Aciu, merginos
WOW merginos. Na ir sukneles Jūs numezgėt, nunėrėt. Aš irgi noriuuuuu, bet vistiek nesiryžtu. Pabandymui mezgiau servetėlę su 5 virbalais- na man tai krenta ir krenta tie virbalai. Kaip Jums taip gaunas ir dar tokiais greičiais?
QUOTE(mildute6 @ 2010 05 18, 08:42)
WOW merginos. Na ir sukneles Jūs numezgėt, nunėrėt. Aš irgi noriuuuuu, bet vistiek nesiryžtu. Pabandymui mezgiau servetėlę su 5 virbalais- na man tai krenta ir krenta tie virbalai. Kaip Jums taip gaunas ir dar tokiais greičiais?
ant valo
[quote=Viliuteee,2010 05 17, 01:33]
ką tik nuo virbalų,dar be apdailos
Kaip visada labai labai gražu
ką tik nuo virbalų,dar be apdailos
Kaip visada labai labai gražu
Aš ir jungiuos prie visų pagyrų naujom suknelėm. Jaučias jau, kad vasara ne už kalnų. Jurgičio sukneli labai faina, jau yra padėta į sąrašą ateičiai.
Rasa32, labai elegantiška, tik aš būč nugaroj gėlių nedėjus. O kur perkat tuos Java siūlus. Jau tiek jie išgirti. Ar galima jų internetu kur nusipirkti, bo aš savo kaime turbūt nerasčiau.
Ligvitos naujiena tokia romantiška
Rasa32, labai elegantiška, tik aš būč nugaroj gėlių nedėjus. O kur perkat tuos Java siūlus. Jau tiek jie išgirti. Ar galima jų internetu kur nusipirkti, bo aš savo kaime turbūt nerasčiau.
Ligvitos naujiena tokia romantiška
Aha, skirta vestuvėms, nors ir ne nuotakai
QUOTE(naiste777 @ 2010 05 18, 11:20)
Cia toks buvo originalus modeliukas su daug roziu,o ir kliente pageidavo ju
Java siulu yra Casa Lana parduotuvese.O internetu galima parsisiusti is www.mezginiuparduotuve.lt.
QUOTE(mur`miaw @ 2010 05 18, 16:31)
Aciu visoms uz pagyrimus dabar pajutau azarta nauja mezgu
Tavąją suknutę mačiau "gyvai"
QUOTE(Ristina @ 2010 05 18, 16:15)
Jrbrk Maksimoj
aha buvau tevus aplankyti savaitgali