Noriu pasirodyti, ką tik iškepta.
Ant pakabos nekaip atrodo, bet kai užsidėjo
klientė, net pati nustebau kaip gerai atrodė.
mano mezginiai
QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 05 18, 21:29)
Tai kad ir ant pakabos nuostabiai atrodo
[quote=rasa32,2010 05 16, 16:33]
jurgiciuk,nusotabi suknele
Kitu darbeliai irgi nuostabus
As irgi rodausi nauja vasarine-iseigine suknele.Man joje labiausiai patinka siulai Mezgiau is Java Online
Labai daili suknytė o kiek siūlo sunaudojot jai nunerti? Gundausi ir aš tuos Java siūlus išbandyti
jurgiciuk,nusotabi suknele
Kitu darbeliai irgi nuostabus
As irgi rodausi nauja vasarine-iseigine suknele.Man joje labiausiai patinka siulai Mezgiau is Java Online
Labai daili suknytė o kiek siūlo sunaudojot jai nunerti? Gundausi ir aš tuos Java siūlus išbandyti
Merginos turiu tokį klausimą. Jei suknelės priekį iškirptę žadu daryti ovalo formos, o kaip daryti nugaroj? Gal tokį pat?
Suknė vasarinė.
Suknė vasarinė.
QUOTE(bildukas @ 2010 05 19, 11:14)
Suejo beveik 500g.Dydis M.Siulas gana sunkus.
Įmeskit kas nors nuorodėlę moherinukių shemų Kai nereikėjo, atrodo pilna buvo, dabar nerandu
QUOTE(rasa32 @ 2010 05 19, 14:30)
Suejo beveik 500g.Dydis M.Siulas gana sunkus.
rasa32 ačiū už atsakymą ir pastebėjimus apie siūlą.
QUOTE(Žiogienė @ 2010 05 19, 16:03)
Įmeskit kas nors nuorodėlę moherinukių shemų Kai nereikėjo, atrodo pilna buvo, dabar nerandu
Prašom
http://picasaweb.google.com/anukar2
http://picasaweb.google.com/tanycha500
QUOTE(Ristina @ 2010 05 19, 18:42)
Ačiūūū
QUOTE(sniegelis1232 @ 2010 05 18, 23:29)
mano mezginiai
mano mezginiai
grazi suknyte ir kiti darbeliai suanus
Nu ***** man tos megztos servėtėlės tai kažkokia mistika. ta prasme niekaip neįkrtu tų schemų ir kaip jas megzt. Kas juokingiausia, kad taip kiauraraštį kaip megzt tai suprantu (ta prasme kvadrata - pvz šaliką), ir netgi lengva pasirodė, kai pirmakart mezgiau, bet kaip ratu megzt nu niekaip Nu net juokas jau ima. Kaip taip gali but...
QUOTE(taram-param @ 2010 05 20, 14:09)
Nu ***** man tos megztos servėtėlės tai kažkokia mistika. ta prasme niekaip neįkrtu tų schemų ir kaip jas megzt. Kas juokingiausia, kad taip kiauraraštį kaip megzt tai suprantu (ta prasme kvadrata - pvz šaliką), ir netgi lengva pasirodė, kai pirmakart mezgiau, bet kaip ratu megzt nu niekaip Nu net juokas jau ima. Kaip taip gali but...
Labas,
man lygiai tokia pati mistika buvo kol nepradėjau megzti va šitas raštas:
megzti ruošiausi gal pusę metų. Nes shemoje platėjimas labiai įdomiai pavaizduota-po praplatėjusia vieta apačioje nenupieštas joks raštas, o kai mezgi tai viskas čiki gaunasi. Tai įtariu ir su servetėlėm tas pats.