juratike13, keisti vašelio storį. galima net kelis kartus, t.y. pvz iš 1,5 į 2, o po to į 2,5 nr.
QUOTE(katuks @ 2010 04 21, 08:24)
juratike13, keisti vašelio storį. galima net kelis kartus, t.y. pvz iš 1,5 į 2, o po to į 2,5 nr.
aciu,bet jau saukstai popietu...nes nunertos abi puses atskirai vienodom gelytem...masciau,kad sonuose gal deti eitu kazkaip,kazin ar imanomas toks budas?
Viliuteee...nu pasakiskai grazu...,labai noretus pamatyt ant manekenes
gal galit patarti kokiais geriau ir graziau atrodytu nerta suknyte- sarafanas
Pritrenkiančios visų mergaičių mocherinukės
Turiu ir aš jau apatinę dalį nusimezgusi pagal populiarųjį raštuką...bet tik biški neapskaičiavau akių. Prisiskaičiau forume, prisižiūrėjau nuotraukų su manekenėm ir kaip dėjau 150 akių. Po skalbimo patįso...ir dabar pusantros manęs tilptų Nu bet parauksiu, parauksiu ir bus gražu
Turiu ir aš jau apatinę dalį nusimezgusi pagal populiarųjį raštuką...bet tik biški neapskaičiavau akių. Prisiskaičiau forume, prisižiūrėjau nuotraukų su manekenėm ir kaip dėjau 150 akių. Po skalbimo patįso...ir dabar pusantros manęs tilptų Nu bet parauksiu, parauksiu ir bus gražu
na jo... mocheriukes fantastiskos
Sniegeli, negariu palikti temos nepagyrus.
Sniegeli, labai graži suknutė tik man atrodo, kad tas žalias diržas per sunkus tokiam trapumui