Kiek žinau, rafaelas lengvas, tai tikrai medutis jį atlaikys.
tikrai taip, apatiniams aukštams tinka medutis, griliažinis, snikersas, šokoladinis Asseni su vyšniomis, juodas miškas ir kiti tvirtesni tortai...ant medučio šiandien dėjau antrą aukštą torto su varške ir želė ir puikiausiai stovi
Merginos as su klausimu..
Koki torciuka butu galima greitai dabar pagaminti ir siandien vakare jau valgyt?
Koki torciuka butu galima greitai dabar pagaminti ir siandien vakare jau valgyt?
QUOTE(aistukke @ 2010 05 22, 13:12)
Merginos as su klausimu..
Koki torciuka butu galima greitai dabar pagaminti ir siandien vakare jau valgyt?
Koki torciuka butu galima greitai dabar pagaminti ir siandien vakare jau valgyt?
tiramisu...
Sveikutes, turiu klausimuka is kokios normos kepti snikersa 30 cm formoj? is pusantros uzteks ar is dvigubos? bei koks skanesnis snikersas su virtu kondensuotu pertepimas ar su rududu, su virtu ragavau o su rududu ne idomu kuris skonis labiau primena tikra snikersa
QUOTE(cloudlet @ 2010 05 23, 08:08)
Sveikutes, turiu klausimuka is kokios normos kepti snikersa 30 cm formoj? is pusantros uzteks ar is dvigubos? bei koks skanesnis snikersas su virtu kondensuotu pertepimas ar su rududu, su virtu ragavau o su rududu ne idomu kuris skonis labiau primena tikra snikersa
nesu ragavus su virtu kondensuotui, visada darau su Rududu, sako kad skanu
man apskritai virtas kondensuotas skaniau uz rududu
Sveikos merginos,
labai noriu pasigaminti karamelini ganasa zinau, kad reikia uzvirinti grietinele, istirpinti joje 2/3 indelio rududu, gerai atsaldyti saldytuve ir tada isplakti iskilo vienas klausimelis: kokio dydzio turi buti grietineles indelis? 200 ml, 250 ml ar 450 ml ? Labai aciu atsakiusioms
labai noriu pasigaminti karamelini ganasa zinau, kad reikia uzvirinti grietinele, istirpinti joje 2/3 indelio rududu, gerai atsaldyti saldytuve ir tada isplakti iskilo vienas klausimelis: kokio dydzio turi buti grietineles indelis? 200 ml, 250 ml ar 450 ml ? Labai aciu atsakiusioms
padekite, turiu daug sutirstinto nesaldinto pieno indeliuose. ka galiu is jo padaryti? gal koki torta, pyraga ar seip ka nors?
QUOTE(laimasa @ 2010 05 23, 14:46)
padekite, turiu daug sutirstinto nesaldinto pieno indeliuose. ka galiu is jo padaryti? gal koki torta, pyraga ar seip ka nors?
tinginį eilinį, arba tortą Rafaelo svajonė, tinka sviestiniam kremui ruošti, o šiaip yra atskira tema jam skirta netgi
kadangi neesu didele kulinare,tik kartais progai pasitaikiusiai sutepu paprasta torta,tai turiu klausima,nes apie tai neismanau
Skaiciau,kad yra spec.pavirsiai tortams,nu pvz vaikiski su ivairiu filmuku personazais.Susiradau kur nusipirkti,tik nezinau,kaip naudoti,t.y. uzdeti
pvz foto:
Skaiciau,kad yra spec.pavirsiai tortams,nu pvz vaikiski su ivairiu filmuku personazais.Susiradau kur nusipirkti,tik nezinau,kaip naudoti,t.y. uzdeti
pvz foto:
QUOTE(laimasa @ 2010 05 23, 14:46)
padekite, turiu daug sutirstinto nesaldinto pieno indeliuose. ka galiu is jo padaryti? gal koki torta, pyraga ar seip ka nors?
Gali zele putesius padaryti.
Pili i inda plakimo ir plaki, kol pasidaro dvigubai daugiau, negu buvo. Istirpdai norimo skonio zele ir supili i plakini. Supili i norima forma ir atsaldai saldytuve.