labai grazi man ta zydra suknute
o cia mano darbelis ir ilgai lauktos foto
QUOTE(juratike13 @ 2010 03 24, 17:58)
medvilne man labai patinka...bet kaip jau minejau nera musu kaime pasirinkimo,o vis tik reikia ir i kaina atsizvelgt...kol kas man prieinamiausi butu perle 8...o daugiau net nezinau...
o ka jus patartumet?
o ka jus patartumet?
o irisu nebuna pas jus? irgi neblogai atrodo, issirinkti aplamai sunku, o ipac kai nedidelis pasirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(mezgejyte @ 2010 03 25, 17:51)
: rodana panelei suknyte. nukokios mes isradingos
Pagaliau pabaigta mano zigzagine ...
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 26, 18:30)
as va i sita pavarvinu seile pavarvinu...ale paskui suvokiu,kad ne tau martynai melynas dangus
Junigeda2, imk vašelį į rankas ir pirmyn juk tame pačiam žurnale yra ir schemos, ir aprašymai
QUOTE(Ristina @ 2010 03 26, 19:53)
Junigeda2, imk vašelį į rankas ir pirmyn juk tame pačiam žurnale yra ir schemos, ir aprašymai
nu ir kas ,kad yra jei as ziuriu i knyga,o matau spyga.vaseliu neriu galima sakyt pirma karta.nesakau,kad visiskai nemoku,bet man schemu skaitymas kol kas kosmosas viena paprasta modeliuka kokius 5 kartus ardziau ir man nesigavo emiaus kito nu kol kas atrodo iseina.kai kuriem modeliam turi but gimus su vaseliu rankose,kad padarytum
Suknute is ANGORA2
Realiai suknute siek tiek sviesesne
QUOTE(saulxx @ 2010 03 24, 11:51)
nu kaip pradziai tai ideju jums su aprasymais, sekmes darbuojantis
http://www.liveinter...ywordid=1161208
http://www.liveinter...ywordid=1161208
Nuoroda nereali Ačiū labai.
QUOTE(Rinesa @ 2010 03 26, 21:01)
Nuoroda nereali Ačiū labai.
seile nutyso beziurint.pats apipavidalinimas labai grazus tos rozes
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 03 24, 14:54)
Aš irgi su panašiu klausimu
Vakar buvau CUP'e, tai vos neapsiverkiau - ir taip man nelengva su vienu vaiku , kitu ant ranku kažkur nukeliauti, o ten ir siūlų nieko gero neradau (norėjau plonų bukle paderinimui su mohera "muselių" raštui), ir kaina didelė, ir aptarnavimas
Beveik pagalvojau, kad joms keletas pelyčių neprošal būtų[COLOR=red]
Papildyta:
Kaip gražu
Vakar buvau CUP'e, tai vos neapsiverkiau - ir taip man nelengva su vienu vaiku , kitu ant ranku kažkur nukeliauti, o ten ir siūlų nieko gero neradau (norėjau plonų bukle paderinimui su mohera "muselių" raštui), ir kaina didelė, ir aptarnavimas
Beveik pagalvojau, kad joms keletas pelyčių neprošal būtų[COLOR=red]
Papildyta:
Kaip gražu
Šitam pasisakymui visiškai pritariu
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 26, 19:23)
Ligvita, jūsų darbai visi nerealai gražus ir kruopščiai atlikti
O kokia siūlų išeiga šiam grožiui ?