Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 22:30)
Na kagi , atnešu jums mergaitės savo " MARGARITĄ " user posted image.

Tortas " MARGARITA "


Jums reikės...


Bet kokio šviesaus biskvito ( pas mane " ANANASINIO " torto ).


Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc.

Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , pas mane 0,5 kg.

Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį

Želatinos 1 didelis šaukštas .


Produktai paskaičiuoti 20 cm. formai

Sutriname su blendą trečią dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .

Jeigu jūsu biskvitas yra sausesnis , suliekite sirupu ar tiesiog virintu vandeniu ( aš neliejau ).
Dedame šaltai , lai stingsta ir bręsta  tongue.gif .

Puoškite pagal poreikį  mirksiukas.gif .

user posted image




Sakykite,o kuo ten puosta ant tos dengtos mases,beze ,ar aisingu g.gif ,o is vis kuo galima ir kuo geriau butu puosti torta dengta MMG mase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 03 31, 12:32)
Tortas Ambasadoriu medutis  mergaites ar kas bandete kepti sita torta ?
Idomu butu,jusu nuomone ar skanus  ax.gif  nes planuoju kepti sventem  4u.gif  blush2.gif



as kepiau jau kokis tris kartus, na nerealiai skanus man sitas tortukas, mano vienas is megstamiausiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruju: 31 kovo 2010 - 21:26
QUOTE(EDCKA @ 2010 03 31, 20:25)
Sakykite,o kuo ten puosta ant tos dengtos mases,beze ,ar aisingu g.gif ,o is vis kuo galima ir kuo geriau butu puosti torta dengta MMG mase ax.gif


Vienu iš dviejų - beze ar aisingu. Kas kam patinka. Jei reikia nedidelio kiekio, tai geriau naudoti aisingą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2010 03 31, 15:16)
Ar grietinele tinka ir baltam sokoladui?  g.gif

aš esu dėjusi ir man gavosi gerai.Ant juodo šokolado glazūros paišiau tinklelį ax.gif
Atsakyti
Kažin tortas "mocartas" atlaikytų pusantros valandos kelionę mašinoj??? blink.gif
Atsakyti
Kaip manot ar gerai jei torto Su bananais ir Markarpone suriu arba "Tiesiog tortas" biskvita iskepsiu siandien, ryt sutepsiu,papuosiu o valgysim tik sekmadieni g.gif
Kazkaip neisidemejau ar reikia ji "brandinti" taip kaip "snikersa" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2010 04 01, 10:07)
Kaip manot ar gerai jei torto Su bananais ir Markarpone suriu arba "Tiesiog tortas" biskvita iskepsiu siandien, ryt sutepsiu,papuosiu o valgysim tik sekmadieni  g.gif
Kazkaip neisidemejau ar reikia ji "brandinti" taip kaip "snikersa"  ax.gif


Zinoma nieko neatsitiks.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 01, 11:57)
Zinoma nieko neatsitiks.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes noriu paklaust jusu kas daret torta Napaleonas is vaikystes?Man neaisku kokio tirstumo turi buti kremas .As issiviriau tai jis man labai tirstas gal idejus isplakta sviesta su kondensuotu biski praskystes o jai ne tai nezinau kaip reik sutept g.gif gal dar galiu istaisyt klaida gal dar truputi pieno ipilt ir uzvirint.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 31, 23:41)
Vienu iš dviejų - beze ar aisingu. Kas kam patinka. Jei reikia nedidelio kiekio, tai geriau naudoti aisingą smile.gif


Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
aš dar visai žalia tortų kepime, o apie puošybą jau net nekalbu irnesakyk.gifbiggrin.gif Tad jūsų, tikrų profių, noriu paklausti poros klausimėlių:
1.Planuoju kepti "Rafaelo svajonę" ir galbūt puošti jį MMG mase. Bet galvoju, ar ta masė labai nenusaldins torto?
2.Gal žinote kokį gudrų būdą torto šonus apibarstyti, pvz., kokoso drožlėmis? Ar yra tik viena galimybė - tepti su šaukštu?

Ir dar gal galit įmest nuorodą, kur aprašyta šokoladinės tvoros darymo eiga - neberandu dabar smile.gif

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Diamond-: 01 balandžio 2010 - 14:27
Jau kepiau Snikersa bet ruosiuosi sekmadieniu vel kepti, tik cia perskacius fraze susinervinau...ar tikrai Snikersa reikia "brandinti", planavau tik ryt lakstus kepti o sestadieni rinkti...tai gal tada man ryt ir rinkti ji? g.gif kaip ten yra, ar turi jis pasotveti ar ne?
Atsakyti