oho kaip gražu
Bet jūs man dabar paaiškinkit,nerazumei (bo aš tai temos naujokė ) ,čia Viliuteee kasdien ,ar kasantra diena deda šitokius šedevrus. Čia tokie tempai ? Viešpatie aukštielnykas,kaip taip įmanoma? Viliutee,kaskelinta para nusnaudi po posmą
Mocheriukes tiesiog istabaus grozio
Mergaites,gal kas kur uzmatet sitos suknutes rasciuka ,labai patiko...
http://picasaweb.goo...788966023749890
QUOTE(juratike13 @ 2010 03 30, 11:45)
Mocheriukes tiesiog istabaus grozio
Rastas, tai manau cia toks - vidurinis
QUOTE(Viliuteee @ 2010 03 29, 20:22)
labai grazi , pamenu, ja rodei ant manekeno tik man kazkaip ilgesnes moheriukes graziau ziurisi (biski po keliais ir ilgesnes) bet cia jau aisku, klienciu norai
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 03 29, 13:56)
Žodžiu dariau dariau ir rezultate likau nepatenkinta Rodau...
Viskas labai graziai atrodo,tik virsu gal reiktu pataisyti Paformuoti iskirpte ir praplatinti peciu linija-ir viskas butu
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 03 29, 23:20)
oho kaip gražu
Bet jūs man dabar paaiškinkit,nerazumei (bo aš tai temos naujokė ) ,čia Viliuteee kasdien ,ar kasantra diena deda šitokius šedevrus. Čia tokie tempai ? Viešpatie aukštielnykas,kaip taip įmanoma? Viliutee,kaskelinta para nusnaudi po posmą
jos vis darbai nerealus.itariu moteriske ne 2,o kaip minimum 6 rankas turi. as kartais kai prisiziuriu visko irgi pamastau geria butu viena galva ir kokios 6 rankos,ot varyciau....
Merginos, noriu paklausti jusu patarimo: turiu labai grazu linini nerta mamos jaunystes sijona. Beda ta, kad ji buvo siek tiek pilnesne uz mane ir tas sijonas man vos laikosi ant klubu ir nenusmunka. Sugalvojau, jog geriausia butu prinerti virsu ir padaryti suknele, nes susiaurinti galimybiu nematau - nertas apvaliai. Panasu, kad to paties atspalvio lininiu siulu tikrai rsti nbus imanoma, tad kaip patartumete padaryti ta virsu. Kartais galvoju, kad gal ties ta vieta padaryti dirzeli, kartais, kad nerti kitos spalvos, pvz. juoda virsu ir prisiuti sijona is apacios, kad atrodytu, jog tai juoda bliuzele ir sijonukas.
Patarkite, patyrusios mezgejeles
QUOTE(Viliuteee @ 2010 03 29, 22:22)
super suknyte, kiek siulu isejo sitam groziui?
Papildyta:
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 04 01, 13:08)
Merginos, noriu paklausti jusu patarimo: turiu labai grazu linini nerta mamos jaunystes sijona. Beda ta, kad ji buvo siek tiek pilnesne uz mane ir tas sijonas man vos laikosi ant klubu ir nenusmunka. Sugalvojau, jog geriausia butu prinerti virsu ir padaryti suknele, nes susiaurinti galimybiu nematau - nertas apvaliai. Panasu, kad to paties atspalvio lininiu siulu tikrai rsti nbus imanoma, tad kaip patartumete padaryti ta virsu. Kartais galvoju, kad gal ties ta vieta padaryti dirzeli, kartais, kad nerti kitos spalvos, pvz. juoda virsu ir prisiuti sijona is apacios, kad atrodytu, jog tai juoda bliuzele ir sijonukas.
sveikute, nenori pabandyti nedidelius isiuvus du priekija du nugarije. jai sijonas be didelio juosmens, tai gali pabandyti sukne padaryti, o sijono apacia apdailinti virsutines dalies siulais nors saiip nematant sunku ka patarti
sveikos, seniai jau seku sia tema, labai saunu,kad tiek daug auksarankiu yra siaip tai ateinu su prasymu, stovi galvoj viena suknia, perziurejau jau 4 temas, akys baigia susisukt, na nerandu, nors zinau, kad buvo, tai va: megzta pilka suknia-tunika, su daug pyniu prieky, trumpom reglano rankovytem, buvo ideta ranka piesta schema. gal turit kuri issisaugojus? please