ačiū už padrasinimą - mes drąsūs zuikiai, manau viskas bus gerai
QUOTE(Gi* @ 2010 05 13, 17:18)
Laba diena, mezgėjėlės,
fantastiškos tos visos jūsų suknutės Ateinu ir aš parodyti savo dovanėlę dukrytei pirmojo gimtadienio proga. Tik mano Klaudija Šifer rūškana buvo šiandien
fantastiškos tos visos jūsų suknutės Ateinu ir aš parodyti savo dovanėlę dukrytei pirmojo gimtadienio proga. Tik mano Klaudija Šifer rūškana buvo šiandien
Koks rimtas groooožisssss
QUOTE(Gabri @ 2010 05 13, 09:13)
Laba,
visos jau rodo nertus grozius, o as pasigirsiu pirma savo mocherine suknyte. Mezgiau dukrai Pirmos Komunijos sventei. Pati svente buvo geguzes pradzioj, tai tokia suknele buvo idealus variantas.
visos jau rodo nertus grozius, o as pasigirsiu pirma savo mocherine suknyte. Mezgiau dukrai Pirmos Komunijos sventei. Pati svente buvo geguzes pradzioj, tai tokia suknele buvo idealus variantas.
Super
Jau iškart galiu pasakyti,kad tarp tų nuomotų barbinių tavoji dukrytė bus gražiausia Bet gerai,kad pas jus dar leidžia tokias sukneles,pas mus neleido-visi turėjo būt vienodom albom
QUOTE(Gi* @ 2010 05 13, 16:18)
Laba diena, mezgėjėlės,
Oi kaip gtražiai atrodo mažytė princesytė
Lengvumas koks suknytės
QUOTE(Gabri @ 2010 05 13, 07:13)
Laba,
Idedu nuotrauka 'ant manekenes'
Viliuteee, vai vai vai kaip gražu
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 13, 18:52)
nu gražuolės suknytės,šaunuolės mamytės,puošiančios savo princesytes.
o aš pabandžiau mocherą pakeisti linu,tad vietoj mocherinukės-lininukė
,tik dar be apdailos,laukiu klientės nuomonės dėl kalnieriaus,mano nuomone jis kiek per platus
o aš pabandžiau mocherą pakeisti linu,tad vietoj mocherinukės-lininukė
,tik dar be apdailos,laukiu klientės nuomonės dėl kalnieriaus,mano nuomone jis kiek per platus
Oi,Viliuteee,su šita savo suknute pakoregavai tu mano planus konkrečiai. Jaučiu imsiuosi ir aš dar vasarai lininukės Kokio storio virbalais mezgei?
QUOTE(Gabri @ 2010 05 13, 19:09)
Suuuuuuuuuuuuuuuuper
QUOTE(Gi* @ 2010 05 13, 16:18)
Laba diena, mezgėjėlės,
O jau pupos grožis Labai gražiai atrodo
QUOTE(Gabri @ 2010 05 13, 19:09)
Idedu nuotrauka 'ant manekenes'
Be žodžių, suknelė fantastiška
QUOTE(Gabri @ 2010 05 13, 20:09)
nerealiai, aciu uz schemute, dar klausimelis,o nuorodoj ten yra dvi serveteles ir dvi schemos, ten kazkaip labai idomiai, man durnai nedaeina kas yra kas, gal gali pagelbeti