Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Keliu savo ilgai gimdytą dėžę... bet vistiek nesigavo kokios tikėjausi... blush2.gif verysad.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Na, pagaliau biggrin.gif Ohara, ko dar nori iš tos dėžutės?! Gerai paskeldėjusi, dažai nutrupėję, motyvas thumbup.gif -puiku smile.gif
Atsakyti
Ohara, nezinau ko tikejaisi, bet man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal tik siek tiek svelnesnes rankeneles nortusi, bet itariu kad sunkoka rasti....nes as uzsegimu su kampukais sunkiai radau doh.gif
Atsakyti
Labai dėkoju mielosios.... wub.gif kai iš dalelyčių ji surinkta tai dar ji gerai atrodo,tik as norėjau visą vidu padaryti toki kaip šonai,nebuvo servetėlių, dar kampuku dasipirkau iš Nuotaikingos ačiū jai.. aciuks.gif

kas liečia rankena,tai čia toks slidus reikalas, visos arba persmulkios arba per stambios nusipirkau tris dvi išvis atkrito,šita viena nu šiaip netaip nenorėom uždėjau,nes spynelę dėžutei nuėmiau,nepatiko visai ji man čia.. schmoll.gif
Bet labai dar kart ačiū už šiltus žodelius... aciuks.gif gaudykit po user posted image
Atsakyti
Ohara saunus darbelis bigsmile.gif trukiai, paveiksliukas ant virsaus wub.gif pabyreje dazai wub.gif nu super!!!
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 05 02, 15:30)
Ohara saunus darbelis  bigsmile.gif trukiai, paveiksliukas ant virsaus  wub.gif pabyreje dazai  wub.gif nu super!!!

ačiū... bigsmile.gif

Tikrai netikėjau kad jums patiks...user posted image wub.gif nes MB sakė kad šita jam nlb.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 02, 22:06)
ačiū... bigsmile.gif

Tikrai netikėjau kad jums patiks...user posted image  wub.gif nes MB sakė kad šita jam nlb..  unsure.gif

ir man dezute laaabai patiko! labai graziai pasendinta. motyvas labai tinka..zodziu-super 4u.gif
Atsakyti
ohara, nuostabi dėžutė gavosi thumbup.gif
Atsakyti
...smagu, kad mano darbeliai kažkam patiko. Visoms, atkreipusioms į juos dėmesį, po 4u.gif

Osera -taip ir norisi iš dėžutės su rožėmis ragauti arbatos rolleyes.gif šiltai maloni smile.gif
Ohara - fain dėžutė 4u.gif , mano akimis nieko netrūksta blush2.gif
Jennifer - komodėlė... waaau thumbup.gif labai labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
Laabai visoms dėkoju.. aciuks.gif reiks dabar pabaigt dar vieną, seniau pradėtą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 02, 13:01)
Keliu savo ilgai gimdytą dėžę... bet vistiek nesigavo kokios tikėjausi... blush2.gif  verysad.gif

labai graziai viska suderinai ...šaunuole user posted image

patiko sendinimas , patrinimai ,ir paveiksliukas thumbup.gif labai idmoni dezes forma bigsmile.gif

ir aciu visoms kas pastebejote mano dezute ir tarete zodeli 4u.gif labai smagu kaip tavo darbeliai irgi kazkam grazus ,ne vien man paciai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 02 gegužės 2010 - 19:03
Mielosios, su mamyčių diena! wub.gif

ta proga (ir kad pagaliau ir pas mane atėjo pavasaris) giriuosi sagiuku dekupažuotu... ax.gif

"Pavasario švelnumas":

user posted image

Modelinas, dekupažas, sendinimas, biserio, ametisto akmenėlių ir varinės detalės apdaila. Skersmuo - 5,5 cm.
Atsakyti