Sveikos,gal galetumete parekomenduoti vilnietes tortu kepejas pagal uzsakymus gimtadieniams,krikstynoms?Laukciau az,aciu
Mergaites,prasau pasakykit ar snikersa reik is karto dengti MMG sutepta,ar tik dienai pries valgant ir dar darysiu ganasa is cukraus vandens ir grietineles,ten recepte parasyta,kad juo aptepa visa snikersa(cia kai jau buna suteptas su visais kremais),bet ar MMG tada nieko nenutiks?
QUOTE(Buttuke @ 2010 05 06, 01:08)
kur vilniuje galima nusipirkti maistiniu dazu?
www.delona.lt . Galima internetu arba uzsukti i ju parduotuvele Kalvarijų g.19/Lvovo g.16-1. Penktadieni kaip tik ten isigijau
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Sveikos, noriu iš Cipciuko medučio pagaminti boružę. Išsikepiau blynus.
1. Ar jie ne per ploni? (gal išsikept storesnių arba dėti daugiau lakštų).
2. Boružės kūnas bus iš 4 tokių lakštų ir 4 lakštai galvai. Nebus per maža? (nelabai įsivaizduoju kremo įsigeriamumą.)
3. Planuoju daryti kremą su grietinėle ir grietine (kažkuri buvo įmetus receptą) ir dėti atšildytų aviečių uogų bei aviečių žele. Tinkamas derynys šiam tortui?
4. Kiek maždaug grietinėlės reikia boružės kūno papuošimui?
Dėkui
1. Ar jie ne per ploni? (gal išsikept storesnių arba dėti daugiau lakštų).
2. Boružės kūnas bus iš 4 tokių lakštų ir 4 lakštai galvai. Nebus per maža? (nelabai įsivaizduoju kremo įsigeriamumą.)
3. Planuoju daryti kremą su grietinėle ir grietine (kažkuri buvo įmetus receptą) ir dėti atšildytų aviečių uogų bei aviečių žele. Tinkamas derynys šiam tortui?
4. Kiek maždaug grietinėlės reikia boružės kūno papuošimui?
Dėkui
mano medučio lakšteliai,3 kaip tamstos 1
dėl uogų tai manau tiks,ti kai atšils nesupilk su visom sultim,
dėl uogų tai manau tiks,ti kai atšils nesupilk su visom sultim,
QUOTE(adriu @ 2010 05 09, 13:04)
mano medučio lakšteliai,3 kaip tamstos 1
dėl uogų tai manau tiks,ti kai atšils nesupilk su visom sultim,
dėl uogų tai manau tiks,ti kai atšils nesupilk su visom sultim,
tie viršutiniai kur galvai tokie storesni gavos. O apatiniai tie plonyčiai, po 1mm gavos Tai nėr ko pergyvent tuomet
O jie kiek kartų pastorėja, kai susigeria kremas?
Dėl aviečių taip, nuvarivinsiu
QUOTE(Graze @ 2010 05 08, 22:32)
www.delona.lt . Galima internetu arba uzsukti i ju parduotuvele Kalvarijų g.19/Lvovo g.16-1. Penktadieni kaip tik ten isigijau
Sveiki. O sakykit kiek mazdaug uztenka to 30g. Na gal ir kvailai nuskambejo, bet vistiek, pvz daryti rozytes, ar tarkim darom pastilazo mase dengimo pagal receptura, tai kiek sudedam g tu dazu
QUOTE(·..SunShine..· @ 2010 05 09, 13:08)
tie viršutiniai kur galvai tokie storesni gavos. O apatiniai tie plonyčiai, po 1mm gavos Tai nėr ko pergyvent tuomet
O jie kiek kartų pastorėja, kai susigeria kremas?
Dėl aviečių taip, nuvarivinsiu
O jie kiek kartų pastorėja, kai susigeria kremas?
Dėl aviečių taip, nuvarivinsiu
žinok pastorėja...tik tepant kremo nepagailėk.
laba.
turiu tokiu klausimeliu
1. su kokiu mikserio antgaliu plakti sviesta kremui? sluotele ar ta spirale ir kiek laiko ji plakti, kad issiplaktu, kiek jis turi "priaugti"?
2. kaip tepti sviestini krema at torto, kad lygiai apsiteptu? peilis dregnas turi buti?
turiu tokiu klausimeliu
1. su kokiu mikserio antgaliu plakti sviesta kremui? sluotele ar ta spirale ir kiek laiko ji plakti, kad issiplaktu, kiek jis turi "priaugti"?
2. kaip tepti sviestini krema at torto, kad lygiai apsiteptu? peilis dregnas turi buti?
QUOTE(adriu @ 2010 05 09, 13:04)
mano medučio lakšteliai,3 kaip tamstos 1
dėl uogų tai manau tiks,ti kai atšils nesupilk su visom sultim,
dėl uogų tai manau tiks,ti kai atšils nesupilk su visom sultim,
Tai kokio jie storio tada pas jus?
Papildyta:
QUOTE(*Marta* @ 2010 05 09, 13:56)
laba.
turiu tokiu klausimeliu
1. su kokiu mikserio antgaliu plakti sviesta kremui? sluotele ar ta spirale ir kiek laiko ji plakti, kad issiplaktu, kiek jis turi "priaugti"?
2. kaip tepti sviestini krema at torto, kad lygiai apsiteptu? peilis dregnas turi buti?
turiu tokiu klausimeliu
1. su kokiu mikserio antgaliu plakti sviesta kremui? sluotele ar ta spirale ir kiek laiko ji plakti, kad issiplaktu, kiek jis turi "priaugti"?
2. kaip tepti sviestini krema at torto, kad lygiai apsiteptu? peilis dregnas turi buti?
1. Plakti šluotele, kambario temperatūros sviestą. O plakimo laiko tai nepasakysiu, tiesiog žiūrėti kol pasidarys puri balta masė.
2. Patarimas būtų toks: iš pradžių aptepkite labai plona kremo sluoksnį ant torto, galima sakyti net permatomą. Tada dėkite į šaldytuvą ir palaikykite kol sustings. Galiausiai aptepkite visa tortą storesniu sluoksniu. O lyginti, tai žinoma paprasčiau su peiliu, trumpam palaikytu karštame vandenyje.
Sėkmės
QUOTE(Povila$ @ 2010 05 09, 14:36)
Tai kokio jie storio tada pas jus? :blin
iškučioju beveik permatomus-kai iškepa būna 2 mm kažkur storio,paskuj perpirksta tai gal 0,5-0,7 cm