Pagaliau ir as prisiruosiau pasirodyt savo serveteline suknute. Jau pabuvojus sugrusta spintoje, tai vaizdelis nebe koks , bet svarbiausia, kad jau spejau ja pasipuosti dar iki ibrukant ziemoti. Gaila, kad nuotraukoj nesimato tikros spalvos, ji realiai kazkiek ryskesne ir, sakyciau, tikroveje suknute geriau atrodo
Kazkodel ikele prastos kokybes nuotrauka, nors man ja rodo visai kitaip. Bandau is naujo, bet nieko geriau neiseina padaryti
QUOTE(daiva78 @ 2010 04 19, 10:09)
Pagaliau ir as prisiruosiau pasirodyt savo serveteline suknute.
Kaip suprantu "palapinė" virto suknele.
O jūs tas pasuknes po servetėlinėm siuvatės lygias ar sijonus irgi kliošinius darot? Kaip patogiau?
QUOTE]
Vau kaip gražu. Man moherinukės tai kažkokia mistika. Labai labai noriu, bet gyvenime nemezgusi servetėlių virbalais, tai bijau siūlus gadinti.
QUOTE(daiva78 @ 2010 04 19, 10:09)
Pagaliau ir as prisiruosiau pasirodyt savo serveteline suknute. Jau pabuvojus sugrusta spintoje, tai vaizdelis nebe koks , bet svarbiausia, kad jau spejau ja pasipuosti dar iki ibrukant ziemoti. Gaila, kad nuotraukoj nesimato tikros spalvos, ji realiai kazkiek ryskesne ir, sakyciau, tikroveje suknute geriau atrodo
Kazkodel ikele prastos kokybes nuotrauka, nors man ja rodo visai kitaip. Bandau is naujo, bet nieko geriau neiseina padaryti
Vau kaip gražu. Man moherinukės tai kažkokia mistika. Labai labai noriu, bet gyvenime nemezgusi servetėlių virbalais, tai bijau siūlus gadinti.
QUOTE(davusi viltį @ 2010 04 17, 20:15)
gal kuri jau nuneret? butu idomu pamatyt kaip pavyko
daiva78,
viskas gerai matosi,suknelė labai graži,
o kad realybėj jos tikrai gražiau atrodo,galiu patvirtinti.Tik man norėtųsi kažkokio diržo,kad nesimatytų rašto perėjimo.Čia tik mano nuomonė.
doviile,
manau,kad čia nėra kam nepavykti,juk suknelė be galo paprasta,ir raštas ir modelis.Tik svarbu parinkti tinkamus siūlus ir tinkamą plotį bei ilgį.mačiau osinkoj suknelės pakartojimų,iš plonesnių siūlų neriant,vaizdelis toli gražu nepanašus į šitą
o kad realybėj jos tikrai gražiau atrodo,galiu patvirtinti.Tik man norėtųsi kažkokio diržo,kad nesimatytų rašto perėjimo.Čia tik mano nuomonė.
doviile,
manau,kad čia nėra kam nepavykti,juk suknelė be galo paprasta,ir raštas ir modelis.Tik svarbu parinkti tinkamus siūlus ir tinkamą plotį bei ilgį.mačiau osinkoj suknelės pakartojimų,iš plonesnių siūlų neriant,vaizdelis toli gražu nepanašus į šitą
QUOTE(Liniuka @ 2010 04 18, 20:35)
Jau pradejau ruostis vasarai Cia mano pirmoji nerta suknute.
Puikus rezultatas, ir spalvelė kaip tik pajūriui tinka
QUOTE(daiva78 @ 2010 04 19, 12:09)
suknyte , ( viska tai nuotraukai gerai)
QUOTE(Rinesa @ 2010 04 19, 12:52)
Taip, ta pati
QUOTE(Rinesa @ 2010 04 19, 16:11)
O jūs tas pasuknes po servetėlinėm siuvatės lygias ar sijonus irgi kliošinius darot? Kaip patogiau?
Manau, kad priklauso nuo norimo rezultato. Jei reikia, kad būtų papūsta suknelė, geriau kliošinis pasijonis, jei nereikia pūstumo, tada tiks ir tiesus. Man tai tinka ir naktinukai.QUOTE(editamazoji @ 2010 04 19, 18:11)
QUOTE]
Čia mano pirmoji servetėlinė. Irgi bijojau sugadinti siūliukus, todėl pradžiai rinkausi pigesnius. Bet viskas neblogai pavyko. Tikrai neverta baimintis
QUOTE(Viliuteee @ 2010 04 19, 22:51)
daiva78,
Ačiū, Viliuteee, Jus mano įkvėpėja. Besigrožėdama Jūsų darbais, pati pasiryžau nusimegzti servetėlinukę. O dėl dirželio, tai gal ir gražiau būtų..Kitą kartą pamėginsiu
QUOTE(rutcik @ 2010 04 20, 11:10)
suknyte , ( viska tai nuotraukai gerai)
Ačiū
QUOTE(daiva78 @ 2010 04 20, 13:55)
Manau, kad priklauso nuo norimo rezultato. Jei reikia, kad būtų papūsta suknelė, geriau kliošinis pasijonis, jei nereikia pūstumo, tada tiks ir tiesus. Man tai tinka ir naktinukai.
Naktinukai? Kokie naktinukai?
daiva78, suknike-liuks As savaja taip pat beveik i spinta ikisus laikau, nors irgi dar taip ir nenufotkinau rezultato...
Jau senokai cia lankiausi, tai GIRIU VISAS VISAS
Jau senokai cia lankiausi, tai GIRIU VISAS VISAS
Viliutte,jau jusu groziai fantastiski...
Mergaites,gal galima patarimo,kaip butu galima platint sia suknute...neria sesuo mano mergytei...bet neisnesa protas kaip ja siek tiek parplatinus,aisku,kad nesigautu kliosas...bet kad butu siek tiek trapecijos...
o stai toks jungimas gelyciu
Mergaites,gal galima patarimo,kaip butu galima platint sia suknute...neria sesuo mano mergytei...bet neisnesa protas kaip ja siek tiek parplatinus,aisku,kad nesigautu kliosas...bet kad butu siek tiek trapecijos...
o stai toks jungimas gelyciu