dėl tos pasuknelės rekomenduoju pavgalvoti kada dėvėsit ta suknelę jei per karščius tai tik lina ar medvilnę dėkit nes su kitom bus per karšta
QUOTE(simike @ 2010 05 17, 10:51)
Taip, ''musiukai'' O apacia mezgiau lygiu mezgimu,tada mezgu 1eile: 1uzmetimas,2 akys sumegztos.Po to vel lygiu mezgimu tiek pat ,kiek iki tos kiauros eilutes.Veliau per ta kiaura eilute uzlenkiu ir prisiunu.
Drasi mergaite,paciupinek,kuri tau bus malonesne medziaga,is tokios ir daryk As dabar nusipirkau is Lindex kuno spalvos apatinuka,be jokiu mezginuku.Labai tinkamas,kaip pasuknele
QUOTE(rasa32 @ 2010 05 17, 13:15)
As dabar nusipirkau is Lindex kuno spalvos apatinuka,be jokiu mezginuku.Labai tinkamas,kaip pasuknele
O kur jų rasti? Ką tik pabandžiau pagooglint,tai tik maudomukus radau
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 05 17, 18:40)
O kur jų rasti? Ką tik pabandžiau pagooglint,tai tik maudomukus radau
Jei Lindex, tai tiesiog paieškok Lindex parduotuvėse
QUOTE(mur`miaw @ 2010 05 14, 12:58)
Laba diena
nors ir labai nedrasu bet pasirodysiu pirmąją savo nunertą suknytę bet man ji labai patinka
nors ir labai nedrasu bet pasirodysiu pirmąją savo nunertą suknytę bet man ji labai patinka
Laaaaabai grazi suknele
[quote=rasa32,2010 05 17, 14:15]
Taip, ''musiukai'' O apacia mezgiau lygiu mezgimu,tada mezgu 1eile: 1uzmetimas,2 akys sumegztos.Po to vel lygiu mezgimu tiek pat ,kiek iki tos kiauros eilutes.Veliau per ta kiaura eilute uzlenkiu ir prisiunu.
O kaip tuos "musiukus" megzti?
Jurgiciuk, tavoji suknike jau itraukta i mano sukniu sarasa
rasa32, labai elegantiskos musytes O del Java siulu visiskai pritariu-jau antra suknia pradejau is ju regzti-labai kokybiskiir smagus siuliukai
rasa32, labai elegantiskos musytes O del Java siulu visiskai pritariu-jau antra suknia pradejau is ju regzti-labai kokybiskiir smagus siuliukai
Dar kartelį ačiū visoms už įvertinimą
QUOTE(vilma Liu @ 2010 05 17, 20:45)
Gal koki 100kartu jie aprasyti temoje ''Skraistes....''.Pagooglink
Atnesiau naujienele
MUR MIAW-labai graži suknute
LIGVITA-na suknute kaip ir visi tavo darbeliai
LIGVITA-na suknute kaip ir visi tavo darbeliai