Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(Barbaryta @ 2010 05 14, 12:11)
Sveikos,
turiu tokį klausimėlį ax.gif  šiandien ruošiuosi iškepti tortą KALIFORNIJĄ, lakštus jau iškepiau, tik jie man nesigavo purūs unsure.gif nors baltymus išplakiau iki purumo, atsargiai įmaišiau miltus su kakava, tešla gavosi labai puri ir skani, tik kai iškepė, tai jie suglebo, kas na taip? O kepimo miltelių nereikėjo kažkiek? Ačiū 4u.gif

Kepimo milteliu tikrai nereikia,ji truputi suglemba,ar tau visai blynas gavosi??
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 05 14, 19:11)
Kepimo milteliu tikrai nereikia,ji truputi suglemba,ar tau visai blynas gavosi??

nu ne visai blynas, bet kai paziuriu jusu, tai atrod tokie purus tie lakstai g.gif
tuoj eisiu pertepsiu, ragausim kas gavosi rytoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 05 13, 15:56)
o jei plakta grietinele su standikliu sumaisyciau su jogurtu? ar neistestu tortas pertepus tokia mase? zelatinos deti nenoriu, nes planuoji pyuosti beze( aisku jei labiau pasiseks nei paskutiniji karta ir ji man gausis doh.gif )

as kai darau koki torciuka "ant greituju", tai kepu ananasinio torto biskvita, o pertepima darau toki: indelis grietineles, indelis jogurto, pakelis varskes. Niekas neistezta, sustingsta tortas puikiai. Viena karta esu varskes pamirsusi, tai jogurtas+plakta grietinele irgi sustingo puikiai be kokiu zele ir standikliu 4u.gif
Atsakyti
merginos, iškepus torta, ji sutepus, kada galiam ji puosti? g.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 05 14, 23:20)
merginos, iškepus torta, ji sutepus, kada galiam ji puosti? g.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Aš puošiu kitą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 05 14, 23:39)
Aš puošiu kitą dieną  mirksiukas.gif

o ta pacia diena puosti negalima?
Atsakyti
aišku kad galima, žiūrint kuo puoši, koks tortas, nes pvz grietinėle jei puoši, ir tortas kuris plečiasi truputį, tai sugers grietinėlę ir pasimatys tarpai, bet jei mase tai nesvarbu kada, aš padarau tortą ir aprengiu, niekada niekas nenutinka
Atsakyti
o kas būtent nesigavo su pastiliažu???
Atsakyti
Laba diena,turiu toki klausimuka,jei meduti valgys antradieni o ji sutepsiu sekmadieni jis man nesuges?
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 05 15, 18:01)
Laba diena,turiu toki klausimuka,jei meduti valgys antradieni o ji sutepsiu sekmadieni jis man nesuges?

Aisku ne, bus pats geriausias laikas ji valgyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 15, 18:22)
Aisku ne, bus pats geriausias laikas ji valgyt  thumbup.gif

Aciu uz atsakyma,tada taip ir padarysiu ax.gif
Atsakyti
Temai paivairint pasirodom su musu tortu Juodu misku "greituku" be sokoladinio sluoksnio wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fregata: 15 gegužės 2010 - 18:24