QUOTE(Povila$ @ 2010 05 09, 14:36)
1. Plakti šluotele, kambario temperatūros sviestą. O plakimo laiko tai nepasakysiu, tiesiog žiūrėti kol pasidarys puri balta masė.
2. Patarimas būtų toks: iš pradžių aptepkite labai plona kremo sluoksnį ant torto, galima sakyti net permatomą. Tada dėkite į šaldytuvą ir palaikykite kol sustings. Galiausiai aptepkite visa tortą storesniu sluoksniu. O lyginti, tai žinoma paprasčiau su peiliu, trumpam palaikytu karštame vandenyje.
Sėkmės
2. Patarimas būtų toks: iš pradžių aptepkite labai plona kremo sluoksnį ant torto, galima sakyti net permatomą. Tada dėkite į šaldytuvą ir palaikykite kol sustings. Galiausiai aptepkite visa tortą storesniu sluoksniu. O lyginti, tai žinoma paprasčiau su peiliu, trumpam palaikytu karštame vandenyje.
Sėkmės
labai labai aciu
tada dar paklausiu o sviestinis kremas tepsis, jei pertepimas (pvz grietinele, grietine, jogurtas, varske) islys pro krastus sonuose?