Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(MeGu @ 2010 05 04, 13:28)
Labutis,
Kokio skersmens formoje geriausia kepti tortą „Snikers“?

Ačiū 4u.gif

24 cm
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 05 03, 12:13)

As kepiau toki torta..
Biskvitas paprastas(cipciuko ananasinio),o kremui emiau sojos jogurta,sojos grietinele ir saldytu uogu.Uogas pertryniau,kad gautusi tyrele,sumaisiau su jogurtu,tam kiekiui dar emiau zelatinos,tada sojos grietinele,ji gan tirsta ir gerai issiplaka.Gavosi gan skanus tortas,tik liesokas lotuliukas.gif

O galit įmest nuorodą, pirmame pusl. neradau blush2.gif
Dėl sojos pieno/grietinėlės ir aš pagalvojau, tik ir jos nelabai leidžia, bet vienam kartui gal nebus nieko blogo g.gif Ir dar, kremas su želatinu ar įsigeria į paplotėlius ar jie visgi lieka sausoki?
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 05 04, 11:14)
O galit įmest nuorodą, pirmame pusl. neradau  blush2.gif
Dėl sojos pieno/grietinėlės ir aš pagalvojau, tik ir jos nelabai leidžia, bet vienam kartui gal nebus nieko blogo  g.gif  Ir dar, kremas su želatinu ar įsigeria į paplotėlius ar jie visgi lieka sausoki?

Tai jei nieko negalima tai lieka tik vaisinis zele tortas,bet jei vis tik bandysi daryt,tai biskvitus truputi sulaistyk su vandeniu(virintu)+citrinos sultys+cukrus,puikiai viskas persigers ir sausas neliks.
stai cia ananasinio torto receptas
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 05 04, 14:27)
Tai jei nieko negalima tai lieka tik vaisinis zele tortas,bet jei vis tik bandysi daryt,tai biskvitus truputi sulaistyk su vandeniu(virintu)+citrinos sultys+cukrus,puikiai viskas persigers ir sausas neliks.
stai cia ananasinio torto receptas

Ačiū 4u.gif
Bandysiu daryt, dėsiu daugiau bananu, vynuogių...(kad kiekvienam sluoksnyje butu kitas kremas), sultyse ištirpinsiu želatiną ir užbalinsiu mažu kiekiu sojos grietinėles, manau bus skanu ax.gif
Atsakyti
Mergaites, nu sitiek geru kepeju cia, tai nejaugi man taip niekas ir nepatars kaip geriau ta masinyte papuost, nenaudojant aisingo? mastau.gif ax.gif Cia vaikinui bus, tai nenoriu ir kremu puost, nes pas mane angaliai visokie gelytiniai..

Tai as galvoju ta beze bandyt daryt, kazin ar man ji pasidengtu graziai ir lygiai, jei taip paprastai aptepciau, nelabai isivaizduoju blush2.gif turiu milteliniu dazu, tai kiek man ju reiktu deti, nes okiu dar niekad nenaudojau, tik tuos skystus dedavau Dr. Oetker.. bet i beze kaip jau skaiciau, geriau deti sausus dazus..
Atsakyti
Sveikos, planuoju savaitgaliui iškepti šokaladinį su aguoniniu, karameliniu pertepimu ir vyšniomis torta. Recepte aguoniniame kreme nurodyta 20ml pieno, o šalia skliausteliuose didesniai skardai jau 400ml, tai kiek ten to pieno pilti 20 ar 200ml ir prieš kiek dienų jį geriausia sutepti g.gif kas kepėte gal galite padėti ax.gif

Ir dar norėjau paklausti turiu tokia tefloninę apvalią skardą, šonai nenusiima ar reikia į ją tiesti kepimo popieriu ar eis man iš jos iškrapštyti paskui biskvitą, jei nedėsiu popieriaus. Čia bus pirmas mano tortukas su pačios keptu biskvitu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papliauška: 04 gegužės 2010 - 17:12
*jei patepsi riebalais, turėtum išimti biskvitą
** biskvitą būtinai keopkis iš vakaro, kad gautų per naktį šaltai pastovėti prieš pjaustant
*** skaniausias 2-3 dienos nuo pagaminimo, ypatingai brandinti nereikia...
**** pieno reikia 200 ml, tiesiog trūksta nulio...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 04, 18:29)
*jei patepsi riebalais, turėtum išimti biskvitą
** biskvitą būtinai keopkis iš vakaro, kad gautų per naktį šaltai pastovėti prieš pjaustant
*** skaniausias 2-3 dienos nuo pagaminimo, ypatingai brandinti nereikia...
**** pieno reikia 200 ml, tiesiog trūksta nulio...

Ačiū labai, tikiuosi, kad pavyks ax.gif
Atsakyti
Dar karta dekoju torto Snicker autorei smile.gif Uz tai kad paviesino toki nerealu skanumyna smile.gif Ir vaisinu:
user posted image
Atsakyti
padėkit, neturiu kada skaityt voisų receptų, bet gal kas šaus į galvą unsure.gif reikia torto mergaitei, vaisiniai ir gaivūs netinka, būtų gerai alia su karamele. snikerso nesiūlykit, čia blogiausiu atveju jisai. kokį dar būtų galima iškept? gali būt ir su šokoladu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 05 05, 11:44)
padėkit, neturiu kada skaityt voisų receptų, bet gal kas šaus į galvą unsure.gif reikia torto mergaitei, vaisiniai ir gaivūs netinka, būtų gerai alia su karamele. snikerso nesiūlykit, čia blogiausiu atveju jisai. kokį dar būtų galima iškept? gali būt ir su šokoladu unsure.gif

šokoladinis Asseni su vyšniomis ir karamelės sluoksniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 05, 10:46)
šokoladinis Asseni su vyšniomis ir karamelės sluoksniu  4u.gif

kad mergaitė vyšnių nemėgsta unsure.gif nebent jų nedėt unsure.gif
Atsakyti