Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Jennifer na labai labai graziai gavos ..... thumbup.gif wub.gif aisku noretus is arciau apziureti ,paciupineti mirksiukas.gif
Atsakyti
snoopy_b, dėkoju, ir jei darei, tai tikrai supranti, jau kiek prie jų darbelio doh.gif Na bet ir aš apti pagaliau kaip ir patenkinta galutiniu rezultatu ax.gif
Dusiukas, ačiū 4u.gif
Osera, dėkoju ir tau labai. Pačiupinėti nelabai pavyks, o jei iš arčiau, tai reikia perfotografuoti, arba gal čia aiškiau matysis: užeik
Atsakyti
Jennifer, komodėlė labai labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 05 01, 13:12)
Dziuga+ WOW  blink.gif  nu ir nustebinai, taip rsyku, grazu, spalvota, TOBULA  wub.gif  wub.gif orgo lauksiu papildymo  bigsmile.gif is kur tokiu fainu servetku gauni?  4u.gif

Osera saunus darbelis  thumbup.gif

Cia ne serveteles. Scrapbooking popieriukai plonieji, is uzsienio...

Jenifer - super komodele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 05 02, 00:06)
snoopy_b, dėkoju, ir jei darei, tai tikrai supranti, jau kiek prie jų darbelio  doh.gif  Na bet ir aš apti pagaliau kaip ir patenkinta galutiniu rezultatu  ax.gif
Dusiukas, ačiū  4u.gif
Osera, dėkoju ir tau labai. Pačiupinėti nelabai pavyks, o jei iš arčiau, tai reikia perfotografuoti, arba gal čia aiškiau matysis: užeik

Va butent del sios priezasties (kad per ilgai ja dariau ir vis tiek sugadinau doh.gif ) kol kas negaliu ziureti i ta komodele..daug nervu man kainavo smile.gif) bet kada nors prisesiu prie jos vistiek ir pabaigsiu smile.gif
Atsakyti
Dziuga, fantastika, na visada zaviuosi Tavo darbais wub.gif
Atsakyti
Jennifer komodele superine thumbup.gif Siuo metu irgi darau komodele tik siek tiek kitokios formos,tai suprantu puikiai kiek darbo doh.gif
Atsakyti
supersandryte, malonu kad patiko,
Džiuga+, iš tavęs ypatingai malonu girdėti šiuos žodžius, galiu ramiai atiduoti ją užsakovei biggrin.gif
snoopy_b, ateis laikas, pabaigsi, kalbu iš patirties lotuliukas.gif
Pievuzele, dėkoju labai 4u.gif
Nesitikėjau, kad komodėlė sulauks tiek ovacijų, esu visa apsipatenkinusi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Jenifer superinis darbelis wink.gif
Atsakyti
Kadangi visos čia užsukat, tai įdėsiu sveikinimus smile.gif
SU NUOSTABIA ŠVENTE VISAS ESAMAS, BŪSIMAS IR POTENCIALIAS MAMASuser posted image
user posted image

Osera, daili dėžutė, spalvinis sprendimas thumbup.gif
Zivivi, kokie visi skirtingi ir gražūs darbeliai 4u.gif
Jennifer, nuostabi komodėlė, idėja, atlikimas-tobula wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 02 gegužės 2010 - 07:20
NeLina labai patiko rinkinukas wub.gif
Jennifer, grazi komodele thumbup.gif seniai turiu ta servetele vis galvojau kaip ir ka su ja padaryti...o cia taip paprasta bet nu labai grazu...cia su Sottile sendinta?
Prisidedu prie Bus_Ka sveikinimu 4u.gif visas mus su svente drinks_cheers.gif mano didizausia laime gyvenime butu MAMA
Atsakyti
Ir aš sveikinu visas visas mamytes... user posted image

user posted image
Atsakyti