QUOTE(Asseni @ 2010 05 26, 17:09)
Nenuodyk vaiko, nedaryk juodos, cia gi kiek dazu reikia privaryt, kad butu ryskiai juoda. padaryk sokoladine ruda. mase bus saldainiu sokolado mase, o jeigu kremas, tai ganasas
Na tos juodos mases nedaug ten ir butu tik galva ir kojos, o didzioji torto dalis balta arba tada galiu padaryti apvalu torta ir ji papuosti maziuku aviuku Šonu .
Dar patarkit ( zinoma dar pati paskaitinesiu ankstesnes temas), koki torta patartumet kepti, as galvoju gal su varskes kremu pertepimas butu ar kaip jogurtinis (kain kaip cia man pavyks , reikes turbut koki maziuka pabandyt iskept )
O cia radau torciuka aviuko tema, ziuriu dazu daugiau panaudota nei daryt didele avyte kuri butu balta visai be dazu ir tik galva juoda visai susibalamutinau. Ai juk ne kekviena diena tortus valgom