 ml bananų likerio arba bet kokio kito alkoholio", kuom jus dazniausiai sulaistot  g.gif

As sulaistau citrinu sulciu, vandenuko ir cukraus sirupeliu.
Papildyta:
QUOTE(ausrine261 @ 2010 04 01, 16:46)
O as siandien susitepiau Napaleona is vaikystes o valgyt zadam sekmadieni tai kazin ar ne per anksti as ji pasidariau g.gif kazkur esu skaiciusi kad ji kaip ir Snikersa reikia brandint 3 dienas.

Nieko jam neatsitiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VAMI @ 2010 04 01, 17:27)
gal kuri kepejele galetu atsakyti i mano klausima -  kokiu santykiu atitinka soda kepimo miltelius? jei kepimo milteliu reikia pvz 15g, tai kiek reiktu det sodos?

O va delto nezinau...
Atsakyti
Aciu rugegele26 kad nuraminai o jau buvau sunerimusi kad per anksti pasidariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 04 01, 19:57)
Aciu rugegele26 kad nuraminai o jau buvau sunerimusi kad per anksti pasidariau smile.gif

Vistiek kai pagalvoji, tai ta torta ir po svenciu dar kiek laiko valgom... jei jau snikersa trecia diena skaniausia valgyt, tai plikyto kremo torta juolabiau biggrin.gif
Atsakyti
Zinot,skaiciau skaiciau ir visai susipainiojau ,jus man pasakykite ar MMG mase galima dazyti,ne siaip piesti,bet ja visa nudazyti,kad ji nebutu balta ir jei galima,tai kada pilti dazus i cukraus pudra ar i sirupa verdanti?Ir dar nu niekaip nerandu ,bet jei as uzvirinsiu grietinele,uzpilsiu ant rududu ismaisysiu ir paliksiu nakciai,o p o to isplaksiu,tai cia gausis man kremas skanus g.gif ir ar galima tokiu kremu pertepti viena sluoksni RAFAELO SVAJONES?
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2010 04 01, 20:10)
Zinot,skaiciau skaiciau ir visai susipainiojau ,jus man pasakykite ar MMG mase galima dazyti,ne siaip piesti,bet ja visa nudazyti,kad ji nebutu balta ir jei galima,tai kada pilti dazus i cukraus pudra ar i sirupa verdanti?Ir dar nu niekaip nerandu ,bet jei as uzvirinsiu grietinele,uzpilsiu ant rududu ismaisysiu ir paliksiu nakciai,o p o to isplaksiu,tai cia gausis man kremas skanus g.gif ir ar galima tokiu kremu pertepti viena sluoksni RAFAELO SVAJONES?

MMG dažau jau padarytą ir palaikytą valandžiukę.
Tokio kremo pati nebandžiau, bet turi būti skanus bigsmile.gif

Klausimukas: Kiek laiko gali stovėti biskvitinis torčiukas su grietinėle ir atšaldytomis vyšniomis g.gif Ar nepradės greitai tos vyšnios rūgti? Įdomu, tris paras išstovės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2010 04 01, 20:10)

manau, kad galia, tai juk karamelinis ganasas, kuri parase viena kepejele.
As ji dariau, skonis geras, bet kazkas ne taip gavosi g.gif . dariau taip- uzviriau grietinele, sudejau rududu, bet daugiau nebekaitinau, maisiau m... m..., netirpo gabaliukai rududu, nes praveso griet.., tada per sieteli spaudziau..., zodziu siaip ne taip padariau vientisa mase. man ji buvo tirstoka. kai plakiau atsaldyta, tai sutrauke grietinele, na neissiplake vientisa mase. schmoll.gif butu gerai paklaust kepejeles, kuri idejo si receptuka, ka dariau ne taip g.gif
Atsakyti
Nu merginos atsinešu tortą alkoholiką biggrin.gif Labai skanus, riešutai labai į temą, žodžiu bus ir antras ir trečias dublis ateityje tikrai biggrin.gif
Foto nekokybiskos nes su tel fotkinau
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vredna: 02 balandžio 2010 - 07:25