kai apjuosiate tortą tinkleliu su popieriumi, pastatykite tortą į šaldytuvą, tinklelis po kelių minučių lengvai nusiims
Butent siuo Olestos patarimu ir pasinaudojau Aciu tau Olesta
o tai kaip? tik pripaisai ant popieriaus, glaudi prie torto (nei kiek neapstingusi), tada greit saldytuvan ir po kiek laiko nuiimi???
Sveiki
ruošiuosi kepti migdolinį tortą "Moka". Ar kas nors jį yra kepę, kaip ten su matavimo vienetais? Biskvitui viskas duota ml ar tikrai ne gramais? Ir dar klausimas dėl migdolų jei tikrai reikia 175ml migdolų, tai čia juos matuot smulkintus jau ar dar ne smulkintus?
Ačiū jei kas pagelbės
ruošiuosi kepti migdolinį tortą "Moka". Ar kas nors jį yra kepę, kaip ten su matavimo vienetais? Biskvitui viskas duota ml ar tikrai ne gramais? Ir dar klausimas dėl migdolų jei tikrai reikia 175ml migdolų, tai čia juos matuot smulkintus jau ar dar ne smulkintus?
Ačiū jei kas pagelbės
As tai ja stingdziau, o jau tokia pastingusia apjuosiau torta ir i saldytuva. o paskui vis ziurejau ar atsoksta sokoladas ar ne. kai jau lengvai krasciukas atsoko, nuemiau visa popieriu.
QUOTE(simisimi84 @ 2010 05 25, 13:37)
o tai kaip? tik pripaisai ant popieriaus, glaudi prie torto (nei kiek neapstingusi), tada greit saldytuvan ir po kiek laiko nuiimi???
jei uzdesi napastangdinta tvorele gausis bile kas
biski reikia pastangdyt
tikrai taip, kaip apstengsta bent jau tiek, kad nebetyžta priglaustas, bet dar prilipęs prie popieriaus, tada apjuosiam, ir dedam į šaldytuvą
aš turbūt ne į temą, jau atleiskit man aš nemoku kepti tortų ir nebeturiu laiko jo išmokt, bet turiu laiko užsakyt, kad kas jį iškeptų Klaipėdoje. Vaikui greit 5 metai, reikėtų vaikiško gal kas iškeptų, ar patartų kur tikrai skaniai kepa?
tortas Menulis http://i056.radikal....bec944dab62.jpg
Jau koks niamnis gabaliukas
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 26, 08:49)
Jau koks niamnis gabaliukas
kiek cia daug kurybingu mamyciu priimkit ir mane i savo buri
Visada priimam Kuo daugiau tuo smagiau