Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 18, 20:48)
Jų lyių ir neįmanoma iškept, bent jau kiek aš kepiau  doh.gif 
Beje, smagu,kad patiko  thumbup.gif

O kavos tai neatsisakyčiau  essen.gif

Viskas aišku, o tai jau aš maniau, kad vėl man, kreivarankei, nesiseka doh.gif

Patiko trupiniai su kremo likučiais ir uogom blush2.gif tortas dar laukia.... bet mb gyrė ir tuos trupinius, matysim, kaip kolegės įvertins unsure.gif

Vėliau bus ir jos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, as norejau sian kepti biskvita tortui, ir tik paskutine minute apsiziurejau, kad neturiu kefyro, o jis ten pagal recepta dedasi, as gyvenu nu LT, tai man iki Lietuviu parduotuves labai toli, galvoju ar bandet kuri pakeisti kefyra kuom nors panasiu, girdejau deda naturalu jogurta, kazin nesugadinsiu visko?
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 19, 08:57)
Mergaites, as norejau sian kepti biskvita tortui, ir tik paskutine minute apsiziurejau, kad neturiu kefyro, o jis ten pagal recepta dedasi, as gyvenu nu LT, tai man iki Lietuviu parduotuves labai toli, galvoju ar bandet kuri pakeisti kefyra kuom nors panasiu, girdejau deda naturalu jogurta, kazin nesugadinsiu visko?

Ne nesugadinsi,a visada viska pakeiciu naturaliu jogurtu
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 04 18, 18:28)
Daividija, užtikau, kad dariai šampaninį tortą, užsimaniau ir aš tokio  lotuliukas.gif  mat šampano gražuoliui dar mažai  lotuliukas.gif tik iškilo klausimas, kokį šampaną pilt??? sausą, saldų, pusiau saldų ar kokį kitokį???  bigsmile.gif

As karta dejau pusiau sausa, tai man pagadino skoni, nors sveciai gyre. Melavo, aisku biggrin.gif . Jautesi torte kazkoks kartumas, nos kai geriu sampe, tai man labai patinka. Kita karta deciau saldu.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 04 19, 11:41)
Ne nesugadinsi,a visada viska pakeiciu naturaliu jogurtu

aciu 4u.gif as va ka tik is parduotuves, nusipirkau, bet labai man keistai tas jogurtas, sakyciau labiau grietine primena nei kefyra, gal skiest kuo? mastau.gif
Atsakyti
Įdedu pjūvį biggrin.gif
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif darsyk dėkui Žaismingam stiklui - vertas dėmesio reikalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 04 19, 18:40)
Įdedu pjūvį  biggrin.gif

taip ir apsiseilejau is kart..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 04 19, 12:55)
aciu  4u.gif as va ka tik is parduotuves, nusipirkau, bet labai man keistai tas jogurtas, sakyciau labiau grietine primena nei kefyra, gal skiest kuo? mastau.gif

O tai butter milk UK nera?
Atsakyti
Sveikos,
Ar kas nors dėjote šviežią tarkuotą kokoso riešutą į kremą tortui „Rafaelo svajonė”.Ar jį sutarkavus reikia ką nors su juo daryti ir ar jis nepradės rūgti ar apkars, jeigu tortas stovės keletą dienų.
Iš anksto ačiū
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 04 19, 15:05)
As karta dejau pusiau sausa, tai man pagadino skoni, nors sveciai gyre. Melavo, aisku  biggrin.gif . Jautesi torte kazkoks kartumas, nos kai geriu sampe, tai man labai patinka. Kita karta deciau saldu.

Ai, supilsiu koks po ranka papuls pirmas parduotuvėj lotuliukas.gif bile kals į galvą tortas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dangiuk @ 2010 04 19, 18:40)
Įdedu pjūvį  biggrin.gif
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif darsyk dėkui Žaismingam stiklui - vertas dėmesio reikalas  drinks_cheers.gif

Aš irgi užsimaniau... doh.gif
Atsakyti
Mergaites reikia patarimo kaip daryti torta (.)(.) Is kokiu tortu dazniausiai darot? Ar nera skirtumo-galiu daryti is kokio man patinka ax.gif Ir kokio skermens buna viena dalis? blush2.gif
Ir iskilo klausimas del to kepimo indo, cia koks spec stiklinis indas?Maximoj ir senuokuose maciau tokias stiklines salotines, kazin jos tiktu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos kazi jei siandien vakare sutepciau meduti,o valgys ketvirtadieni jam nieko nenutiks?
Atsakyti