QUOTE(Amade @ 2010 04 16, 10:02)
jau kokia jauki suknyte tik man labiau patinka pirmasis variantas
man ir
QUOTE(Viliuteee @ 2010 04 16, 13:48)
dar vienas, gal mačiusioms jau ir pabodęs ,bet paklausos vis dar neprarandantis,,rutulinis"
vat man kaip tik sitas rutulinis variantas niekad nepabosta nu taip grazu taip grazu.... taip viskas dera noooooriu tokio grozioooo noooooriuuuuu bet turbut niekad nepasirysiu teks uzsisakineti arba uzsispirti ir patiketi, kad ir as taip galiu bet kol kas man taip nerealus "voru fabriko" (kaip cia kazkas rase) darbelis Vliuteee - esi nepakartojama, nereali - niekad nenustosiu zavetis Jusu sugebejimais ir kuriamais darbais
Viliute, kaip visada labai labai grazu, dailu, kruopstu
QUOTE(Depresyja @ 2010 04 16, 10:17)
Kokį kombinuką? Kuriam amžiuj gyvenam? Čia suprantu klausia jauna panelė aš po nertom ir megztom(nesvarbu kokių siūlų )visada pasisūnu pamušaliuką iš plonos pamušalinės medžiagos,dabar yra visokių,ir spalvą galima atitaikyt,ir ilgį pagal suknelę,o kokio "kombinuko"manau ilgio ir spalvos nelabai atitaikysi Siūsi pamušalą,tai niekas ir neišsisėdės ir neišsitampys,SĖKMĖS
P.S Mezgu jau seniai,ir manau kad labai neblogai,čia karts nuo karto paskaitinėju,pasigrožiu jūsų darbeliais,o savo nededu,nes neturiu laiko tokiais dalykais užsiėminėt...Gal kas mezga pagal užsakymus,toms ir reikia,o aš tik sau ir savo mergaitėms
P.S Mezgu jau seniai,ir manau kad labai neblogai,čia karts nuo karto paskaitinėju,pasigrožiu jūsų darbeliais,o savo nededu,nes neturiu laiko tokiais dalykais užsiėminėt...Gal kas mezga pagal užsakymus,toms ir reikia,o aš tik sau ir savo mergaitėms
nu neišlaikiau
koks jau čia tas amžius stebuklingas kombinukus išauklėtos moteros ir dabar nešioja. gal tik kitaip vadina. o gerose parduotuvėse dar ir kainuoja nemažai
netyčia esu nusipirkusi Triumph firmos dar ir figūrą paformuojantį. superiškai atrodo
nors negaliu nesutikti, kad jei nori, kad idealiai atrodytų suknia, tikrai geriau siūdintis pasuknelę. ir nebūtinai iš pamušalinės medžiagos. labai smagiai atrodo, nesiglamžo ir patogu yra sintetinė viskozė ar plonas trikotažiukas. o vasarai po lininėmis yra ir plonytė medvilnė su sintetika pamaišyta. bet kuri paprasta siuvėja mielai pasiūs o gal dar ir nebrangiai
dar vienas variantas taupančioms: pasivaikščioti po Ponių laimes. galima užtikti puikių pasuknelių už kelis litus
o kad nerodai savo darbų - tavo reikalas. laiko paplepėjimams tai atsiranda pasižiūrėti į kitų darbus taigi visai smagu ir naudinga.
taip kad visoms, kurios kuriate tokius grožius ir rodote kitoms šioje ir kitose temose po
QUOTE(katuks @ 2010 04 16, 15:21)
nu neišlaikiau
koks jau čia tas amžius stebuklingas kombinukus išauklėtos moteros ir dabar nešioja. gal tik kitaip vadina. o gerose parduotuvėse dar ir kainuoja nemažai
netyčia esu nusipirkusi Triumph firmos dar ir figūrą paformuojantį. superiškai atrodo
nors negaliu nesutikti, kad jei nori, kad idealiai atrodytų suknia, tikrai geriau siūdintis pasuknelę. ir nebūtinai iš pamušalinės medžiagos. labai smagiai atrodo, nesiglamžo ir patogu yra sintetinė viskozė ar plonas trikotažiukas. o vasarai po lininėmis yra ir plonytė medvilnė su sintetika pamaišyta. bet kuri paprasta siuvėja mielai pasiūs o gal dar ir nebrangiai
dar vienas variantas taupančioms: pasivaikščioti po Ponių laimes. galima užtikti puikių pasuknelių už kelis litus
o kad nerodai savo darbų - tavo reikalas. laiko paplepėjimams tai atsiranda pasižiūrėti į kitų darbus taigi visai smagu ir naudinga.
