Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNIOS 28 tema

rasa32, tavoji suknelė nereali bigsmile.gif

Ligvita, nuostabu, tiesiog nepakartojama bigsmile.gif , klientei pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2010 05 04, 11:07)
liemenė krikštasūniui - mašinų fanui  smile.gif
user posted image

jezau, kaip grazu wub.gif Buk draugas, pasidalink schemomis. Mano mazius pamiros pamates
O as pamirosiu jei prasys numegzt biggrin.gif
Bet gal reiks pabut gera mana g.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 05 05, 07:13)
thumbup.gif na nerealiai grazu ir taip prie figuros tinka, o prie liemens siaurinai ar tiesiai
megzta, o gal dar ir schemute yra?

Aciukas 4u.gif siaurinau is sonu ir truputi salia pyniu ties liemeniu.Schemos nera,mezgiau pagal VS modeli

user posted image
QUOTE(mildute6 @ 2010 05 05, 07:17)
Rasa32- Kokia puiki turnika. žinai su tokia tunika ir vėsų vasaros vakarą galima eiti. Ir kaip gerai limpa prie figūros.  thumbup.gif

Vasara tikrai butu karsta,nes suknele megzta is merino pusvilnes,nors gal galima mirksiukas.gif
Nors man ir labai tinka ir patinka,deja,ji megzta pagal uzsakyma ax.gif Bet reiktu ir sau tokia pasigaminti smile.gif

Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2010 05 05, 15:21)

Ligvita, nuostabu, tiesiog nepakartojama  bigsmile.gif , klientei pasisekė  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 05 05, 14:10)
mano klientės manęs nepamirsta... smile.gif

user posted image

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 05 02, 15:32)
Ateinu ir as pasirodyt  smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Na, kaip jus ir sugebate tokius grozius nuraizgyti, tokiems dideliems darbams netureciau kantrybes( kaip gaila). Saunuole 4u.gif
Atsakyti
rasa32 labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rusaite aciu
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
peržiūrėjau visą temukę, bet neradau to , ko aš noriu blush2.gif Labai noriu nusimegsti suknytę, kad būtų ilgom rankovėm, truputį aukščiau kelių, arba sarafano tipo, kad po apačia būtų galima apsirengti megztuką ar golfytę ax.gif gal turit kuri ką nors tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 05 06, 11:49)
Sveikos mergaitės 4u.gif
peržiūrėjau visą temukę, bet neradau to , ko aš noriu blush2.gif Labai noriu nusimegsti suknytę, kad būtų ilgom rankovėm, truputį aukščiau kelių, arba sarafano tipo, kad po apačia būtų galima apsirengti megztuką ar golfytę ax.gif gal turit kuri ką nors tokio ax.gif

o aš priešingai - tiek prisirinkau idėjų ir schemučių, tai net nežinau, kada jas įgyvendinsiu. Didelis ačiū visoms, kurios nepagailėjo laiko ir sudėtų čia minčių...
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 05 06, 11:49)
Sveikos mergaitės 4u.gif

TUNIKŲ tema 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles
prisiziurejau visokiu groziu, tai pati uzsimaniau nertos sukneles... Ir radau va toooooki grozi:
suknele
Kadangi figura mano toli grazu ne tokia, kaip modelio, tai darysiu kazkiek ilgesne, gal kitokio rasto sijona.
Klausimas gi man, kaip megejai, iskilo - kokie siulai geriausiai tiktu siai suknelei ir kiek ju reiktu bei kokio nr vaselis blush2.gif ?
Neapmetykit pomidorais uz toki klausima...

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugei: 06 gegužės 2010 - 15:04