Man ir mistika buvo, kol nepradėjau megzt. Nieko ten blatno nėr. Vieną ratą mezgi pagal schemą, kitą ratą - vien gerom akim, o tuščias langelis nieko nereiškia, nes kitaip neitų schemos nupaišyt.
Nu jaučiu reikia susiimt, nusiteikt ir pabandyt, bo jau susinervinau. Pasiimu nėrimo raštą, tai viskas aišku, o tos mezgimo schemos tai net nesusigaudau kuri kuriai servėtėlei priklauso Nu nesimato man ten nieko...
O kaip ant valo megzti? Kažkada lygiu mezgimu platų kaklą ant valo mezgiau tai tiek nusitampiau. Jūs valo "likutį" ištraukiat kurioj nors vietoj? Nes būna mezginys kartais siauresnis už valo apimtį, tai jis neišsitempia per visą ilgį...
Nu nežinau ar supratot ko noriu paklaust...
O kaip ant valo megzti? Kažkada lygiu mezgimu platų kaklą ant valo mezgiau tai tiek nusitampiau. Jūs valo "likutį" ištraukiat kurioj nors vietoj? Nes būna mezginys kartais siauresnis už valo apimtį, tai jis neišsitempia per visą ilgį...
Nu nežinau ar supratot ko noriu paklaust...
Tai tik iš pradžių taip, labai greitai praplatėja Galima iš pradžių megzti ne su virbalais su valu, o su penkiais virbalais, tais kur kojinėms megzti
sveikos merginos, senokai pas jus bebuvau ir manau kad neparodziau dar vienos savo suknutes
QUOTE(La Perla @ 2010 05 21, 10:13)
sveikos merginos, senokai pas jus bebuvau ir manau kad neparodziau dar vienos savo suknutes
Super, super. Labai gražu
QUOTE(La Perla @ 2010 05 21, 10:13)
Efektinga suknelė, tikrai su tokia neliksi nepastebėtas
QUOTE(La Perla @ 2010 05 21, 09:13)
Labai graži suknelė O kokius siūlus jai panaudojai?
La Perla, graži, elegantiška suknytė
VILIUTE
Vis tik ant pakabos tai ne ant žmogaus...
NEREALI nuospalvos iki visko ilgis, platejimas..
MAn ko gero viena gražiausių suknelių
LA PERLA tavo suknelė žavi, elegantiška, Chanelll
Vis tik ant pakabos tai ne ant žmogaus...
NEREALI nuospalvos iki visko ilgis, platejimas..
MAn ko gero viena gražiausių suknelių
LA PERLA tavo suknelė žavi, elegantiška, Chanelll
reike skubios pagalbos gal kuri matet sios sukneles lietuviska arba rusiska aprasyma