Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(DaivaVe @ 2010 05 23, 14:08)
Sveikos merginos,
labai noriu pasigaminti karamelini ganasa  smile.gif  zinau, kad reikia uzvirinti grietinele, istirpinti joje 2/3 indelio rududu, gerai atsaldyti saldytuve ir tada isplakti  4u.gif  iskilo vienas klausimelis: kokio dydzio turi buti grietineles indelis? 200 ml, 250 ml ar 450 ml ? Labai aciu atsakiusioms  4u.gif

As darau taip-420 grietineles ir visas rududu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos tortų kepejėlės

Noriu patrimo. Noriu iškpti kokį torčiuką ir nesumastau kokį g.gif (nes linkusi dirbti su mėsos patiekalais ax.gif )

Patarkite kokį kepti pradedančiąjai, norėčiau kad būtų gaivus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veridiana @ 2010 05 23, 23:42)
Sveikos tortų kepejėlės

Noriu patrimo. Noriu iškpti kokį torčiuką ir nesumastau kokį g.gif   (nes linkusi dirbti su mėsos patiekalais  ax.gif )

Patarkite kokį kepti pradedančiąjai,  norėčiau kad būtų gaivus  smile.gif


aš kaip pradedančioji kepiau medutį, vėliau juodą mišką, o gaivus - stiklo šukės, ananasinis. Aš galvoju, kad paskaičius kelis receptus tikrai išsirinksit, kurie neatrodys, kad sudėtingi mirksiukas.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 24 gegužės 2010 - 08:36
QUOTE(Tangiuke @ 2010 05 21, 14:20)
Sveikos, merginos smile.gif
gal galit patarti kur geriau, tokiu oru, sustingdyti sokoladine tvorele 4u.gif


aš dariau tvorelę, aną savaitę, tai tragedija, ten niekas neapstingsta, tai sugalvojau paimiau tą ilgą lapą, ir įkišau į kamerą, viską rankosė laikiau, tada apsukau kitą pusę irgi palaikiau, apstingo ir padėjau ant torto smile.gif ir viskas buvo puiku. kitaip aš nžn kada būtų apstingęs...
Papildyta:
o aš kaip pradėjau, mano pirmas buvo snikersas, tada rafaelo, tada medutis smile.gif nu tada ir prasidėjo smile.gif)))))) o dar kiek eilėj stovi... tik nėra progų daryt smile.gif o be progos nedarau, pinigų reik smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti ar galima ananasu torta dengti MMG mase? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2010 05 24, 12:43)
Sveiki, norejau paklausti ar galima ananasu torta dengti MMG mase?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

visus tortus galima dengti, tik tinkamai paruoškite dengimui, aptepkite sviestiniu kremu, išlyginkite paviršius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Planuoju kepti tortą "Rafaelo svajonė", bet nelebai aiški viena recepto vieta:
"Pasidaryti puse netoli puse litro sulaistymui skyscio: pora citrinu sulciu ir saukstelis cukraus, gerai sulaistyti biskvitus, sutepti torta."

Man atrodo, iš 2 citrinų pusės litro skysčio tikrai nesigaus, tai ar reikia čia dauginti citrinų kiekį ar papildomai dar ko pilti? g.gif Ir ar nesigaus per rūgštu su tokiom proporcijom - 2 citrinos ir šaukštelis cukraus? Atsiprašau, jei klausimai kvailoki, esu kepusi gal kokius 3 tortus gyvenime blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuke: 25 gegužės 2010 - 11:35
QUOTE(egliuke @ 2010 05 25, 12:34)
Sveikos  4u.gif
Planuoju kepti tortą "Rafaelo svajonė", bet  nelebai aiški viena recepto vieta:
"Pasidaryti puse netoli puse litro sulaistymui skyscio: pora citrinu sulciu ir saukstelis cukraus, gerai sulaistyti biskvitus, sutepti torta."

Man atrodo, iš 2 citrinų pusės litro skysčio tikrai nesigaus, tai ar reikia čia dauginti citrinų kiekį ar papildomai dar ko pilti?  g.gif  Ir ar nesigaus per rūgštu su tokiom proporcijom - 2 citrinos ir šaukštelis cukraus? Atsiprašau, jei klausimai kvailoki, esu kepusi gal kokius 3 tortus gyvenime  blush2.gif



na as kiek darau tai dar skiedziu su vandeniu, tai buna tada vanduo, citrinos sultys ir cukrus.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 05 25, 12:34)
Sveikos  4u.gif
Planuoju kepti tortą "Rafaelo svajonė", bet  nelebai aiški viena recepto vieta:
"Pasidaryti puse netoli puse litro sulaistymui skyscio: pora citrinu sulciu ir saukstelis cukraus, gerai sulaistyti biskvitus, sutepti torta."

Man atrodo, iš 2 citrinų pusės litro skysčio tikrai nesigaus, tai ar reikia čia dauginti citrinų kiekį ar papildomai dar ko pilti?  g.gif  Ir ar nesigaus per rūgštu su tokiom proporcijom - 2 citrinos ir šaukštelis cukraus? Atsiprašau, jei klausimai kvailoki, esu kepusi gal kokius 3 tortus gyvenime  blush2.gif

na bent jau as kaip buvau supratus, tai likusia dali iki puses litro uzpildo vanduo mastau.gif ir as, berods, tik viena citrina teturejau, tai rugstumo tikrai truko, kadangi tortas labai saldus bigsmile.gif

Pirmam bandymui as ir patarciau meduti bigsmile.gif arba rafaelo..
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 05 25, 12:34)
Sveikos  4u.gif
Planuoju kepti tortą "Rafaelo svajonė", bet  nelebai aiški viena recepto vieta:
"Pasidaryti puse netoli puse litro sulaistymui skyscio: pora citrinu sulciu ir saukstelis cukraus, gerai sulaistyti biskvitus, sutepti torta."

Man atrodo, iš 2 citrinų pusės litro skysčio tikrai nesigaus, tai ar reikia čia dauginti citrinų kiekį ar papildomai dar ko pilti?  g.gif  Ir ar nesigaus per rūgštu su tokiom proporcijom - 2 citrinos ir šaukštelis cukraus? Atsiprašau, jei klausimai kvailoki, esu kepusi gal kokius 3 tortus gyvenime  blush2.gif

Sitas biskvitas labai saldus, as pasidariau vandeniuka su citrinu sultimis , visai be cukraus. Buvo pats tas. thumbup.gif Ir gal tiek daug nereikia, puse litro torta padarys labai slapia g.gif
Atsakyti
Labai dėkui jums visoms už patarimus thumbup.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Padariau as ta tvorele. Pradzioj laikiau ant stalo, bet nestingo, pasui ikisau i spintele, galvojau gal ten vesiau. Laukti teko gan ilgai kol pradejo stingti biggrin.gif Kaip pirmam kartui manau gavosi gan gerai smile.gif
Atsakyti