Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(Saule danguje @ 2010 05 20, 09:32)
Labas rytas,
turiu klausimėlį, noriu išsikepti Snickers tortuka ir ten reikia dėti virto kondensuoto pieno. Kaip jį virti? O ar galima būtų vietoj jo dėti Rududu?
Ačiū  4u.gif

amžinas klausimas, net recepte man regis nurodyta, kad galima dėti Rudud, aš niekadaneverdu kondensuoto, visada dedu rududu, puikiausiai thumbup.gif

mergaitės, ne kartą sakiau, Asseni šokoladinį biskvitą BŪTINA KEPTI IŠ VAKARO IR GERAI ATŠALDYTI, PJAUSTYUTI TIK ANT RYTOJAUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif kitaip galite turėti biskvito gabaliukų asorti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 20, 11:34)
amžinas klausimas, net recepte man regis nurodyta, kad galima dėti Rudud, aš niekadaneverdu kondensuoto, visada dedu rududu, puikiausiai  thumbup.gif

mergaitės, ne kartą sakiau, Asseni šokoladinį biskvitą BŪTINA KEPTI IŠ VAKARO IR GERAI ATŠALDYTI, PJAUSTYUTI TIK ANT RYTOJAUS   4u.gif  4u.gif  4u.gif kitaip galite turėti biskvito gabaliukų asorti  lotuliukas.gif

As iskepus po poros val. pjausciau, regis, dar ne asorti biggrin.gif . Dabar meginsiu sutept unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2010 05 20, 00:42)
sveiki,dar noreciau suzinoti,kur randasi visu idaru receptai?ar galima i viena torta daryti skirtingus pertepimus,na sakysim vienas grietineles,kitas grietines kitas pvz rududu?

Atsakyti
As manyciau kad tortas yra visu sudedamuju daliu visuma todel ir nera isskirstyta pertepimai nuo biskvitu ar paplociu smile.gif, o manau kad nieks tau negali uzdrausti interpretuoti savait ir maisyti pagal savo skoni tiek pertepimus, tiek ingridientus ar ju kiekius smile.gif.
Atsakyti
dekui:)
tik ar yra tema kur tik idaru receptai?na pertepimu?
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2010 05 20, 15:19)
dekui:)
tik ar yra tema kur tik idaru receptai?na pertepimu?

http://www.supermama...view=getnewpost
pabandyk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejėlės 4u.gif

Kas kepėt šokoladinį su karameliniu aguoniniu kremu ir vyšniomis tortą pagal Asseni gal galite pasakyti kiek pylėt pieno - 20 ml ar 200 ml . Kažkaip susibalamutinau blink.gif recepte rašo vienai normai 20 g, o skliausteliuose kitai normai 400 ml - tai kur suklysta?

Atsakyti

Viskas ok, išsiaiškinau pati 4u.gif
Atsakyti
Pagalvokit logiskai, kiek is 20 ml pieno gausis kremo biggrin.gif
Atsakyti
kokie jums gaunasi Snickers'o biskvitai? mano tokie pakankamai sunkūs ir nestipriai iškilę g.gif kepiau 26 cm formoje (gal per didelė?),tai tokie pakankamai ploni gavosi,gal 2 cm aukščio g.gif
ir dar: jei aš jų nesulaistysiu? g.gif labai nukentės skonis? kažkodėl nemėgstu drėgnų biskvitų doh.gif
Atsakyti
sveikos, kepu rafaelo biskvita, iskilo super, tik jau 20min kaip kepu ir visrus toks puikios spalvos, bet patikrinus smegtuku vidu, visa dar kimba. cia taip manau neturi buti, kame beda? kepu ant 180, ijungus kaitinima ir is virsaus ir is apacios...
Atsakyti
Kepk kol iskeps ir viskas. As vietoje nurodytu recepte 20-30 minuciu kepiau gal 50 ir viskas tik tada gavos gerai. mirksiukas.gif nes po 20 minuciu pas mane buvo sriuba o ne biskvitas biggrin.gif
Atsakyti