QUOTE(Lu Lu @ 2010 04 28, 16:11)
patarkit prasau, noriu padaryti torta su pikrtiniu biskvitu,ir pirkau karta pjaustoma RIMI , o vat su tokiu supakuotu kur 3 sluoksniai buna biskvito nebandziau, girdejau dar kad yra pirkti torto Napoleonas lakstu, kurioj butent parduotuvej? Kokiu kremu patartumet pertepti biskvita?1. kondensuoto pieno-sviesto ( gal cia napoleonui tiktu?
), 2.mascarpone,varske ir grietinele, kitokiu nezinau
o jei pirktini kur buna supakuotas 3 sluoksniai pertepciau sviesto-kondensuoto pieno kremu kazi ar skanu butu
dekui uz pagalba
Pirma, tai patariu paciai issikepti biskvita, bus daug skaniau
o napoleono lakstu yra pirkti firminej Rutos parduotuvej. bent budavo. ten vaziuojant link stoties jei vilniuj. ir dar buvo tokia parde Saldi sala, tai ten pirkdavau. va ta krema: indelis kondensuoto, sviesto, ir citrinos tepdavau napoleona, ir viena sluoksni rugscios uogienes. Biskvita pertepti galima jogurto, grietineles, varskes kremu su zelatina. o jei su sviesto-kondensuoto kremu, tai patariu siek tiek biskvitus palaistyt kokiu amaretu
tik neperdaug, jei pirktinis biskvitas, nes jie tizenos. jei ko smulkiau reik, tai paaiskinsiu