Ačiū Ligvita:)
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 27, 17:26)
Dukriuko sukniukas pirmai komunijai
Dukriuko sukniukas pirmai komunijai
Suknele labai grazute Tokia lengva, svelni.Dukra tikriausiai labai patenkinta.
QUOTE(bastinga @ 2010 03 27, 19:33)
Suknele labai grazute Tokia lengva, svelni.Dukra tikriausiai labai patenkinta.
Ačiū...
papasakosiu trumpai...
aptarėm suknutės "gimimą'-gavau sutikimą...nes nuomot tai tragedija geroka (daugelis barbiškos, tiulinės ir tortinės). numezgus ir apvilkus be pasuknelės, be kaspino-sulaukiau klausimo: mamyt, o nebus booooobiškai šiek tiek lengvas šokas man. nusiminiau.galvoju-nepatiks...
kai pasiuvo siuvėja pasuknelę, kaspiną ir atėjom pasiimt-mačiau kaip akutės sužibėjo ir ir staipėsi prieš veidrodžius išmėgindama suknutės saulės kliošą supratau-patiko. ir kaip akmuo nusirito. dar laukiu šventės-tikiuosi jos draugių (visa klasė ruošiama komunijai) ši suknutė nebus "išbrokyta", nes tokiam amžiui draugų nuomonė gan svarbi. o su megztu daiktu įtariu bus ji viena...maniškei 10m. jau turi savo nuomonę. labai labai tikiuosi kad tas kas gražu man, o ir jai jau...bus gražu ir kitiems
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 27, 20:03)
Ačiū...
papasakosiu trumpai...
aptarėm suknutės "gimimą'-gavau sutikimą...nes nuomot tai tragedija geroka (daugelis barbiškos, tiulinės ir tortinės). numezgus ir apvilkus be pasuknelės, be kaspino-sulaukiau klausimo: mamyt, o nebus booooobiškai šiek tiek lengvas šokas man. nusiminiau.galvoju-nepatiks...
kai pasiuvo siuvėja pasuknelę, kaspiną ir atėjom pasiimt-mačiau kaip akutės sužibėjo ir ir staipėsi prieš veidrodžius išmėgindama suknutės saulės kliošą supratau-patiko. ir kaip akmuo nusirito. dar laukiu šventės-tikiuosi jos draugių (visa klasė ruošiama komunijai) ši suknutė nebus "išbrokyta", nes tokiam amžiui draugų nuomonė gan svarbi. o su megztu daiktu įtariu bus ji viena...maniškei 10m. jau turi savo nuomonę. labai labai tikiuosi kad tas kas gražu man, o ir jai jau...bus gražu ir kitiems
papasakosiu trumpai...
Nuostabi suknele, o ir istorija tokia grazi
Ačiū Kotita:)
Capricorn tikrai nuostabi suknyte
Atrodys mergaite super
Atrodys mergaite super
QUOTE(norwa @ 2010 03 27, 21:20)
Labai labai tikiuosi
oi su tom panenkom tikras vargas.dar ziema numezgiau suknele.apvelku,o ji stovi savo''arbuza'' isvertus nu juokingai atrodo...dabar neriu vis klausia mam ka cia mezgi sakau suknele.aaaaa suknele atsako....kol kas mano dar maza,kad pasakytu grazu negrazu,bet nebeilgai laukt kai itr man pasakys mam nesivilksiu sito sedevro
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 27, 21:28)
oi su tom panenkom tikras vargas.dar ziema numezgiau suknele.apvelku,o ji stovi savo''arbuza'' isvertus nu juokingai atrodo...dabar neriu vis klausia mam ka cia mezgi sakau suknele.aaaaa suknele atsako....kol kas mano dar maza,kad pasakytu grazu negrazu,bet nebeilgai laukt kai itr man pasakys mam nesivilksiu sito sedevro
tip top kaip manoji maivos
o kad ne[atinka kažkoks mezginys, matau iškart, nes pasiūlius rengtis tą ar aną, prasideda: griaužia, spaudžia, trina ir dar begalė sopulių
Eina sau kaip grazu uchhhh....Bus vienetine grazuole. Kazka panasaus ir as svajoju nusiregzti grupes susitikimui (ugiai beveik vienodi ). Siuliukus violetinius jau nusiziurejau....O sakykit, sijonuko dalis prasideda po krutine? Ir apatine suknyte atlasine?