Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Giagute nuostabi sage wub.gif mmm...!!!

Ohara, as pas save uztikau beveik visa paki servetku baltu su auksiniais rastais blush2.gif kaip kad tavo darbelio 4u.gif
Atsakyti
Giagutė, kaip visada-akių džiaugsmas tavo sagės-spalvų, formų, medžiagų deriniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 05 02, 21:30)
Ohara, as pas save uztikau beveik visa paki servetku baltu su auksiniais rastais  blush2.gif kaip kad tavo darbelio  4u.gif

ech...niu va... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 02, 13:01)
Keliu savo ilgai gimdytą dėžę... bet vistiek nesigavo kokios tikėjausi...

Ohara super dezute, be priekaistu thumbup.gif ( o vyrai vis tiek ne kazin ka mene nusimano lotuliukas.gif )

QUOTE(Giagute @ 2010 05 02, 21:25)
Mielosios, su mamyčių diena!  wub.gif

ta proga (ir kad pagaliau ir pas mane atėjo pavasaris) giriuosi sagiuku dekupažuotu...  ax.gif

Grozis visame kame neispasakytas. Esu splapta Jusu segiu gerbeja blush2.gif

Ikeliu ir as keleta savo paskutiniu darbeliu:

Komodele (rodziausi anksciau su dar nebaigta ir patarimu klausiau). Dabar atiduodu jau pabaigta jusu teismui mirksiukas.gif
user posted image

Vaikiska pakabele
user posted image

Dezute Drugeliai
user posted image

Vizitiniu korteliu dekliukas "Magnolijos" (pusesserei kuri dirba kirpykloje "Magnolija")
user posted image

Atsakyti
Pievuzele as tuos drugelius kur ant melynos dezutes apvedziociau plonu juodu konturu arba kazkuom, kad juos iremint arba kazka pan i 3D padaryt wink.gif pamacau, kilo mintis tai pasisakiau 4u.gif suanus darbeliai.

Psio labanakt auksarankes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės,

grožiuosi jūsų visų darbais, kartais net akys ant kaktos ima lipti iš nuostabos. Iš paskutinių peržiūrėtų didžiausią įspūdį padarė Jennifer komodėlė ir Giagutės sagė (kaip ir visi jos šedevrai). Labai patiko oharos dėžutė 4u.gif , Pievuzeles komodėlė wub.gif

O štai pati žiūrėdama į tokius grožius nedrįstu pasirodyti ax.gif Nu bet gal labai neišpeiksit rolleyes.gif mano paskutinio darbelio - laikrodžio į virtuvę.

user posted image
user posted image

Bet pastabėlių tai visvien laukiu, noriu žinoti savo klaidas, pamatytas profesionalų akimis.

Atsakyti
Sveikutės. Visoms mamoms po heart.gif , auksarankėms po 4u.gif , o biriusa, Dusiukui, Zivivi, Oserai, oharai ir Giagutei po birthday.gif , nes visos pajuodintos - stebukladarės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 05 03, 00:10)
Sveikutės. Visoms mamoms po heart.gif , auksarankėms po  4u.gif , o biriusa, Dusiukui, Zivivi, Oserai, oharai ir Giagutei po  birthday.gif , nes visos pajuodintos - stebukladarės  wub.gif

Valio, mane pavadino stebukladare clap.gif yahoo.gif yahoo.gif . bet iki šio titulo man kaip iki mėnulio ax.gif Bet jei jau taip tai parodysiu dar ką padariau. Dėžutė nuotraukoms
user posted image
user posted image
user posted image
Arbatos dėžutėuser posted image
Atsakyti
Giagute, sagė užbūrė mane wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Pievuzele @ 2010 05 02, 22:14)
Vizitiniu korteliu dekliukas "Magnolijos"

labai gražiai žiūrisi thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Neandartaliete @ 2010 05 02, 23:54)
O štai pati žiūrėdama į tokius grožius nedrįstu pasirodyti  ax.gif  Nu bet gal labai neišpeiksit  rolleyes.gif mano paskutinio darbelio - laikrodžio į virtuvę.

darbelis be priekaištų, taip ir toliau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dusiuks dezute nuotraukoms su mintim 4u.gif o as dabar tokiu gelyciu nusipirkau kaip kad pas tave ant arbatos dezutes, ir dar nesuradau kur jas pritaikyti, laukia savo eiles biggrin.gif

Neandartaliete, man tavo vrtuve labai grazi wub.gif toks nematytas sprendimas, nu labai fain ziurisi, tik keistoka kad prie tokio nauojovinio, ryskaus stiliaus suskeldejes laikrodukas, bet kur foto is toliau tai atrodo kad jis ten puikiai tinka wink.gif saunus darbelis, grazus skeldejimas, paveiksliukas virtuvinis 4u.gif tik siulyciau kazka be skeldejimo pabandyti pagaminti (seip idomumo delei) smile.gif
Atsakyti
campari*, bus_ka, Pievuzele, Neandartaliete, Crazy Daisy, supersandryte, ačiū labai už nepagailėtą gražų žodį wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Giagute sage nuostabi wub.gif ,tas drugelis wub.gif
Atsakyti