Turiu klausimą dėl "Tailandietiškų bananų torto" - ar jį reikia irgi iš anksto sutepti kad kažkiek laiko "subręstų", ar grietinėlės-želė pertepimui tai nebūtina? Niekur nerandu komentarų apie šį tortuką Biskvitus išsikepiau vakar ir dabar sprendžiu dilemą, ar tept jį šiandien, t.y. prieš dvi dienas iki vartojimo
QUOTE(singaaa @ 2010 05 13, 08:20)
Turiu klausimą dėl "Tailandietiškų bananų torto" - ar jį reikia irgi iš anksto sutepti kad kažkiek laiko "subręstų", ar grietinėlės-želė pertepimui tai nebūtina? Niekur nerandu komentarų apie šį tortuką Biskvitus išsikepiau vakar ir dabar sprendžiu dilemą, ar tept jį šiandien, t.y. prieš dvi dienas iki vartojimo
Sveika. as tepciau.Kiek esu pastebejus,tai visi tortukai skanesni po kokiu 2 dienu.Jei siandien sutrpsi, o valgysi poryt, bus skaniau
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 05 13, 08:34)
Sveika. as tepciau.Kiek esu pastebejus,tai visi tortukai skanesni po kokiu 2 dienu.Jei siandien sutrpsi, o valgysi poryt, bus skaniau
AS ji kepiau velyko- labai patiko
QUOTE(airius @ 2010 05 13, 07:36)
Sveika. as tepciau.Kiek esu pastebejus,tai visi tortukai skanesni po kokiu 2 dienu.Jei siandien sutrpsi, o valgysi poryt, bus skaniau
Papildyta:
AS ji kepiau velyko- labai patiko
Papildyta:
AS ji kepiau velyko- labai patiko
Ačiū už greitą paaiškinimą Vakare raitausi rankoves O kai dar pasakei, kad labai patiko, tai mmmmmmmmmm.....
[quote=Eveneirka,2010 05 13, 01:30]
tilpti įmanoma i 5 kilogramus...ale tortukas bus ne iš didžiųjų.aš apačia daryčiau medaus...antra - MIŠKĄ.trečia imčiau iš lengvenių..rafaelo ar kokį jogurtinį.
Ačiū už patarima. Na taip,tortukas nelabai jau didelis gausis
tilpti įmanoma i 5 kilogramus...ale tortukas bus ne iš didžiųjų.aš apačia daryčiau medaus...antra - MIŠKĄ.trečia imčiau iš lengvenių..rafaelo ar kokį jogurtinį.
Ačiū už patarima. Na taip,tortukas nelabai jau didelis gausis
QUOTE(airius @ 2010 05 13, 07:32)
Seiki. Kyštelsiu nosytę ne į savo klausymą. - maišyti galima varške su jogurtu plius grietinėlė- tai cia jau reikes deti ir zele tikriausiai
o kur tikslaiu galeciau rasti torta su tokiu pertepimu? o be zelatinos neiseitu..
gal pavadinima koki parasysit na bandysiu dar paieskoti
Sveikos,
Mergaitės, o darant dviejų aukštų tortą, abiejų tortų aukščiai būna vienodi?
Mergaitės, o darant dviejų aukštų tortą, abiejų tortų aukščiai būna vienodi?
QUOTE(Fortuncike @ 2010 05 13, 11:43)
Sveikos,
Mergaitės, o darant dviejų aukštų tortą, abiejų tortų aukščiai būna vienodi?
Mergaitės, o darant dviejų aukštų tortą, abiejų tortų aukščiai būna vienodi?
jeigu tortai vienodi skoniu, tada taip, jei skiriasis skonis, perterpimas ir biskvitas, gali neatitikti ideliai...
toliau - trys aukštai 5 kg tortui - nu man misija ko gero būtų neįmanoma, kokie skersmenys tada tų tortų, jei dengiamieji, taigi mirtis, nepadarysi niekaip, jogurtiniai iš vis, vakar žmogų vorą kur įmečiau, nu ar jis didelis 21 cm skersmeniuko, kurmis 2,2 kg vat ir jogurtinis...medutis, juodas miškas ir koks Rafaeliukas miniatiūrinis, tai gal kaip nors į tuos 5 kg susigrūsti būtų galima, bet skersmenys tada nežinau kokie turi būti vis tiek gi turi priporcingai mažėti viskas 24-18-12 kokių, kur Asseni yra???? turi patirties jinai daugiau
tailandą prieš porą dienų tepkis, aš šiandien sutepsiu šeštadieniui, bus pupa uoga skanulis
QUOTE(*Jonė* @ 2010 05 11, 19:14)
Cipciukas,tai tiksliai
aciu tau bet neatsako cipciukas i laiskeli/uzklausima gal dar kazkas? labai nedaug laiko liko
QUOTE(une @ 2010 05 13, 12:30)
aciu tau bet neatsako cipciukas i laiskeli/uzklausima gal dar kazkas? labai nedaug laiko liko
naitas
o jei plakta grietinele su standikliu sumaisyciau su jogurtu? ar neistestu tortas pertepus tokia mase? zelatinos deti nenoriu, nes planuoji pyuosti beze( aisku jei labiau pasiseks nei paskutiniji karta ir ji man gausis )
Pagelbėkit! Darant gašaną, nurodytą prie snikers'o, beverdant cukrų jis man vėl sušoka į gabaliukus Ką darau ne taip?
QUOTE(Buttuke @ 2010 05 13, 13:56)
o jei plakta grietinele su standikliu sumaisyciau su jogurtu? ar neistestu tortas pertepus tokia mase? zelatinos deti nenoriu, nes planuoji pyuosti beze( aisku jei labiau pasiseks nei paskutiniji karta ir ji man gausis )
manau kad bet kokiu atveju dedant jogurtą reik želatinos - kitaip bus skystas kremas
Man labai patinka toks kremas - plombyro skonio varškė ir plakta grietinėlė (proporcijos panašiai tokios -3 gab. varškės (po 180 gr) ir apie 500 gr grietinėlės) nededu daugiau jokio cukraus!