taip kad visoms, kurios kuriate tokius grožius ir rodote kitoms šioje ir kitose temose po
100 X
Aš ir jau susiruošiau pacituoti tą postą,bet katuks mano mintis išsakė čia rodosi merginos ne tos,kurios neturi ką veikt,o kaip tik-net labai turi ką
ir aš dėl rodymosi nesutinku. nors mezgu pagal užsakymus,bet tai tik mano laisvalaikio užsiėmimas.Darbo tikrai pakanka,o pasirodyti savo darbus ir kitų pamatyti tiesiog norisi ,ir laiko tam,palyginus ,reikia tikrai nedaug. O reklamos savo čia tikrai nelabai padarysi,juk renkasi čia daugiausiai tos,kurios ir pačios gali sau nusimegzti.
sveikutes gal kuri turit kokinors paprasta modeliuka nerimui suknutes pradedanciai nerejai
Tikrai turiu ką veikti . Dažnai čia paskaitinėju, todėl Jūs mielosios ir įkvepiat rakaliot ir pasirodyt , tik suknelė toks daiktas, kad ne kasdien po suknią nunersi ( pernai 2, šiemet pirmoji). Čia naujoji lininė gavosi sėdus ant siūlų dietos , nors jų galo ir nematyti(pasuknelė buvo rasta tik šiam demonstravimui, vasarai bus kita)
Kiek daug grožybių
O aš va laukiu atostogų, kai visi kursiniai ir referatai bus parašyti, egzaminai išlaikyti ir griebsiu vąšelį į nagus. Susiplanavau nusinert kvadratukinę suknelę iš šio mėn. rankdarbių kraitelės (nors manau, kad atostogų nesulaukus pradėsiu jau po kokių kelių savaičių - vis po kvadaratuką per vakarą ) Ir dar šitos suknikės noriu, o neturiu nei schemos, nei aprašymo. Gal kuri matėt?
P.S. nesuprantu, kaip teisingai paveikslėlio nuorodą įkelt, kad nuotrauką rodytų, rašo, kad neleidžia tokio plėtinio naudot
O aš va laukiu atostogų, kai visi kursiniai ir referatai bus parašyti, egzaminai išlaikyti ir griebsiu vąšelį į nagus. Susiplanavau nusinert kvadratukinę suknelę iš šio mėn. rankdarbių kraitelės (nors manau, kad atostogų nesulaukus pradėsiu jau po kokių kelių savaičių - vis po kvadaratuką per vakarą ) Ir dar šitos suknikės noriu, o neturiu nei schemos, nei aprašymo. Gal kuri matėt?
P.S. nesuprantu, kaip teisingai paveikslėlio nuorodą įkelt, kad nuotrauką rodytų, rašo, kad neleidžia tokio plėtinio naudot
QUOTE(Lupita 77 @ 2010 04 17, 17:13)
Tikrai turiu ką veikti . Dažnai čia paskaitinėju, todėl Jūs mielosios ir įkvepiat rakaliot ir pasirodyt , tik suknelė toks daiktas, kad ne kasdien po suknią nunersi ( pernai 2, šiemet pirmoji). Čia naujoji lininė gavosi sėdus ant siūlų dietos , nors jų galo ir nematyti(pasuknelė buvo rasta tik šiam demonstravimui, vasarai bus kita)
Gražu
QUOTE(davusi viltį @ 2010 04 17, 17:59)
/-FynyRh0TFEHJNLfONVKHw?feat=directlink]suknikės[/url] noriu, o neturiu nei schemos, nei aprašymo. Gal kuri matėt?
Nuorodos man neatidaro ,tiksliau atidarius rodo tuščią baltą Picaso puslapį
Aš tai nuotraukas keliu per www.radikal.ru ,nusikopinu viršutinę nuorodą ir dedu į SMą pe IMG kodą. Tik kai iššoka lentelė nuorodai,nutrinu tas raides http...
Ups..nuorodą jau atidarė