Viliuuute kokia rutulinukė fainuolė Jau kiekvienos ir nebegiriu, visos nuostabios, bet šita...
Bandau... ir, atrodo, pavyko
QUOTE(Amade @ 2010 04 16, 11:02)
jau kokia jauki suknyte tik man labiau patinka pirmasis variantas
Aha, ir man labiau pirmasis variantas patinka
QUOTE(davusi viltį @ 2010 04 17, 19:59)
Kiek daug grožybių
O aš va laukiu atostogų, kai visi kursiniai ir referatai bus parašyti, egzaminai išlaikyti ir griebsiu vąšelį į nagus. Susiplanavau nusinert kvadratukinę suknelę iš šio mėn. rankdarbių kraitelės (nors manau, kad atostogų nesulaukus pradėsiu jau po kokių kelių savaičių - vis po kvadaratuką per vakarą ) Ir dar šitos suknikės noriu, o neturiu nei schemos, nei aprašymo. Gal kuri matėt?
O aš va laukiu atostogų, kai visi kursiniai ir referatai bus parašyti, egzaminai išlaikyti ir griebsiu vąšelį į nagus. Susiplanavau nusinert kvadratukinę suknelę iš šio mėn. rankdarbių kraitelės (nors manau, kad atostogų nesulaukus pradėsiu jau po kokių kelių savaičių - vis po kvadaratuką per vakarą ) Ir dar šitos suknikės noriu, o neturiu nei schemos, nei aprašymo. Gal kuri matėt?
nu lygiai taip pat laukiu kol baigsis visi moksliniai vargai o tada.....
labai aciu visoms diskutavusioms apie pasuknytes ir t.t. na manau reik eiti paieskoti savo svajoniu sukneles ir mamai uzsakyma duoti, kad nertu, o jau paskui pasuknytes ieskotis arba siutis.
QUOTE(creatus @ 2010 04 18, 13:26)
as tai raudonai suknytei dirziuka pakeisciau
Į ką keistumėt?
QUOTE(creatus @ 2010 04 18, 12:26)
as tai raudonai suknytei dirziuka pakeisciau
O man kaip tik toks fainiau Bet-kiek galvų-tiek nuomonių
Sveikos, mielosios... Nežinau, ar aš į tą temą pataikiau, bet gal padėsite. Gal kuri nors turite šios suknutės schemą?