Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(uzniukas @ 2010 05 13, 15:33)
manau kad bet kokiu atveju dedant jogurtą reik želatinos - kitaip bus skystas kremas g.gif

Man labai patinka toks kremas - plombyro skonio varškė ir plakta grietinėlė (proporcijos  panašiai tokios -3 gab. varškės (po 180 gr)  ir apie 500 gr grietinėlės) nededu daugiau jokio cukraus!

bet ir i sita dedasi zelatina? g.gif

na tada manau, pries puosiant beze torta reik sviestiniu aptept, ar ne? rolleyes.gif
o gal net ir ne beze, o pacia giretinele dekoruot g.gif ji juk nebijo zelatinos mastau.gif
Atsakyti
nebijo nebijo, ir bezė nebijo, tik sviestiniu aptepkit, taigi asseni jogurtinius bezuoja ir Jolka999, niekas niekur nenubėga 4u.gif

ganašo iš cukraus Lietuvoj nežinau ar pavykę kam nors pagaminti cool.gif jei nori ganašo, atsivirink grietinėlės indelį, įdėk ten rududu kokį 2/3 indelio, ištirpink gerai, kad didelių gabalų neliktų, palik šalltai per naktį pastingti, ryte išplak, bus Tau karamelinis ganašas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 05 13, 14:42)
bet ir i sita dedasi zelatina? g.gif

na tada manau, pries puosiant beze torta reik sviestiniu aptept, ar ne? rolleyes.gif
o gal net ir ne beze, o pacia giretinele dekoruot g.gif ji juk nebijo zelatinos mastau.gif

su varške kur, želatina nesideda schmoll.gif
o dekoruot, galima , aišku ir grietinėle, ir aptepus sviestiniu - beze, ir tuo pačiu sviestiniu kremu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 13, 16:31)
ganašo iš cukraus Lietuvoj nežinau ar pavykę kam nors pagaminti cool.gif  jei nori ganašo, atsivirink grietinėlės indelį, įdėk ten rududu kokį 2/3 indelio, ištirpink gerai, kad didelių gabalų neliktų, palik šalltai per naktį pastingti, ryte išplak, bus Tau karamelinis ganašas  4u.gif

Ačiū, einu virti kondensuoto, nes Rududu neturiu doh.gif
Atsakyti
Per kiek maždaug laiko išdžiūna dažai ant pastilažo, kai jie yra sumaišyti su degtine?
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 05 13, 05:32)
Seiki. Kyštelsiu nosytę ne į savo klausymą.  blush2.gif- maišyti galima varške su jogurtu plius grietinėlė- tai cia jau reikes deti ir zele tikriausiai mirksiukas.gif

želatina butinai..be jos bus skystas kremas.

QUOTE(Olesta @ 2010 05 13, 10:04)
toliau - trys aukštai 5 kg tortui - nu man misija ko gero būtų neįmanoma

ir man misija...ale įmanoma labai pasistengus g.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2010 05 13, 16:37)
Per kiek maždaug laiko išdžiūna dažai ant pastilažo, kai jie yra sumaišyti su degtine?

greitai ...viena pusę kol nudažau kita jau buna apddžiuvus.
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2010 05 13, 18:42)
greitai ...viena pusę kol nudažau kita jau buna apddžiuvus.

Bandymuką padariau, bet jau kelios valandos kaip neišdžiūvęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 05 13, 16:47)
Bandymuką padariau, bet jau kelios valandos kaip neišdžiūvęs g.gif

tortuką gal blogai paruošei..pastilažas gavo drėgmės ir neleidžia džiuti dažams g.gif
Atsakyti
labutis labai prasau pagalbau dariau pastilaza pagal cipsiuka ir nesigavo man minkoma tesla nesuprantu ka blogai dariau g.gif iberiau truputuka citrinos rugsties gal tai galejo tureti itakos doh.gif ?heeelppp... noriu pagaminti torta rytojaus sunaus gimtadieniui ir turiu dengti pastilazu, kad galeciau spalvinti, meginu burti kazka panasau i masina blush2.gif ...ai kaip jus darote dazus pas mane jie maistiniai skysti g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif esu pradziamoksle tai iskyla daug nesklandumu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karsoniuke25: 14 gegužės 2010 - 13:07
QUOTE(karsoniuke25 @ 2010 05 14, 12:05)
labutis labai prasau pagalbau dariau pastilaza pagal cipsiuka ir nesigavo man minkoma tesla nesuprantu ka blogai dariau g.gif  iberiau truputuka citrinos rugsties gal tai galejo tureti itakos doh.gif ?heeelppp... noriu pagaminti torta rytojaus sunaus gimtadieniui ir turiu dengti pastilazu, kad galeciau spalvinti, meginu burti kazka panasau i masina blush2.gif ...ai kaip jus darote dazus pas mane jie maistiniai skysti g.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif esu pradziamoksle tai iskyla daug nesklandumu  ax.gif

citrinos visada pilu..niekas nesikeičia g.gif jei skysti dažai manau pilk juos i vandenuka lai lieka tokie pat ml sumaišius su dažais. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu tokį klausimėlį ax.gif šiandien ruošiuosi iškepti tortą KALIFORNIJĄ, lakštus jau iškepiau, tik jie man nesigavo purūs unsure.gif nors baltymus išplakiau iki purumo, atsargiai įmaišiau miltus su kakava, tešla gavosi labai puri ir skani, tik kai iškepė, tai jie suglebo, kas na taip? O kepimo miltelių nereikėjo kažkiek? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 14 gegužės 2010 - 14:12
Sveikos,

kiek laiko gali guleti pastilazas?
Atsakyti