QUOTE(EDCKA @ 2010 04 01, 20:10)
Zinot,skaiciau skaiciau ir visai susipainiojau ,jus man pasakykite ar MMG mase galima dazyti,ne siaip piesti,bet ja visa nudazyti,kad ji nebutu balta ir jei galima,tai kada pilti dazus i cukraus pudra ar i sirupa verdanti?Ir dar nu niekaip nerandu ,bet jei as
uzvirinsiu grietinele,uzpilsiu ant rududu ismaisysiu ir paliksiu nakciai,o p o to isplaksiu,tai cia gausis man kremas skanus ir ar galima tokiu kremu pertepti viena sluoksni RAFAELO SVAJONES?
manau, kad galia, tai juk karamelinis ganasas, kuri parase viena kepejele.
As ji dariau, skonis geras, bet kazkas ne taip gavosi
. dariau taip- uzviriau grietinele, sudejau rududu, bet daugiau nebekaitinau, maisiau m... m..., netirpo gabaliukai rududu, nes praveso griet.., tada per sieteli spaudziau..., zodziu siaip ne taip padariau vientisa mase. man ji buvo tirstoka. kai plakiau atsaldyta, tai sutrauke grietinele, na neissiplake vientisa mase.
butu gerai paklaust kepejeles, kuri idejo si receptuka, ka dariau ne taip